Ochii reprezintă unul dintre simțurile esențiale și acesta este motivul pentru care ar trebui să avem mai multă grijă de ei, chiar și într-un mod preventiv. Majoritatea dintre noi vizitează un oftalmolog doar atunci când are probleme cu vederea sau suferă de o afecțiune. Datorită examinării periodice a ochilor, pot fi detectate la timp boli mai grave, cum ar fi hipertensiunea arterială, diabetul, tumorile sau tulburările metabolice.

Când este urgent să mergem la oftalmolog?

✔ dacă observați o afecțiune acută care s-a produs fără un simptom anume
✔  dacă simțiți un obiect străin în interiorul ochiului
✔  dacă simțiți durere, arsură, roșeață, dacă aveți vederea afectată sau dacă vedeți dublu
✔  dacă aveți dureri cronice și probleme de vedere, care se pot agrava în cele din urmă
✔  dacă suferiți de dureri de cap cronice (vederea insuficientă poate să nu fie cauza acelor dureri, dar este recomandat să vă verificați văzul în acest caz)

Cât de des trebuie să merg la oftalmolog?

Pentru a preveni diverse deficiențe de vedere, este recomandat să vizitați oftalmologul în fiecare an. Dacă aveți mai mult de 60 de ani, trebuie să mergeți mai des la oftalmolog. Toată lumea ar trebui să poată să-și găsească câteva ore libere pentru a-și examina ochii. La urma urmei, este cel mai important simț pe care îl avem și, fără el, viața se poate schimba foarte repede în rău. Așadar, nu stați pe gânduri, iar dacă nu vă amintiți când ați mers ultima oară la control, făceți-vă o programare. CÂT MAI CURÂND POSIBIL.

vizită la oftalmolog, ochelari de vedere, cum să cumperi ochelari de vedere online, control ocular, eyerim collection, blog eyerim

Cum arată un control ocular?

- examinarea acuității vizuale (măsurarea dioptriei pentru fiecare ochi și un test de vizibilitate fără ajutorul ochelarilor)
- examinarea presiunii intraoculare și al vederii periferice (ca prevenție a glaucomului care este caracterizat în stadiile sale incipiente printr-o deteriorare a vederii periferice și printr-o presiune intraoculară crescută)
- examinarea producerii de lacrimi (verificarea posibilității apariției unor alergii, a unor boli autoimune, a unor afecțiuni endocrinologice sau a unor cauze pentru inflamații repetate)
- examinarea ochilor (detectarea unor posibile schimbări în vasele sanguine, la nivelul nervului optic, la nivelul retinei sau posibile tumori intraoculare)
- examinarea frontală a ochilor (cornee, iris și pupilă)

În cazul descoperirii unor afecțiuni oculare, este recomandabil să alegeți ochelarii potriviți pentru a ajuta la corectarea deficienței vizuale. La Eyerim aveți posibilitatea să cumpărați online ochelari cu prescripție medicală. Mulți dintre voi vor fi sceptici și vor crede că ochelarii cu rețetă sunt greu de ales pe internet, dar permiteți-ne să vă convingem că este foarte simplu. Citiți acest articol despre cum să interpretați rețeta pentru ochelari și ați scăpat de orice griji. Dacă încă nu sunteți sigur, nu ezitați să contactați cel mai prietenos serviciu clienți.

vizită la oftalmolog, ochelari de vedere, cum să cumperi ochelari de vedere online, control ocular, eyerim collection, blog eyerim

Am datele de pe rețetă, ce fac acum?

Pe eyerim, vă puteți comanda zeci de ochelari de vedere - chiar și din propria colecție eyerim pentru ochelari de vedere la prețuri excelente. O gamă variată de rame, materiale, lentile de calitate superioară, care sunt produse și montate gratuit pe rame, cu posibilitatea de a le îmbunătăți - de exemplu, cu adăugarea filtrului de polarizare, protecție împotriva luminii albastre și multe altele. Cea mai recentă opțiune pe care o avem este producerea de lentile progresive (sau multifocale) care sunt disponibile pentru colecția eyerim. Iar cel mai mare avantaj al colecției eyerim este că dacă nu vă plac ochelarii, îi puteți returna în termen de 30 de zile. Vă vom restitui prețul integral pe care l-ați plătit. Da, prețul întreg - incluzând prețul lentilelor și îmbunătățirilor suplimentare al lentilelor. Rambursarea integrală este valabilă doar pentru colecția eyerim.

ȘTIAȚI CĂ?

Optometristul și oftalmologul nu reprezintă aceeași profesie. Oftalmologul este medicul care poate să prescrie ochelari, să facă examene oculare, să facă servicii de optometrie de bază și în principal să vindece bolile ochilor și problemele acute. Optometristul este furnizorul de asistență medicală primară - poate face un control ocular de rutină (să verifice dacă aveți nevoie de lentile cu dioptrii mai mari etc.), vă poate învăța cum să vă aplicați lentilele de contact, dar nu poate efectua o operație chirurgicală.

În concluzie - mergeți la oftalmolog atunci când aveți nevoie de un tratament medical sau chirugical pentru boli grave ale ochilor. Dacă aveți nevoie de un control de rutină al ochilor sau de informații despre cum să cumpărați / folosiți lentile de contact - mergeți la optometrist.

vizită la oftalmolog, ochelari de vedere, cum să cumperi ochelari de vedere online, control ocular, eyerim collection, blog eyerim

Sperăm că v-am convins de importanța controlului regulat și preventiv al ochilor dv. De asemenea, v-am arătat cât de simplu este să vă cumpărați ochelari de vedere online. Intrați pe eyerim și sigur veți găsi perechea potrivită pentru dv!