Deci, aici suntem: sezonul de schi este în plină desfășurare și probabil că ați găsit deja acei ochelari perfecți pentru schiat. Șansele sunt că ați investit în ochelari de oțel de înaltă calitate, avansați din punct de vedere tehnologic, pentru pârtii. La urma urmei, vrei doar cea mai bună calitate pentru ochii tăi, nu? Am adunat câteva sfaturi pentru dvs. ce vă va asigura că ochelarii de schi își mențin forma de top pentru mai multe sezoane. E mai ușor decât crezi!

Sfatul # 1: Curățați ochelarii cu atenție

Mai ales în condiții meteorologice mai aspre, ochelarii de schi sunt în contact direct cu zăpada, apa de ploaie sau gheața ce ajung pe lentilele exterioare. Acest lucru poate obstrucționa viziunea ta și le poate face mai puțin eficace pe măsură ce te deplasați pe pârtii. Poate deveni destul de enervant, dar asigura-te că rămâi răbdător și că o să cureți lentilele exterioare în mod corespunzător! Fi delicat. Poți folosi o cârpă din microfibră sau ambalajul de protecție cu care au venit ochelarii de schi, dar numai după ce ai curățat zăpada și aț lăsat lentila să se usuce singură. Nu utiliza mănușile sau mânecile pentru a șterge lentilele, indiferent cât de convenabil ar putea fi acesta lucru. Mai mult ca sigur o să-ți zgârii suprafața lentilelor - nu vrei asta.

Sfatul # 2: cu lentilele interioare, mai puțin este mai mult

În sensul că, în mod ideal, trebuie s-o lăsați în pace. Ochelarii de schi au în general o acoperire anti-ceață din interior, în special modelele hi-tech cum ar fi ochelarii de schi Oakley. Acest lucru ar putea fi afectat prin încercarea de curățare a acestuia - așa că lăsați microfibra deoparte. Chiar dacă niște zăpadă ajung în interiorul ochelarilor, scuturați-o și lăsați-o să se usuce singură. Orice altceva ar deteriora acoperirea anti-ceață, care probabil a fost parte a motivului pentru care ați cumpărat ochelarii de schi, nu?

Sfatul # 3: Fi inteligent cu spațiul

Ochelarii de schi vin mai mult ca sigur împreună cu un săculeț de depozitare (mai ales dacă i-ați cumpărat prin e-shop eyerim). Nu vă fie teamă să-l utilizați! Ori de câte ori nu purtați ochelarii de schi, asigurați-vă că i-ați pus în sacul de depozitare special conceput. În plus, mulți dintre noi au tendința de a lăsa ochelari de schi peste noapte în mașină cu restul echipamentului nostru. Ochelarii de schi, însă, nu sunt la fel ca cizmele de zăpadă. Dacă nu doriți ca aceștia să se zgârie sau se încețoșeze, păstrații la temperatura camerei - ne puteți mulțumi mai târziu.

Sfatul # 4: investiți în cel mai bun

În fiecare an, avem parte de timpuri schimbătoare pe pârtii. Mai mult, probabil că vă doriți să vă bucurați de schiat, indiferent de condițiile meteorologice, nu? Pentru cea mai bună experiență de schi sau snowboard, nu vă fie teamă să investiți într-o pereche de ochelari de schi de bună calitate. Mai ales dacă vrei să dureze mai mult de un singur sezon. Există atât de multe modele diferite, specific pentru fiecare tip de condiție meteorologică și nevoilor fiecărui purtător. uvex oferă o gamă largă de lentile extrem de durabile, de înaltă tehnologie. Ochelarii de schi de la Bolle, vă pregătesc chiar și pentru cele mai dure condiții meteorologice, iar Julbo fac curățarea lentilelor mai ușoară cu lentilele lor ventilate. Poate părea o investiție, sigur, dar așteptați până când le încercați și veți experimenta marile tehnologii ale ochelarilor nostri de schi!

Vezi, ți-am spus că o să fie mai simplu decât credeai! Aceste sfaturi sunt în esență tot ce aveți nevoie pentru a vă asigura că ochelarii de schi rămân curați, fără zgârieturi și ca noi pentru multe sezoane de iarnă ce vor veni. Acum du-te și stăpânește pârtiile cu o viziune clară, fără ceață cât mai poți!