La comandarea online a ochelarilor, recurent, apare această întrebare: „Oare îmi comand ochelarii cu dioptrii potriviți?” Fie că purtați ochelari de când vă știți, fie că abia recent v-ați achiziționat prima pereche, a vă angaja în achiziția online a unor ochelari cu dioptrii când nu cunoașteți 100% specificațiile poate părea o încercare pe orbește.

Nu ar fi minunat să existe o modalitate de a obține rețeta curentă din confortul locuinței dvs.? Ei bine, avem vești bune: cea mai recentă aplicație gratuită Lens Scan de la eyerim vă permite acest lucru. Iar partea cea mai bună este că este o joacă de copii să o folosiți! În plus, complet gratuit!  

Măsurați-vă rețeta de acasă cu aplicația gratuită Lens Scan de la eyerim!

Pot să-mi măsor parametrii rețetei fără să apelez la un medic oftalmolog?  

Nu este posibil întotdeauna să măsurăm parametrii din rețeta de ochelari la un magazin de optică local. Dacă vă numărați printre multele persoane care se confruntă cu situațiile de carantină cauzate de pandemie, locuiți într-un loc izolat sau aveți mobilitate redusă, puteți să aveți puține opțiuni disponibile sau chiar deloc. Datorită celei mai recente invenții în materie de tehnologie de la eyerim, aplicația Lens Scan vă permite să efectuați măsurătorile rețetei dvs. folosind perechea actuală de ochelari, cu o exactitate incredibil de mare.    

Modul în care aplicația Lens Scan stabilește parametrii rețetei dvs. în doar câteva minute   

Pentru a utiliza aplicația Lens Scan, trebuie, mai întâi, să vă sincronizați aplicația cu computerul. Apoi, aplicația vă va solicita să vă scanați perechea actuală de ochelari cu dioptrii și fața cu ajutorul smartphone-ului. După ce ați finalizat acest pas, veți primi un e-mail cu datele complete ale rețetei dvs. Întregul proces durează cel mult 10-15 minute și instrucțiunile sunt ușor de urmat. Într-adevăr, este atât de simplu și de rapid!  

Trebuie să știți că aplicația Lens Scan nu este doar ușor de utilizat, exactă și gratuită, ci și sigură. Aplicația Lens Scan a fost supusă controlului calității și îndeplinește cerințele de precizie stabilite în industrie, garantând rezultate exacte. 

De ce am nevoie?  

Mai întâi, descărcați aplicația Lens Scan de pe smatphone-ul sau dispozitivul dvs. Apple sau Android. După descărcare, aveți nevoie de următoarele pentru a începe:    

Măsurați-vă rețeta de acasă cu aplicația gratuită Lens Scan de la eyerim!

Măsurați-vă parametrii rețetei în doar 3 pași simpli  

Pasul 1: Scanați-vă ochelarii actuali  

După ce ați sincronizat aplicația Lens Scan cu computerul dvs., urmați instrucțiunile aplicației pentru a parcurge procesul. Vi se va indica să utilizați smartphone-ul pentru a vă scana ochelarii cu dioptrii actuali pentru a confirma rețeta, precum și pentru a vă scana fața și a vă măsura DP (distanța pupilară).  

Important: În acest moment, Lens Scan scanează doar lentilele de vedere cu distanță focală unică de la -6,00 la +3,00 cu cilindru de până la -2,50. Dacă purtați lentile progresive sau dioptrii mai ridicate, contactați-ne și vă vom ajuta cu plăcere.   

Pasul 2: Verificați rezultatele   

După ce ați efectuat toate măsurătorile indicate în pasul 1, veți primi un e-mail pentru a vă verifica rezultatele. Măsurătorile captate de Lens Scan pe baza ochelarilor dvs. vă sunt trimise într-un format standard de rețetă.   

Măsurați-vă rețeta de acasă cu aplicația gratuită Lens Scan de la eyerim!

Observație: Asigurați-vă că lentilele scanate corespund cele mai recente rețete întrucât Lens Scan citește doar rețeta actuală pe baza ochelarilor dvs. Nu vă prescrie o nouă rețetă. Dacă doriți să schimbați rețeta sau credeți că parametrii vederii dvs. s-au schimbat, vă recomandăm să vă faceți o programare pentru o consultație la medicul oftalmolog.  

Pasul 3: A venit vremea să găsiți ramele perfecte!  

Sunteți gata acum să faceți un tur virtual prin magazinul nostru eyerim.ro și să alegeți dintr-o gama largă de rame cu stil și de lentile de calitate.      

Măsurați-vă rețeta de acasă cu aplicația gratuită Lens Scan de la eyerim!

Ce mai așteptați? Puneți-vă pe scanat!   

Achiziția online a unor noi ochelari nu trebuie să fie o joacă a presupunerilor. Acum, nu doar că puteți extrage detaliile de pe rețetă cu aplicația Lens Scan, ci, pe baza acestor valori, puteți încerca o gamă largă de rame preferate, asigurându-vă că găsiți modelul potrivit prin caracteristica Magic Mirror de la eyerim. Achiziția online a ochelarilor nu a fost niciodată mai ușoară, mai exactă și, mai presus de toate, mai economică!