În mod tradițional, primăvara aduce inovații în lumea modei. Nici lumea designerilor de ochelari nu face excepție. Descoperiți îmbunătățirile aduse modelelor clasice, găsiți echilibrul perfect între tendințe și clasic, între noutate și nostalgie. Anul 2022 aduce cu el materiale noi și culori vii. Ce trenduri vor fi preferatele voastre în această primăvară? 

RAME TRANSPARENTE 

Vreți să fiți vizibil în timp ce sunteți invizibili? Nici o problemă! Ramele transparente sunt una din tendințele de top ale acestui sezon. Alegeți ochelarii de soare cu nuanțe roz și veți fi remarcat, cu siguranță. 

Buďte nepriehľadnuteľní s priehľadnými rámami od eyerim.sk

CULORI VII 

Alegeți culorile vii pe care să le asortați la ținuta de zi cu zi. Acești ochelari vă vor înveseli zilele de primăvară. Culorile variate sunt alegerea perfectă pentru ramele ochi-de-pisică sau ramele asemănătoare cu ochelarii din cursele de mașini.   

Vnesne do svojich outfitov farby s okuliarmi od eyerim.sk

RAME DE OȚEL   

Ramele aurii și argintii sunt mereu la modă, iar acest lucru este confirmat de tendințele din această primăvară. Ramele ușoare și subțiri vă dau un aer de student din anii 90, iar forma ramelor este variată, cum ar fi ramele pilot sau ramele rotunde.   

Ramele de oțel sunt mereu la modă și trebuie încercate

FORMELE ÎNALTE 

Alegeți culoarea maro clasic cu lentile colorate și forme înalte care face parte din alegerile noului sezon. Urmați tendințele, dar păstrați-vă stilul.   

Urmați tendințele, dar păstrați-vă stilul cu formele înalte

RAMELE ÎNDRĂZNEȚE 

Lista noutăților nu ar putea fi completă fără ramele îndrăznețe în culori variate care schimbă felul de a fi al ochelarilor de soare și al ochelarilor de vedere. Ramele groase sunt un accesoriu curajos care va atrage atenția celor din jur.   

Výrazné rámy od eyerim.sk = výrazný postoj

Fie că sunteți atras sau nu de noile tendințe, vestea bună este că le puteți găsi acum pe toate pe eyerim eshop! Așa că de ce să nu transfomați banalitatea de zi cu zi în elemente unice? Nu va fi o problemă să faceți acest lucru cu acești ochelari