Ne-am întors cu un ghid despre cum să îți alegi o pereche de ochelari superbi, în funcție de forma feței tale. După ce am scris despre fețele în formă ovală, cea în formă de inimă și cea rectangulară, acum ne mai rămâne fața rotundă. Deci, să îi dăm bătaie.

Acum studiem fețele rotunde și îți arătăm care rame sunt cele mai potrivite pentru fața ta și pentru un look perfect. De obicei, ghidurile noastre pentru stabilirea formei feței înseamnă să stai în fața oglinzii, a aparatului de fotografiat sau a altor suprafețe reflectorizante. Haideți să ducem mai departe tradiția! Deci, repetă după noi: „Oglindă, oglinjoară, spune-mi dacă am”:

• obrajii mai durdulii, care vizual lățesc fața până lungimea și lățimea coincid

• pomeți înalți și proeminenți

• conturul bărbiei este de un oval delicat

• spre deosebire de fața pătrată, a ta are bărbia și fruntea mai înguste decât lățimea pomeților

Per general, fața ta ar trebui să semene cu un cerc. Ți se potrivește? Dacă da, atunci hai să vedem care rame ți se potrivesc și pe care să le eviți.

FEMEI

Pentru o fată cu fața rotundă, poate ești obișnuită să ți se pună cele mai drăguțe nume, dar oricât de drăgălaș și de vis ai arăta, nu este chiar așa de ușor să iți alegi o pereche de ochelari care să se potrivească cu forma feței tale. Pentru a evita o pereche de ochelari care să accentueze fața rotunjită, trebuie să iți găsești ochelari care să facă contrast și să pună accent pe zonele potrivite. Din acest motiv, ar trebui să cauți rame largi, rectangulare cu punte groasă între lentile sau semi-rame moderne rectangulare. Acestea îți vor adăuga vizual lungime feței tale și o vor face să pară mai îngustă. O altă opțiune plină de stil: Ochelarii clubmaster sau cei cu rame rectangulare cu marginile îndreptate spre tâmple. Aceste rame îți vor pune în valoare ochii. De asemenea, poți merge spre ramele tip aviator, dar evită-le pe cele cu lentile mici și rotunjite. Îți vor face fața să pară și mai rotundă și va trimite un vibe de profesor de liceu pe care sigur nu ți-o dorești.

Dacă îți plac lucrurile pompoase și extravagante, încearcă variantele în culori puternice, împodobite în diferite stiluri care mai de care sau cele în printuri îndrăznețe. De asemenea, poți încerca ramele cu suporți flexibili de nas, acestea fiind modelele care asigură cel mai mult confort.

sunglasses for your face shape women

BĂRBAȚI

Bărbații cu fețe rotunde lasă de obicei o impresie deosebită, sunt acei bărbați cu inima caldă și de obicei își doresc să aibă un stil mai diferit. Ramele te pot ajuta să te evidențiezi mai bine, dacă alegi rame dreptunghiulare, acestea sunt destul de largi pentru a se așeza bine pe față. De exemplu, poți alege o pereche de wayfarer care să te facă mai classy, sau poți merge pe modelul clasic aviator care îți vor evidenția acel aspect masculin și cool. Modelele aviator deschise la culoare, ca cele albastre te vor prinde foarte bine. Poți să arunci o privire și la modelele clubmaster negre cu rame de lemn, sau chair cele făcute din lemn sau plastic reciclat - te vor diferenția foarte mult de cei din jur. De asemenea, este indicat să eviți ramele rotunde sau mici, la fel și pe cele supra-dimensionate.

sunglasses for your face shape: round

Cam asta a fost! Am discutat deja despre cele mai populare tipuri de fețe. Sperăm că am fost de ajutor celor care nu știu exact ce tip de ochelari li se potrivesc în funcție de conturul feței. Deși am terminat această rubrică, vom căuta noi idei de articole și subiecte pe care să le abordăm și care să vă ajute. Îți promitem că vor fi utile și distractive.