O colecție variată pentru cei fără de griji: lentile în culori vii, forme tinerești, design modern și materiale super-ușoare. Adăugați un plus de originalitate stilului dv.

Polaroid este, de mult timp, una din mărcile noastre preferate de ochelari. Datorită celei mai noi colecții pentru 2020, am ajuns să iubim și mai mult acest brand. Prin combinarea culorilor vii, a formelor moderne și a materialelor super-ușoare, Polaroid a creat o colecție care depășește tot ceea ce am văzut până acum. Și să nu uităm - lentilele lor polarizate brevetate oferă o protecție superioară ochilor dv.

PLINĂ DE CULOARE ȘI VIBRANTĂ

O paletă de culori vii combinată cu detalii jucăușe care nu trebuie ratată. Surprinzător de confortabilă, această colecție vă va transforma stilul într-unul elegant și original.

Polaroid 2020 - Colecția de primăvară/vară, ochelari de soare POLARIZAȚI eyerim Polaroid PLD6097/S PJP/XN Polaroid 2020 - Colecția de primăvară/vară, ochelari de soare POLARIZAȚI eyerim Polaroid PLD6108/S HK8/KL

UȘOR ȘI VESEL

Ochelarii de soare cu materiale super-ușoare și forme surprinzător de detaliate dezvăluie un stil tineresc și excentric. Brațele subțiri din metal și logo-ul colorat Polaroid adaugă o notă de modernitate.

Polaroid 2020 - Colecția de primăvară/vară, ochelari de soare POLARIZAȚI eyerim Polaroid PLD6114/S 35J/0F Polaroid 2020 - Colecția de primăvară/vară, ochelari de soare POLARIZAȚI eyerim Polaroid PLD6113/S 92Y/DL

DISTRACȚIE NON-STOP

Ingredientele-cheie pentru colecția unică pentru copii? Design minuțios și flexibilitate. Asigurați-vă că cei mici se simt confortabil și țin pasul cu moda - aveți de ales între o mulțime de culori pentru zilele însorite.

Polaroid 2020 - Colecția de primăvară/vară, ochelari de soare POLARIZAȚI pentru copii eyerim Polaroid Junior PLD8038/S 35J/M9 Polaroid 2020 - Colecția de primăvară/vară, ochelari de soare POLARIZAȚI pentru copii eyerim Polaroid Junior PLD8039/S 010/C3

Ei bine, o să ne cam oprim aici din oda închinată colecției Polaroid. Dar vă dăm un sfat sincer: acum că tot ați citit toate detaliile despre noua colecție, de ce să nu aruncați o privire la tot ceea ce are ea de oferit? Și dacă vă place ceea ce vedeți - se zvonește în târg că eyerim e cel mai bun loc de unde vă puteți alege cu cea mai tare pereche de ochelari.