Cauți ochelari de soare cu aer vintage pe care să îi porți zi de zi sau la ocazii speciale? Îndrăgostește-te de sfaturile noastre de fashion inspirate de toate podiumurile Săptămânilor Modei din 2019.

Ochelarii de soare sunt potriviți oricărui sezon și sunt un element cheie al oricărei ținute. Săptămânile Modei din toate colțurile lumii sunt extrem de populare pentru că dictează tendințele următoarelor sezoane și poți găsi inspirație chiar și în materie de ochelari. Eyerim a ales cele mai inspirate ținute cu ochelari impresionanți de la Săptămâna Modei din New York.

Clasicii ochelari Cat Eye ai anilor ‘50

Ochelarii Cat Eye au devenit foarte populari în rândul doamnelor în anii 1950 și 1960 și sunt adesea asociați coafurii Beehive și altor ținute ale vremii. Printre vedetele care îi purtau sunt, de exemplu, superbele Marilyn Monroe și Audrey Hepburn. Gloria ochelarilor Cat Eye nu s-a șters cu timpul, aceștia revenind cu și mai multă vigoare. Acest model este disponibil la Michael Kors, Versace sau Prada.  

înapoi în viitor, ochelari de soare cat eye

Ochelari adorabili mini Cat Eye

Al doilea val al ochelarilor Cat Eye a apărut în anii ‘90, dar într-o variantă mai mică și este foarte probabil să fi avut o pereche în copilărie. Vedete ca Julia Roberts, Kate Moss și Cindy Crawford au fost printre cele care au purtat ochelari Cat Eye Tiny  și acum, dive ca Gigi Hadid (care deja are colecția proprie în colaborare cu Vogue), Rihanna și multe altele aduc din nou acești ochelari feminini și sexi pe scene, dar și pe străzile din New York. Acești ochelari de soare Prada sunt potriviți ținutei smart-casual, pentru că vor intensifica stilul tău unic.

înapoi în viitor, ochelari de soare cat eye tiny

Ochelarii rotunzi - Atmosferă hippie

Ochelarii rotunzi sunt adesea asimilați perioadei hippie, dar au un loc recunoscut în tendințele actuale pentru accesorii. Ochelarii de soare hippie se potrivesc oricui, de la copii mici la femei mature la birou. Ochelarii de soare rotunzi sunt ușor de combinat cu sacouri, rochii, fuste cu modele și materiale variate. Găsește modelul potrivit pentru tine, de exemplu, acesta clasic din colecția Ray-ban Round Polarized, sau cei mai sofisticați de la Miu Miu sau Moncler.

înapoi în viitor, ochelari de soare rotunzi

Vibrații masculine cu ochelari de soare pătrați

Alături de ochelarii Browline, The Wayfarer a fost un stil foarte apreciat de ochelari pentru bărbați în anii 1950. Aceștia au o formă care se potrivește perfect oricui. O ramă simplistă, dar care se îmbină cu ușurință în orice stil personal pentru orice formă a feței. În ciuda aspectului masculin, chiar și femeile îi adoră și poartă acest tip de ochelari zi de zi. Unul dintre designerii faimoși de ochelari pătrați este, fără îndoială, Ray-ban Wayfarer Classic.

înapoi în viitor, ochelari de soare pătrați wayfarer

Preferații lui Kurt Cobain - ochelarii de soare ovali

Anii ‘90 au fost momentul de glorie al revenirii ochelarilor retro - ochelari de soare Cat Eye și ovali. Probabil că persoana cu cea mai mare influență a fost Kurt Cobain - el iubea ochelarii de soare retro din plastic alb și îi purta aproape non-stop. După 24 de ani, ochelarii de soare ovali strălucesc din nou pe străzi, înveselesc fiecare ținută, indiferent de stil - casual sau smart. Vezi noile modele de la Guess, Polaroid sau Versace.

înapoi în viitor, ochelari de soare ovali

Ochelari cu ramă unică

Ochelarii de soare cu ramă unică sunt una dintre cele mai în vogă tendințe ale momentului. Îi poți purta pentru sport sau poți face o alegere îndrăzneață și poți purta ochelari de soare eleganți cu ramă unică de la Max&Co pentru ținute casual. Nu oricine poate purta acest stil spațial de la Versace, dar dacă reușești, vei face furori. Perfecți pentru forme pătrate și ovale ale feței.

înapoi în viitor, ochelari de soare cu rama unică

Ochelari reflectorizanți

Ochelarii reflectorizanți au revenit în stil mare. Sunt disponibili în toate formele și mărimile, adăugând un element al anilor ‘80 spre ‘90 la orice ținută. Nu mai ai răbdare până vine vara? Începe să porți acum ochelarii reflectorizați Polaroid și promitem că vei arăta mai fresh și cool ca niciodată. Ce este și mai bine - aceștia vin cu protecție suplimentară pentru ochii tăi și sunt perfecți pentru condus sau practicarea sporturilor, de exemplu Oakley Holbrook. În plus, se potrivesc oricărei forme a feței!

înapoi în viitor, ochelari de soare reflectorizanți

După cum ai văzut, ochelarii de soare nu se vor demoda niciodată. Fără urmă de îndoială, suntem siguri că vei găsi perechea potrivită pentru tine în oferta eyerim. Hai să căutăm împreună ochelarii de soare perfecți pentru tine la eyerim e-shop.