Ești în căutarea celui mai nou și trendy accesoriu fashion? În acest sezon, renașterea lanțului retro pentru ochelari a ajuns oficial pe lista tendințelor de top. Această tendință super cool nu este doar la modă, dar este complet practică și funcțională!

O vreme, lanțurile pentru ochelari au fost exclusiv pentru bunicile noastre, dar acum, acest stil retro și-a făcut binemeritata revenire la modă, iar lanțurile au evoluat oficial de la un accesoriu funcțional plictisitor la unul trendy ultrastilat. eyerim știe acest lucru, desigur, și de aceea vă aducem 9 lanțuri exclusive concepute de noi.

Perechea ta de ochelari de soare sau de vedere preferată pare puțin plictisitoare? Lanțurile noastre vor rezolva această problemă și cu siguranță vor condimenta lucrurile. Designerii noștri au folosit metale delicate, perle și materiale plastice colorate pentru a vă împodobi ochelarii.

METAL DELICAT

Simplitatea elegantă este întotdeauna sofisticată. Poate dorești să îți decorezi ochelarii de vedere sau de soare cu un lanț delicat argintiu, negru sau auriu. Acest lucru va adăuga o margine metalică subtilă.

Eyerim Lanțurile

PERLE ELEGANTE

După cum ar spune Coco Chanel, pur și simplu nu poți greși cu (un lanț de) perle clasice și atemporale. Și suntem total de acord!

Eyerim Lanțurile

PENTRU IUBITORII DE SPORT

Aceste lanțuri sport vor oferi ochelarilor tăi o aură unică, dar mult mai subtilă. Alege culoarea care îți va complimenta cel mai bine stilul.

Eyerim Lanțurile

PLASTIC FUNKY

Adaugă puțină culoare stilului tău de zi cu zi. O zi nou, o altă culoare, un alt tu!

Eyerim Lanțurile

 

Și cel mai bun aspect? Poți adăuga acest accesoriu elegant și practic la fiecare pereche de ochelari de la eyerim.com, direct în coșul de cumpărături! Așadar, de ce să nu te îndrăgostești de ultima tendință și să intri în cercul purtătorilor de lanțuri de ochelari? La fel ca noi, nu îți vei mai pierde niciodată ochelarii de soarele (sau stilul).