În fiecare an, sărbătorim pe 7 Aprilie Ziua Internațională a Sănătății. Aceasta a fost creată de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) cu un scop foarte simplu - să creeze servicii decente de sănătate pentru toată lumea.

Mai mult de jumătate din populația globului nu beneficiază de servicii decente de sănătate din cauza lipsei posibilităților financiare. Obiectivul OMS este “Asigurare universală de sănătate: pentru oricine, oriunde”. Acest lucru înseamnă că orice persoană are dreptul la servicii medicale de calitate oriunde s-ar afla în lume, fără să fie nevoie să se gândească la partea financiară. De  Ziua Mondială a Sănătății, intenția OMS este să inspire și să-și motiveze partenerii pentru a crea o asigurare universală de sănătate. 

OMS îndrumă țările în caz de epidemii (cum este și aceasta pe care o trăim în aceste zile), scade riscul foametei și încurajează egalitatea între sexe. Acestea sunt obiective importante și de aceea avem nevoie de o astfel de zi care să ne aducă aminte mereu de ele!

Desigur, nu trebui să vă mențineți sănătoși doar plămânii, inima și ficatul, e bine să aveți grijă și de ochii dv! Trebuie să purtați ochelari de vedere, dar nu prea vă place cum vă stă cu ei? Vă e teamă că nu veți mai fi la fel de atractiv? Ei bine, citiți în continuare pentru că sunteți doar la 3 paragrafe distanță de o vedere mai bună.

1.   Claritate

Ziua Mondială a Sănătății blog eyerim

Cu toții am avut uneori impresia că vedem puțin în ceață, nu-i așa? Ne-am simțit ochii obosiți de la statul ore întregi în fața calculatorului sau a telefonului. Nu e de mirare că avem nevoie de ochelari de vedere! Apropo, ați auzit de filtrul de protecție împotriva luminii albastre? Dacă nu, citiți mai multe despre lumina albastră care ne dăunează ochilor. Așadar, cu o pereche minunată de ochelari, lumea înconjurătoare va fi mult mai frumoasă și mai clară. De ce să nu îi încercați?

2.   Comoditate

Ziua Mondială a Sănătății blog eyerim

Suntem în secolul 21, dragii noștri. Suntem toți online acum. În aceste vremuri dificile, toate mall-urile și magazinele sunt închise, din cauza epidemiei de coronavirus. La noi, nu trebuie să ieșiți pe afară pentru a cumpăra ochelarii de care aveți nevoie. Cu ajutorul Oglinzii Magice de pe eyerim, puteți proba cu ușurință perechea preferată de ochelari, fără stres și fără sentimentul neplăcut că se uită alții la dv. Puteți primi acasă în doar câteva zile ochelarii marca eyerim collection la un preț excelent! Aici găsiți câteva mii de perechi de ochelari care vă pot fi livrați direct acasă.

3.   Seducție

Ziua Mondială a Sănătății blog eyerim

Da, este adevărat - cu o pereche de ochelari, veți fi considerat mult mai atractiv. Acesta este un fapt dovedit științific. Ochelarii fac ca cei care îi poartă să pară mai inteligenți, iar acest lucru îi face atractivi pentru sexul opus. Purtatul ochelarilor este noua modă sexy din 2020. Vreți să țineți pasul cu ultimele tendințe? Alegeți un model modern de ochelari marca eyerim collection și veți fi persoana pe care toți o vor admira. Prețul modelelor din colecția eyerim începe de la doar 229 lei + lentile incluse. Vă invităm pe site să admirați aceste modele minunate!