Eyerim este situat în Centrul istoric al Bratislava, Slovacia. Clădirea este din secolul 16 și ne-am mutat aici din noiembrie anul trecut. Este o zonă superbă a capitalei și cu toții ne iubim biroul. Avem tot ce ne trebuie - mașini de cafea, ustensile de bucătărie, fructe, căni de ceai, trei cățeluși și oameni extraordinari.

Lucrurile bune nu se întâmplă prea ușor așa că m-am hotărât să în provoc pe colegii mei din eyerim la câteva întrebări și toți au crezut că întrebările vor fi mult prea grele pentru o Joi dimineața. Mare le-a fost bucuria când le-am pus cele mai clișeice întrebări precum „descrie-te în două cuvinte”

De data aceasta vom începe cu departamentul logistică și vom continua către financiar și executiv. Niciunul din aceste departamente nu sunt simple dar pot fi ușor de gestionat cu ceva experiență și mai ales când ai o echipă așa de bună pe care te poți baza. Hai să faci cunoștință cu echipa.

Adam - „multitalentatul gourmet”

eyerim office tour logistics office Adam

Adam se ocupă de toate operațiunile care trec prin logistică - tranzacții cu Luxxotica și Safilo, logistica IT, depozit, partenerii de dezvoltare și multe altele. Mereu e în căutare de metode noi pentru a ajuta departamentul său sau oricare altul din birou. Pe scurt, Adam este un frate mai mare care ajută pe oricine are nevoie. Îi place să lucreze la eyerim pentru că îți iubește jobul - atât de simplu. Atunci când nu este la lucru, îl vei găsi cu camera sa de fotografiat, gătind și apoi mâncând, sau jucându-se pe playstation. Dacă vrei să îi vezi pozele superbe, te poți uita pe instagramul său, e plin de ele!

Luca - „italianul încăpățânat”

Eyerim office tour logistics office Luca

Atunci când l-am întrebat pe italianul nostru de 23 de ani ce îi place să facă în timpul liber, unul din răspunsurile sale au fost „sporturile pe mare”. Apoi după ce și-a dat seama, cu multă tristețe în privire ne-a spus „dar nu este mare în Slovacia”, așa că pe aici se joacă football sau compensează marea cu o bere și o gașcă de prieteni. De asemenea, nu poate refuza o carte bună! Jobul său este să gestioneze toate comenzile care vin la eyerim, să comunice cu distribuitorii și să aleagă branduri noi - cu cât mai independente, cu atât mai bine. Luca se bucură de atmosfera din eyerim, mai ales că eyerim oferă șanse și celor cu mai puțină experiență în piața muncii atât timp cât au ambiție, precum studenți, ca Luca de altfel.

Adriana - “chica loca”

eyerim office tour logistics office Adriana

Adriana este o înaltă tânără de 26 de ani care iubește sportul și logistica. Ea este un mare ajutor și suport, nu doar pentru departamentul de relații cu clienți dar și pentru colegii ei de birou, Adam și Luca. Ea se ocupă de comunicarea și managemenul în relația cu depozitul, reclamații din partea clienților și verificarea comenzilor. Adrianei îi place să lucreze la eyerim datorită atmosferei confortabile, fără stres sau presiune, dar și datorită oamenilor frumoși cu care lucrează. Crede-mă, o vei invidia pentru mult mai mult de cât pentru picioarele lungi și zâmbetul frumos. Ea este talentată în sport - face multe cățărări, hiking, skiing, snowboarding și dansează.

Maria - „freerider in afaceri”

eyerim office tour finance & executive office Maria

Maria este drăguța dar și curajoasa noastră COO. Dacă nu ești sigur că ai înțeles funcția ei, asta pentru că se ocupă de multe. De exemplu, ea pregătește și implementează strategii de afaceri pentru a atinge anumite targeturi în ceea ce privește încasările, profitul și cash flow-ul la eyerim. Ca șef al echipei de IT, ea supraveghează dezvoltarea a tot ce înseamnă tech și alte lucruri cool ce vin împreună cu asta. De asemenea, asistă CFO-ul nostru și este eyerim HR - gestionează resursele legate de angajați, atât pe partea de legal cât și cu alte lucruri. Ea iubește oamenii de la eyerim, potențialul acestura, ambiția dar li piața aceasta sexy. În timpul ei liberi, în cei 27 de ani a descoperit o pasiune pentru snowboard, surf, munți, vin cu prietenii, documente și galerii. Cum să nu îți placă de ea? Aruncă o privire pe instagramul ei și descoperă mai multe.

Michal - „cel mai bun și cel mai modest”

eyerim office tour finance & executive office Michal

Acest tip modest poate nu va părea că e un guru în marketing. El se ocupă de strategiile noastre de marketing, planificare, raportări și bugete. El iubește echipa tânără și dinamică de la eyerim, la fel ca dedicarea tuturor celor de la eyerim. Însă în sânge nu îi circulă doar marketing, de multe ori și muzica. Michal este musician în timpul său liber și îi place să bată la tobe cu trupa sa. Este un admirator al munților și al naturii - primăvara îi place hiking-ul și iarna se bucură de ski.

Martin - „aventorusul vânător de obiective”

eyerim office tour finance & executive office Martin

Lăsând la o parte faptul că Martin este un aventuros, el este mereu condus de obiective - la numai 27 de ani, este CEO-ul și cofondatorul unei afaceri cu o creștere rapidă. O da, este vorba de eyerim! Înafară de denumirea clasică de CEO, el și-a descris jobul într-un fel foarte simplu - se asigură că toată lumea știe încotro se îndreaptă eyerim. De asemenea, el se asigură că așează fiecare persoană în poziția potrivită. Ceea ce Martin iubește la jobul său din eyerim este faptul că toată lumea poate vedea rezultatele muncii lor și multele oportunități pe care le au ca o echipă extraordinară. În zilele normale se merge mereu la sală iar când găsește mai mult timp liber, îi place să călătorească și să experimenteze lucruri noi. Poți verifica instagramul său care este plin cu poze din călătoriile sale.

Yassaman - „marea visătoare”

eyerim office tour finance & executive office Yassaman

Dacă am putea alege un minimalist al scrisului, aceasta ar fi Yass. Ea este de asemenea una din fondatoarele eyerim și după Iran, casa ei mamă, Slovacia a devenit a doua casă. Când am întrebată-o despre descrierea jobului, ea a răspuns simplu: „Să am ambiții mari pentru eyerim și să țintesc spre stele”. În alte cuvinte, ea este regina noastră în marketing. Oamenii sunt motivul pentru care Yass vine fericită mereu la lucru, nimic nu este imposibil la eyerim. Trebuie să o adori, nu-i așa? În timpul ei liver îi place să citească mult, se joacă pe PS4 sau cântă la pian. Admiră arta și este o pasionată a călătoriilor. O poți cunoaște mai bine aici!

Jakub - „micul creativ”

eyerim office tour finance & executive office Jakub

Este trist să ai favoriți, dar din acest articol, Jakub este favoritul meu. După două ore în care a stat să se gândească la 2 cuvinte pentru a se descrie, a venit cu „micul creativ”. Nu-i așa că-i genial? Ei bine, Jakub nu este doar un geniu pe partea creativă dar și în finanțele eyerim - el gestionează, planifică și raportează tot. Este un student de 25 de ani și iubește munca la eyerim datorită prieteniilor pe care le-a creat aici și datorită flexibilității foarte utile. De obicei îți petrece vremea cu diverse sporturi, petrece timp de calitate cu prietenii săi sau îți alege cartea preferată. Aruncă o privire pe instagramul său pentru a-l cunoaște mai bine.

Exact, echipa noastră este fantastică. Suntem oameni diverși cu stiluri de viață diferite, de multe ori cu idei diferite dar asta ne face eyerim - un business cu dragoste. Dacă vrei să ne dai mai multe de lucru, intră pe site-ul nostru și comandă diverse produse, ce zici? Noi ne-am bucura tare mult.

Nu te îngrijora, va mai veni un episod în curând!