Frunze ruginii căzute, seri călduroase, noi trenduri extraordinare și mult așteptatele săptămâni de modă - despre asta este Septembrie, nu-i așa? Dar până vin toate acestea, ți-ai găsit perechea perfectă de ochelari de vedere pentru acest sezon? Ei bine, chiar dacă nu ai găsit încă, vei găsi acum! Trei din influencerii noștri preferați te vor ajuta cu această selecție, ca de obicei. Începe luna Septembrie cu ținuta cum trebuie!

Ochelari aspectuoși

Nu ai auzit? Tot ce ai nevoie este o pereche elegantă de ochelari de vedere. Crede-ne, știm foarte bine.

Rame Rotunde Tom Ford

Ochelari de vedere Tom Ford Rotunzi pe Negru pentru Bărbați.

Tom Ford înseamnă classy, așa că a trebuit să asortez acești ochelari cu o ținută elegantă. Mai pe scurt, Tom Ford reprezintă un aspect plăcut”

Michal poate că este nou în familia eyerim dar nu este nou în ceea ce privește lumea de fashion, influenceri și instagram. Nu vei găsi greșeli de începători la el, asta îți spunem sigur. A ales un elegant perfect, ținută aspectuoasă cu acești ochelari de vedere Tom Ford negri.

Modelul Wayfarer 35/139 Tokyo 

Ochelari de vedere 35/139 Tokyo Pătrați Unisex

“Am moștenit această fustă de la bunica mea și cu toate că am avut probleme în a găsi o combinație bună, îmi place la nebunie cu o jachetă de piele. Exact la fel de mult cum îmi plac aceste rame de ochelari de vedere simple! Sunt îndrăznețe, dar nu prea evidente. Favoritele mele!”

Dacă ai citit acest articol, o știi deja pe Rebeka și faptul că se descurcă bine la tot ceea ce privește moda. (Iar dacă nu ai citit încă articolu, îl poți citi acum!) Ea s-a jucat cu o combinație de culori în această ținută și nu a uitat puterea unui accesoriu potrivit. Acești ochelari 35/139 Tokyo arată încredibil pe ea și cu look-ul ei. 

Ochelari Dsquared2 Ochi-de-pisică

Ochelari de vedere Dsquared2

Dsquared2 - un accesoriu dominant pentru cei îndrăzneți! Dacă nu vrei să fii pierdut prin mulțime, adoptă această eleganță excentrică.

Naty este vedeta noastră și o știi prea bine, nu-i așa? Dacă nu o știi încă, citește repede articolul acesta până nu ne supărăm. Ea a ales acești ochelari de vedere Dsquared2 și arată de parcă ar fi din reclama lor, nu-i așa? 

RAME VINTAGE

Ramele iubite precum cele rotunde sau cele pătrate sunt gândite să fie detașate de timp. Și chiar așa  sunt! Toată lumea le iubește. Care pereche va fi a ta? 

Rame rotunde Diesel

Ochelari de vedere Diesel Rotunzi Unisex.

“Mereu am vrut să mențin un look natural, proaspăt de vară cât mai mult chiar și după încheierea anotimpului. Îmi place faptul că nu trebuie să mă machiez sau să îmi îndrept părul atunci când încă am bronzul de vară.”

Doamne! IUBIM la nebunie aceste două fotografii. Liniștit, plăcut, fresh și Rebeka arată PERFECT fără niciun pic de machiaj purtând acești ochelari de vedere Diesel. Suntem suporteri mari ai trendului de „frumusețe naturală” și ne place cum arată.

Ochelari Ray-Ban Retro

Ochelari de vedere Ray-Ban Rotunzi Aurii.

“Aceste sunt rame populare Ray-Ban rotunde purtate de vedete precum frumoasa Emily Ratajkowski; sau au fost cândva populare la Școala Hogwarts of Vrăjitorie și Magie, haha!”

O ținută simplă în culori închise de toamnă care arată superb cu această pereche de ochelari de vedere Ray-Ban! Inspirație perfectă despre cum să îți înveselești și să accepți zilele de întoarcere la școală!

Rame Browline Marc Jacobs

Ochelari de vedere Marc Jacobs Browline Unisex pe Negru și Argintiu

“Ochelarii Marc Jacobs sunt extravaganți și te vor ajuta să ieși în evidență în mulțime. Aceste rame vor arăta extraordinar cu ținute simple sau elegant casual.”

Ce ținută cool, suntem mari fani ai acelui interesant tricou! Este suficient să te inspiri de la Michal și alegerea sa de haine și rame, și vei deveni o vedetă de modă în cel mai scurt timp. 

RAME CASUAL

Ochelari de vedere fără rame Max Mara

Ochelari de vedere Max Mara Wayfarer fără ramă Unisex.

Max Mara - eleganță fără ramă! Aceste rame arată așa de delicate și soft.”

Tricou alb confortabil, blugi, perfect stilat, ochelari de vedere fără ramă și ești numai bun! Nici nu mai e nevoie să te grăbești dimineața. Această ținută este ideală pentru fiecare zi, asigurând confort în orice situație. Iar aceste rame Max Mara pe care Naty le-a ales, vor garanta stilul ținutei tale. Mereu.

Rame în două nuanțe Tom Ford 

Ochelari de vedereTom Ford Pătrați pe Maro și Negru pentru Bărbați.

“Ochelarii de vedere Tom Ford cu rame în două nuanțe sunt un accesoriu care atrage atenția celor din jur și va împrospăta orice ținută. Acești ochelari se potrivesc foarte bine cu ținute sport sau casual.”

Ne place îndrăzneala pe care Michal o arată prin aceste ținute elegante! Cu siguranță știe ce se potrivește pentru că a ales aceste rame Tom Ford și arată extraordinar și în acestea la fel. Cauți o ramă similară? Aici vei găsi perechea din ceruri. 

Ochelari Céline Roșii

Ochelari de vedere Céline Pătrați pe Roșu pentru Femei.

“Nu-mi pot lua rămas bun de la această ținută încă! Dar iubesc combinațiile contrastante, motiv pentru care am ales un hanorac gri, pantofii preferați și ochelari de vedere șic cu aceștia.”

Ne este greu să ne luăm rămas bun de la vară în acest moment! Zilele lungi, stând la soare zilnic, haine lejere, … dar toamna este la fel de uimitoare, nu-i așa? Iar Becca arată încântător în noua ei ținută de toamnă. A ales de asemenea rame roșii pentru a fi în temă!

Toată lumea iubește vara și mereu este o mică tristețe când vine toamna. Dar toamna este frumoasă și ea! Copacii, ținutele și serile călduroase… iubim cu toții asta. Și să nu uităm - dacă ești în căutare de rame pentru ochelari de vedere, eyerim te are acoperit! Este suficient să te plimbi pe site până vei găsi modelul preferat. Iar abia atunci vei fi cu adevărat pregătit să te bucuri de toamnă pe o notă pozitivă.