• E-shop
  • Informații
  • Cont
Despre noi

eyerim oferă cei mai accesibili ochelari de soare și vedere

Suntem eyerim. Magazinul de optică al secolului 21.

Imaginați-vă o lume în care nu există internet și toate mesajele se scriu pe hârtie. Nu există telefoane mobile, aveți doar telefon fix sau cabine telefonice. Nu există magazine online, internet banking sau servicii de streaming de muzică sau filme. Ochelarii încă trăiesc și azi în această lume.

eyerim team

De ce ne-am născut?

eyerim a fost creat din convingerea că e timpul ca ochelarii să devină un domeniu în care clienții să primească cele mai bune produse cu servicii de calitate, la un preț corect.

Până de curând, brandurile de modă se bazau pe magazinele lor exclusive care erau puține și a căror operare creștea prețul ochelarilor de designer.

Prețul ochelarilor de vedere era și el mai mare din cauza faptului că existau mai mulți intermediari între producător și client.

Suntem eyerim. Magazinul de optică al secolului 21.

Oferim servicii și tehnologii moderne pentru ca să aveți parte de o experiență de nivelul secolului 21.

Din 2015, facem ca ochelarii de toate felurile să devină mai accesibili și mai ieftini concentrându-ne pe confortul clienților noștri. Livrăm ochelari de marcă, de soare, de schi sau de vedere direct de la producător către clienții noștri.

Am adus posibilitatea de a proba ochelarii online direct prin camera telefonului. Am înlocuit astfel drumurile la magazinele de ochelari cu privitul la ecranul telefonului, ceea ce este normal în atât de multe alte domenii ale vieții de azi.

Ochelarii noștri din colecțiile "by eyerim" sunt fabricați la aceeași înaltă calitate ca cea a mărcilor celebre, dar îi oferim la prețuri mult mai accesibile, deoarece folosim procese moderne și eficiente de producție și de livrare. Facem acest lucru pentru a oferi ochelari de calitate cât mai multor persoane posibil, la un preț corect.

Suntem aici pentru a schimba standardele.

Deși suntem un magazin online, am deschis și propriul nostru magazin de optică. Vrem să oferim toate avantajele contactului personal, dar acesta este doar un supliment al serviciilor noastre, construite pe eficiență, echitate și confort. Este locul unde dorim să vă arătăm personal noile noastre standarde.

Suntem eyerim. Magazinul de optică al secolului 21.

Ultimele bloguri

Obțineți o reducere de bun venit

Înscrieți-vă la newsletter și nu ratați ofertele eyerim!

Alegeți
Alegeți
Cumpărături pe eyerim.ro
Livrare gratuita de la 250,00 RON
Plata cash la livrare
Returnare în 30 de zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Distribuie