Oamenii care lucrează la eyerim nu sunt doar deștepți, muncitori și distractivi. Aceștia au și un stil incredibil. Așa că i-am pus să aleagă un tip de ochelari de soare pentru vara anului 2018 și să facă o poză ulterior. Nu toți au fost încântați să pozeze, dar cu toții au făcut o treabă excelentă! Alături de fotograful nostru fenomenal, Patrik. Citește în continuare.

STILURILE SEZONULUI

Ești pregătit pentru stilul perfect al sezonului? Iată aici primele noastre patru alegeri, făcute de Maria, Branislav, Patricia și încă un Branislav.

Rame cu o singură lentilă pentru femei

Ochelari de soare Marc Jacobs Roz, cu o singură lentilă, Unisex

Maria este o zeiță în modă. Stilul ei este hotărât, cu bun gust și sexy. Ea a ales ochelarii de soare Marc Jacobs cu o lentilă întreagă cu o ținută îngrijită dar ideală pentru o femeie de afaceri. Și perimite-mi, chiar este o femeie de afaceri. De ce aceste rame, totuși? Ea a răspuns: „Iubesc aceste rame pentru că pot alege orice accesoriu, fie elegant, fie mai sportiv fără să fie nevoie de a mai adăuga alte accesorii.” De vis!

Ochelari de soare albaștri transparenți

Ochelari de soare 35/139 Tokyo Rotunzi pe culoarea Albastru Deschis, Unisex

A avea un model preferat este uneori de invidiat, o poză nonșalantă! Cu toate că Branislav nu se simte în largul său în fața camerei, pozele sale arată așa de bine. Pe de altă parte, se simte bine cu brandul 35/139 Tokyo și cu ochelarii acestora. „Acest model de la 35/139 Tokyo este simplu și robust, motiv pentru care i-am ales. Aceste rame sunt indestructible, așa că perfecți pentru orice activitate.” Evident!

Rame rectangulare excentrice

Ochelari de soare Vogue by Gigi Hadid rectangulari pe roz și auriu pentru Femei

Cât de roz și atrăgătoare sunt aceste rame Vogue, nu-i așa? Patricia a ales simpla combinație de negru și alb; o ținută casual și elegantă, a adăugat aceste rame roz și aurii și rezultatul este remarcabil! „Colecția de ochelari de soare Vogue de Gigi Hadid este simplă, plăcută dar incredibil de stilată. Aceste rame au fost alegerea mea nr. 1 pentru că am vrut să încerc ceva diferit, ceva mai bizar și sălbatic într-o anumită măsură. Iar aceștia s-au potrivit de minune nevoilor mele.” Și trebuie să recunoaștem, o figură îndrăzneață arată bine pe oricine.

Ochelari de soare Aviator

Ochelari de soare Ray-Ban Albaștri Unisex

Acesta este Branislav. Încă unul. El poartă un tricou cu dungi, pantofi sport cu negru și alb și ochelari de soare albaștri. Oare ei au ales această coordonare perfectă? Probabil nu vom afla niciodată. Ochelarii de soare Ray-Ban Aviator albaștri arată perfect pe Branislav! Arată ca un polițist american cool care a venit să te salveze de băieții răi. El ne-a spus „Stilul de ochelari de soare Aviator este mereu neschimbat! Este singurul original de aici - Ray-Ban. Sunt de neînlocuit.” Ce bărbat înțelept este el!

CULORILE SEZONULUI

Nu există așa ceva ca „prea colorat”! Care sunt cele mai bune culori pentru această vară, alese de colegii noștri? Verifică-le acum, arată fabulos!

Ochelari de soare Supradimensionați Multicolor

Ochelari de soare Emporio Armani Rotunzi Multicolor pentru Femei

Wera este raza noastră de soare. Doar privind aceste fotografii ne simțim mai fericiți! Ea a optat pentru o rochiță simplă, galbenă de fetiță și cu o pereche de rame rotunde și colorate Emporio Armani. Răspunsul ei la întrebarea de ce a ales acest model este: „Ramele rotunde fac acești ochelari de soare mai retro. Când i-am încercat prima dată, a fost ca o sărbătoare pentru mine. Aceștia sunt veseli, colorați și jucăuși - la fel ca mine.” Suntem deacord cu fiecare aspect, aceștia sunt ca ea!

Rame Albastre Funky

Ochelari de soare Diesel Rotunzi pe Albaștri pentru Femei

Ne plac ochelarii de soare mari! Martin a ales aceste rame Diesel și arată nemaipomenit. Puțin futuristici, îndrăzneți ce adaugă o culoare deosebită la orice ținută. De ce este alegerea lui Martin? „Fiind o persoană a cărei viață se învârte în jurul ochelarilor, am fost în căutare de ceva atractiv în această vară. La Diesel am găsit această combinație perfectă de excentricitate și sofisticat. Culoarea albastră uimitoare cu lentile și rame transparente, ce sunt trendy în această vară, sunt un plus pentru această alegere.” Credem că arăți într-adevăr plin de culoare, bravo!

Ochelari de soare Ochi-de-pisică

Ochelari de soare Max&Co. Ochi-de-pisică Albi pentru Femei

Ramele Ochi-de-pisică nu mă vor plictisi niciodată - sunt clasici și feminini; provocatori și atractivi în același timp.” Andrea a ales acești ochelari de soare Max&Co. Albi cu o ținută de vară casual. Combinația perfectă, nu-i așa? Deși trebuie să recunoaștem, ea arată bine în orice ținută!

Rame Clubmaster Portocalii

Ochelari de soare Ray-Ban Clubmaster Portocalii, Unisex

Te-ai întrebat cum ar fi o ținută cu mult negru? Jaro îți oferă cel mai bun exemplu acum! (Și tuturor celor de la eyerim în fiecare zi de lucru.) De ce a ales acești ochelari de soare Ray-Ban Clubmaster Blaze portocalii? „Pentru că orice metalist are nevoie de puțin stil în viața sa cu nuanțe de negru. Vrem să arătăm și stilul nostru stilat totuși. #MakeSwagGreatAgain.” Așa e, frate!

FORMELE SEZONULUI

Rotunzi, rectangulari sau fără-ramă, indiferent de preferințe, cele mai populare rame din acest sezon sunt uimitoare!

Rame Pătrate Simple

Ochelari de soare Persol Pătrați Maro pentru Bărbați

„Acești ochelari de soare sunt o adiție de bază la colecția oricărei garderobe. Se potrivesc perfect și arată bine.” Al nostru Slavo este un om fain; o persoană foarte faină care a ales un model de ochelari de soare Persol. Cu siguranță poți asorta acești ochelari cu orice! Indiferent de ocazie, vei arăta foarte bine cu aceștia pe tine.

Ochelari de soare Aviator Argintii

Ochelari de soare Dior Homme Aviator Argintii pentru Bărbați

Daniel este o persoană plină de energie pozitivă în fiecare zi. El se bucură de orice moment, trăiește viața la maxim și iubește stilul care atrage priviri. El a ales acești ochelari de soare Dior Homme aviator, a adăugat un tricou alb simplu, pantaloni albaștri și voilà! „Ochelarii de soare Dior Homme combină abilități tehnicie, inovație și eleganță.” Asta a spus Daniel și noi credem că e un tip foarte lejer!  

Rame Clasice Rotunde

Ochelari de soare Persol Rotunzi Negri pentru Bărbați

Este cumva acesta Daniel Craig, actorul din agentul 007 sau poate fratele lui? Nu? O rudă îndepărtată? Jan neagă aceste afirmații dar noi credem că Daniel și-ar fi dorit să îl aibă ca frate! Să spunem așa, Jan este eroul finanțelor eyerim. Eroul nostru. Motiv pentru care poartă aceste rame de erou! „Sunt un fan al stilului de înaltă clasă, dar cu toate și al ochelarilor prețuiți. Italianii ochelari de soare Persol au fost prima alegere și dacă sunt negri, mă conformez perfect.” Asta ne-a spsu Jan și nu avem nimic împotrivă.

Ochelari de soare Wayfarer Grațioși

Ochelari de soare Celine Pătrați Nud pentru Femei

„Așa cum a spus Marylin Monroes o dată: „Eu vreau doar să fiu minunată” - acesta este sentimentul pe care acești ochelari îl vor trezi în orice femeie.” Frumos spus, Alica! Ea a optat pentru o ținută confortabilă - doar lucrează toată ziua oricum - un tricou lejer, blugi cu talie înaltă și acești ochelari de soare pătrați. Nu-i așa că este minunată?

Cu toții diferiți, dar excepționali. Așa sunt exact oamenii care lucrează la eyerim. Da, suntem luptători câteodată; încăpățânați și nu tot timpul cu cea mai bună stare, dar mereu ne putem ajuta unii pe alții, la fel ca acum. Nu toți au fost încântați să fie fotografiați, la urma urmei, asta nu e pentru toată lumea. Dar cu toții au făcut-o! Iar această generozitate ne unește pe toți cei din eyerim. Așa că grăbește-te pe site-ul eyerim și dă-ne ceva de lucru și de gândit, ce zici?