Muzică fantastică, atmosferă grozavă și ținute incredibile de când lumea? Da, vorbim despre festivalurile de vară! Porțile lor se deschid încet, iar noi la eyerim vrem nu numai să vă protejăm ochii de soare, dar să vă asigurăm și cel mai bun stil posibil. Fie că sunt ochelari de soare sau ochelari de vedere, alegerea corectă poate duce experiențele voastre de vară la un nivel cu totul nou. De aceea, am pregătit pentru voi patru tendințe în ochelari cu care veți străluci cu siguranță (nu doar) la festivalurile de vară.

Culori strălucitoare

Vara este despre distracție și multe culori - așa că de ce look-ul tău festivalier ar trebui să fie o excepție? Dacă vrei să fii cu adevărat remarcabil, culorile strălucitoare sunt pentru tine! Verde, albastru, roșu, galben, roz,... alegerea este a ta. Culorile puternice și strălucitoare sunt ideale pentru a crea o ținută veselă și sunt deci o alegere excelentă pentru cei care nu se tem să-și arate unicitatea.



@styleofbecca

Cauți ceva stilat, dar în același timp accesibil ca preț? OiO by eyerim este alegerea potrivită! Distrează-te cu ochelari colorați la modă, începând de la 99 lei. Indiferent de stilul tău, cu OiO by eyerim, vei face față provocărilor oricărui concert sau festival!


Ochelari "cat-eye"

Acești ochelari au fost, sunt și vor fi întotdeauna la modă! Amestecul de farmec retro și tendința modernă vă va oferi un aspect neobișnuit și sexy. Sunt ideali pentru cei care adoră stilul vintage și vor să arate eleganți și la modă în același timp.



@
jankasla


Stilul anilor '90

Moda anilor '90 este înapoi și nu are de gând să plece prea curând. Rame dreptunghiulare, ochelari mici rotunzi sau cat-eye în miniatură? Nu veți da greș cu niciunul dintre ei! Acești ochelari sunt un complement excelent pentru ținutele vintage, creând o combinație super chic.


@sorr.sorrr


Clasice rotunde

Ochelarii rotunzi sunt unul dintre cele mai universale tendințe, cu care cu siguranță nu veți greși. Dacă vă place stilul clasic și atemporal, care aduce un echilibru între stil și funcționalitate, ochelarii rotunzi Ray-Ban, Polaroid sau Gucci sunt perfecți pentru voi.



@styleofbecca


Suflete active mereu și peste tot

Dacă sunteți iubitori ai stilului de viață activ, arătați-o și la festival. Ochelarii noștri sportivi de la Oakley, uvex sau Horsefeathers sunt rezistenți, practici și eleganți, astfel încât să vă puteți bucura de ei în tot ce vă așteaptă vara.


@
greceghanem


După cum vedeți, festivalurile de vară sunt o ocazie ideală pentru a vă îndrăzni și a încerca ceva nou. Nu contează dacă sunteți iubitori de culori, stil vintage, design minimalist sau forme clasice, pe www.eyerim.ro veți găsi întotdeauna ceva potrivit pentru voi. Nu uitați că ochelarii corecți nu sunt doar despre protejarea ochilor, ci și despre exprimarea personalității voastre unice. Așa că nu vă temeți să experimentați și să vă bucurați de vară la maximum!