Ziua Îndrăgostiților se apropie, iar provocarea cea mai mare a zilelor următoare este clară: să găsești cadoul perfect pentru persoana iubită. Ceea ce poate părea o sarcină destul de ușoară, se poate transforma într-o misiune imposibilă și poate deveni un cadou nedorit de ultim moment, cunoscut și ca un “dezastru”. Dar nu și acum! Surprinde-ți persoana iubită cu o nouă pereche de ochelari de soare sau de schi sau de vedere în stilul pe care îl apreciază. Dacă ai nevoie de inspirație, aruncă o privire pe sfaturile noastre din Ghidul de cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru EA.

RETRO LOVER

Unora le place să călătorească în timp. Li se mai spune vintage și de modă vecehe. Vei nimeni la fix cu acești ochelari de soare Ray Ban Ja-Jo sau aceștia aurii soft Dolce&Gabanna. Dacă iubita ta poartă ochelari de vedere, încearcă ochelarii LUNA din eyerim collection - preț excelent și lentile gratuite.

Retro lover - Cadou ochelari de Ziua Îndrăgostiților pentru EA Ochelari de soare ovali Ray Ban Ja Jo

SPORTY BABE

Pentru ea, o zi fără sport este o zi ratată. Dacă este pasionată de alergat, poate că acești ochelari de soare sport Julbo ar fi o alegere bună. Pentru cele care preferă schi sau snowboard, îți recomandăm Oakley FLIGHT DECK XM cu tehnologia PRIZM. Și, în plus, acești ochelari de schi sunt OTG - adică se pot purta peste ochelarii de vedere fără a pierde din confort.

Sporty babe - Cadou ochelari de Ziua Îndrăgostiților pentru EA Ochelari de schi Oakley Flight Deck XM

MINIMALIST

Linii curate și simple cu ochelarii de vedere Ray Ban Round Metal - creați special pentru femeile care adoră stilul minimalist. Pentru o femme fatale minimalistă, te sfătuim să cauți în colecția Marc Jacobs. Și, de asemenea, avem și o pereche ultra minimalistă de ochelari de vedere - modelul Lucky din eyerim collection cu ramă transparentă.Minimalist - Cadou ochelari de Ziua Îndrăgostiților pentru EA Ochelari de vedere Ray Ban Round Metal

EXTRAVAGANT

Femeile adoră moda, iar ochelarii de soare nu fac excepție. Pentru cele cărora le place să iasă în evidență, ochelarii de soare Prada sunt una dintre cele mai bune alegeri. Ochelarii Miu Miu sunt renumiți pentru stilul franțuzesc și ramele atipice. Dacă iubește ochelarii atipici, ochelarii de vedere Chloe sunt perechea perfectă.

Extravagant - Cadou ochelari de Ziua Îndrăgostiților pentru EA Ochelari de soare Prada

AMATOR DE SPORTURI

Pentru un sportiv, recomandăm acești ochelari de soare sport Oakley Holbrook cu ramă completă și tehnologie PRIZM. Pe de altă parte, avem ochelari de vedere ultra-ușori JOHNY din eyerim collection pentru cei care nu vor să simtă nimic pe față.

 Oakley Holbrook eyerim

CLASIC

Elegant și la modă în același timp. Acești ochelari de soare Ray-Ban Clubmaster se potrivesc oricărei ținute, cu o geacă de piele sau cu un costum. În cazul în care vrei să-i cumperi ochelari de vedere la un preț accesibil, atunci acest model minimalist MARTIN din eyerim collection este cel potrivit.

Martin by eyerim collection

PASIONAT DE MODĂ

Dacă iubește moda la fel ca tine (sau chiar mai mult), atunci acești ochelari de soare Persol sunt alegerea potrivită - materiale de top din Italia. Pentru un bărbat căruia îi place să iasă în evidență, acești ochelari de soare Arnette galben strălucitor sunt o alegere bună. Ochelarii de vedere Tom Ford sunt alegerea ideală pentru cel căruia îi plac ochelarii cu design neobișnuit.

 Persol 649 eyerim

ARTIST

Rocker, pictor, designer... Oricare ar fi, ochelarii de soarRay-Ban Round se potrivesc perfect pentru toată lumea și pentru fiecare stil. Acești ochelari de soare Emporio Armani din metal sunt făcuți pentru un bărbat cu un stil extraordinar. Dar dacă bărbatul tău trebuie să poarte ochelari de vedere, dar își dorește ceva special, această model transparent LUCID din eyerim collection poate fi o opțiune potrivită.

 Ray-Ban Round Flash Lenses eyerim

Dragostea plutește în aer, iar ochelarii de designer sunt un cadou excelent pentru persoana iuită! Vezi noastră eyerim eshopr pentru mai multă inspirație și alege un cadou deosebit pentru persoana dragă. Dacă ai nevoie de ajutor, nu ezita să îi contactezi pe colegii noștri prietenoși din departamentul de suport clienți -  ei te vor ajuta să alegi cadoul potrivit.