Salutare! A trecut doar o săptămână de când ți-am recomandat cum să alegi cei mai potriviți ochelari pentru tipul feței tale. Sperăm că o parte dintre voi s-au regăsit în acele articole și au reușit să aplice sfaturile pe care le-am împărtășit. Ei bine, sperăm ca articolul de astăzi să fie de folos și celor care nu s-au regăsit în săptămânile trecute, și anume celor cu fețe dreptunghiulare.

Înainte de toate, hai să vedem dacă te încadrezi în grupul celor cu fața dreptunghiulară. Este destul de greu să afli de unul singur, dar cu ajutorul nostru vei reuși să afli fără să fie totul prea complicat. Citește lista de mai jos și dacă poți bifa toate caracteristicile, atunci acest articol este pentru tine:

  • Fața ta este alungită și subțire

  • Lungimea acesteia este considerabil mai mare decâtlățimea

  • Pomeții tăi sunt în aceeași linie cu maxilarul și cu rama ochelarilor

  • Linia feței are unghiuri rotunjite și cel mai probabil ai bărbia ascuțită

Pot exista anumite confuzii în a deosebi fețele dreptunghiulare de cele ovale. O deosebire clară între cele două tipuri de fețe este linia bărbiei, dacă aceasta este jumătate de cerc, atunci fața ta este ovală. Dacă nu este cazul și ai o față dreptunghiulară, poți citi în continuare acest articol pentru că vei găsi câteva idei interesante pentru tine.

FEMEI

Femeile cu o față fermecătoare ca a lui Liv Tyler vor avea mereu mai multă grijă la modelele masive și voluminoase care ajută la echilibrarea proporțiilor feței astfel încât ochelarii vor fi un accesoriu perfect. Și da, ai dreptate, ochelarii de soare supra-dimensionați sunt cu siguranță o alegere perfectă. Din punct de vedere al formei, cele mai bune opțiuni sun ramele pătrate sau rotunde. Vei ieși în evidență cu modelele wayfarer care vor face ca să îți avantajeze pomeții. Dacă ești o sassy girl, poți merge oricând pe modelele aviator. De asemenea, modelele clubmaster sau ochi-de-pisică îți vor accentua foarte bine conturul feței și te vor ajuta să ai acel look de care ai nevoie.

Sunglasses for your face shape rectangle faces women

BĂRBAȚI

Selecțiile de ochelari pentru bărbați nu sunt întotdeauna cele mai variate, dar de această dată nu este cazul. Modelele cu rame pătrate se vor potrivi de minune alături de modelele cu ramă întreagă și sunt o alegere perfectă pentru un outfit casual. Lentilele colorate în contrast cu un contur gros și închis la culoare te vor ajuta să arăți mai funky. Pentru bărbații care doresc un look mai deosebit, pot merge mereu pe opțiunea unor clubmaster cu semi-ramă și lentile rotunde. De asemenea, vei arăta foarte bine dacă îi porți cu un costum casual sau o ținută mai office.

Ca o regulă generală, evită ramele subțiri, nu te vor avantaja prea mult. Spre deosebire de modelele închise la culoare sau ochelarii supra-dimensionați care îți vor lărgi structura osoasă mai îngustă și te vor ajuta să arăți mult mai bine.

Sunglasses for your face shape rectangle faces men

Classy sau sexy, smart sau funky - pentru orice preferință de stil vei găsi mereu modele care ți se vor potrivi, culori de tot felul și rame pentru fețe alungite. Testează-le cu aplicația noastră de probă virtuală! Încearcă pentru tine și cere părerea prietenilor tăi după ce testezi aplicație. Apropo, nu ai găsit niciun model pentru tine? Săptămâna viitoare vom veni cu noi recomandări pentru toți cei cu fețe rotunzi. Ne vedem curând.