Dacă și tu ești printre cei care se chinuie constant să schimbe între ochelarii de soare și cei cu dioptrie, e timpul să oprești acest lucru și să te răsfeți cu confort practic și stil în același timp. Ai auzit deja despre ochelarii de soare cu dioptrie?

Da, toți iubim soarele, dar, din păcate, s-a demonstrat că razele sale dăunează nu doar pielii, dar în special vederii noastre. În articolul precedent am discutat problemele pe care le cauzează neprotejarea ochilor de radiațiile UV puternice - evită iritații, roșeață, lacrimare, inflamarea corneei și a conjunctivei și multe alte probleme datorită ajutorului practic care este și stilat și eficient - ochelarii de soare cu dioptrie!

Ce sunt ochelarii de soare cu dioptrie?

Ochelarii de soare cu dioptrie sunt, în esență, ochelarii de soare clasici care sunt echipați cu lentile cu dioptrie. Acești ochelari combină corecția vederii cu necesitatea de a proteja ochii de razele UV dăunătoare. Mulți oameni care au nevoie de ochelari cu dioptrie pentru purtarea de zi cu zi, adesea nu pot imagina cum ar putea să se bucure de soarele de vară fără a fi nevoiți să aleagă între vedere clară și protecția ochilor. Ochelarii de soare cu dioptrie sunt, prin urmare, soluția ideală.

Pentru cine sunt potriviți ochelarii de soare cu dioptrie?

Răspunsul este simplu - ochelarii de soare cu dioptrie sunt potriviți pentru oricine are nevoie de corecția vederii și în același timp dorește să-și protejeze ochii de soare. Indiferent dacă ai miopie, hipermetropie sau astigmatism, ochelarii de soare cu dioptrie sunt o soluție excelentă. De asemenea, sunt potriviți pentru oamenii care petrec mult timp afară și doresc să-și protejeze ochii de deteriorarea pe termen lung cauzată de radiațiile UV.

Avantajele și dezavantajele ochelarilor de soare cu dioptrie

Printre principalele avantaje ale ochelarilor de soare cu dioptrie se numără combinația dintre vedere clară și protecția ochilor. Nu este necesar să schimbi în mod constant între ochelarii cu dioptrie și cei de soare, ceea ce simplifică considerabil viața. Acest lucru este deosebit de minunat pentru persoanele care petrec mult timp activ în aer liber.

În plus, poți alege dintr-o varietate largă de stiluri și culori, astfel încât noii tăi ochelari să fie exact pe gustul tău. Pe eyerim vei găsi o selecție largă de rame de la branduri de renume mondial, precum și colecțiile noastre proprii OiO și Kohe by eyerim.

În ceea ce privește dezavantajele, unii oameni pot considera că ochelarii de soare cu dioptrie sunt o investiție puțin mai costisitoare comparativ cu ochelarii standard. Totuși, opusul este adevărat - în loc de două perechi de ochelari (dioptrii și de soare), ai nevoie doar de una!

Și cât costă acești ochelari? La eyerim oferim îmbunătățirea ochelarilor cu lentile de soare cu dioptrie pentru 159 lei.

Cum să alegi ochelarii de soare cu dioptrie potriviți?

Alegerea ochelarilor de soare cu dioptrie potriviți poate fi o provocare. Cu toate acestea, cu procesul nostru intuitiv pe eyerim.ro, este simplu! Din gama noastră largă poți alege orice rame de dioptrie sau de soare, pe care le poți îmbunătăți ulterior cu lentile de soare cu dioptrie de la gigantul optic EssilorLuxottica.

*Înainte de a cumpăra ochelari care conțin dioptrii, îți recomandăm să vizitezi un oftalmolog, astfel încât datele tale să fie cât mai actualizate. Aceste informații le poți introduce/încărca ulterior în formularul nostru online atunci când cumperi ochelarii.

Ochelarii de soare cu dioptrie sunt o soluție practică și elegantă pentru oricine dorește vedere clară și, în același timp, 100% protecție împotriva soarelui. Meriți să ai totul într-un singur loc - confort, protecție și stil. Așa că nu ezita, clic pe eyerim.ro și descoperă posibilitățile pe care ți le oferă ochelarii de soare cu dioptrie!