Pe măsură ce vremea devine din ce în ce mai rece, mulți dintre noi aleg să petreacă timpul liber pe pârtii, combinând exercițiile cu plăcerea pe care sporturile de iarnă ni le aduc în mod inevitabil. Indiferent dacă sunteți un schior, un snowboarder sau doar vă bucurați de o vedere frumoasă la munte, ochelarii de ski sunt esențiali. Așteptați cu nerăbdare până când puteți lua în cele din urmă câteva zile libere pentru a merge la schi sau snowboard? Citiți acest articol și aflați care dintre aceste perechi de ochelari de ski, care sunt în prezent la ofertă vă sunt buni și de ce ar trebui să luați în considerare obținerea unei perechi.

Au apus de mult zilele în care noi purtam ochelarii de ski, deoarece este standard și ține zăpada departe de ochii noștri pe măsură ce căpătăm viteză (sau încercăm) cu schiurile / snowboard-urile noastre. De ce? Cu tehnologia superioară care există în zilele noastre, ochelarii de ski oferă mult mai mult decât o protecție de bază a ochilor. Am avut libertatea de a alege cele mai bune dintre cele mai bune: top-urile sezonului de iarnă 2018/2019, ochelarii de ski pe care-i vei dori să-i deții. 

Oakley Flight Deck Prizm

Sincer, nu ne mai amintim ce am făcut înainte ca Oakley să apară și să revoluționeze totul cu tehnologia PRIZM ™. Am vorbit deja despre acest lucru în alte postări de blog, dar pe scurt: PRIZM ™ este o tehnologie uimitoare care vă ajustează viziunea în funcție de mediul în care faceți sport. PRIZM ™ vă îmbunătățește percepția, blochează zgomotele luminoase inutile și crește contrastul . Cu sporturile de zăpadă specific, datorită acestei tehnologii inovatoare veți vedea toate aceste mici detaliile din peisajul cu zăpadă pe care nu le-ați avea de obicei.

Acești ochelari de ski sunt perfecți pentru orice condiție meteo și vă oferă un câmp vizual de neegalat datorită designului fără rame. În calitate de lider mondial în domeniul inovației,  cu o tehnologie avansată în domeniul sporturilor, Oakley colaborează cu atleți profesioniști de ani de zile. Acești uimitori ochelari de schi sunt unul dintre cele mai bune rezultate. Nu e de mirare că au fost preferații clienților noștri pentru al doilea sezon consecutiv!

Oakley Airbrake XL

Un alt favorit al clienților, Oakley Airbrake XL, este, după cum indică și numele, ochelari de ski de o mărime mai mare. Păstrează intactă  durabilitatea lor chiar și în cele mai nefavorabile condiții meteorologice, acesți ochelari de ski sunt, bineînțeles, o victorie absolută. Da, ele folosesc tehnologia PRIZM ™. Dar, în afară de asta, atunci când cumpărați această pereche de ochelari de ski, veți obține o pereche de lentile de rezervă care sunt obișnuite cu vremuri diferite decât cele originale. Pentru a o face și mai ușor, Oakley a venit cu o altă tehnologie revoluționară, SWITCHLOCK ™. Acest lucru vă permite să schimbați fără probleme lentilele, ceea ce-i face perfecți pentru schiori sau snowboarderi ce necesită să se adapteze rapid la condițiile de iluminare variabile pe pârtii. Păstrați-vă viziunea clară, mai bine performanța sportivă și păstrați-vă siguranța: asta este Oakley Airbrake XL.

Oakley Line Miner

Ei bine, acest lucru ar fi început să se simtă un pic repetitive, dacă nu a fost pentru faptul că toate perechile de ski de la Oakley sunt minunate în mod propriu, unic. Cu PRIZM ™, nici măcar nu trebuie să fii un profesionist schior / snowboarder ca să arăți sau să acționezi ca unul pe versanți. Spre deosebire de ochelarii tradiționali de ski, ce ne-au făcut vederea mai rea, Oakley Line Miner niciodată nu se aburesc, vă poate ajuta cu performanța dvs. și sunt fiabili. Ca și în cazul modelelor menționate mai sus, acestea vă oferă un câmp masiv de vedere. În plus, ca și cum nu ar fi de ajuns: Oakley Line Miner sunt ochelari de ski OTG perfecți - OTG înseamnă peste ochelari. Da, s-au gândit cu adevărat la toate. Deci, dacă trebuie să purtați ochelari de vedere în timpul sportului, aceștia sunt perechea perfectă pentru tine! Compatibil cu cele mai multe căști și tipuri de ochelari de vedere, Oakley Line Miner vă oferă experiența la un nivel complet nou. Dacă încă nu sunteți sigur, încercați să căutați despre Oakley A-Frame. Acestea oferă o vedere de înaltă definiție și sunt anti-ceață. Perfect.

Bolle Tsar

Nu totul este despre Oakley, promitem. Introducem: Bolle, unul dintre cei mai proeminenți producători de ochelari de o calitate superioară. Modelul lor Tsar, ochelarii de ski sunt perfecți pentru a rezista la tot felul de conditii dure datorită lentilei sale absorbante de lumina MODULATOR ™. În plus, această pereche de ochelari de ski de înaltă tehnologie sunt rezistenți la ceață, includ o acoperire specială care împiedică zgârierea lentilei și garantează o vedere perfectă pe pârtii. În plus, sunt extrem de confortabile și sunt compatibile cu toate tipurile de căști. Ce mai vreți, serios?

uvex downhill 2000 S FM

Nu în ultimul rând: acest model de la uvex se mândrește cu o lentilă descentralizată ce permite o viziune perfectă chiar și în cele mai nefavorabile condiții. Să nu mai vorbim de lentilele sferice, extrem de durabile, care pot supraviețui temperaturilor scăzute de până la -40 de grade Celsius și încă îndeplinesc toate condițiile. În plus, cu tehnologia SUPRAVISION®, Uvex vă asigură că, indiferent de ceea ce se întâmplă pe pârtii, viziunea dvs. rămâne clară și fără ceață. La urma urmei, ei au avut zeci de ani de experiență și au fost iubiți de sportivi și oameni de rând, deopotrivă, încă de la prima lor existență. Un brand care are grijă cu adevărat de experiențele clienților lor este unul ce produce ochelari de ski de o calitate admirabilă, la fel ca aceștia. În plus, sunt funky, noi nouțe și vor lucra cu orice echipament de schi. Ce mai așteptați?

Acum că ați citit acest articol, probabil că știți destul despre toate bucuriile posibile ale ochelarilor de ski și cum pot face experiența dvs. de schi / snowboarding superioară. Deci, de ce nu verificați selecția noastră și luați în considerare o investiție într-o piesă de sport de calitate în acest sezon de iarnă? Odată ce ați ajuns pe pârtii și ați realizat că vremea sau condițiile de lumină vă provoacă probleme, va fi prea târziu. Pe cuvânt, am fost acolo. De aceea, site-ul eyerim este întotdeauna aici pentru tine în momente de nevoie, oricare ar fi nevoia. Veți fi mereu în măsură să alegeți ochelari de ski perfecți cu noi! Ochelari de ski buni = un timp bun.