eyerim crede că ochelarii de vedere, pentru că sunt un dispozitiv medical, ar trebui să fie disponibili tuturor. Iar aceasta este filosofia simplă care stă în spatele ochelarilor de vedere eyerim collection. Vezi, simplu.

CINE

De la începuturile eyerim, cei patru fondatori eyerim au avut mai multe țeluri, iar unul dintre ele a fost acesta - să găsească o soluție pentru a face ochelari de vedere asemănători celor de la Ray-Ban care să aibă un preț ceva mai rezonabil. După mai bine de patru ani de muncă, găsirea și alăturarea oamenilor potriviți și crearea celei mai puternice echipe au devenit realitate, iar pe 19 Septembrie 2019 totul a devenit realitate.  

eyerim collection: Ochelari de vedere pentru toată lumea. eyerim collection: Ochelari de vedere de la 49€ eyerim collection: Ochelari de vedere cu lentile de calitate eyerim collection: Lentilele incluse în prețul ochelarilor de vedere

DE CE

Așa cum am menționat mai devreme, filosofia ochelarilor de vedere eyerim collection este foarte simplă: toată lumea merită o vedere de top. Pentru că, să fim sinceri, ochelarii de vedere pot fi groaznic de scumpi, mai ales când vrei o calitate ridicată a lentilelor. Nu este o sarcină ușoară să găsești ochelari de vedere care să fie perfecți din toate punctele de vedere, și crede-ne, noi știm cel mai bine.

eyerim collection: Ochelari pentru toată lumea

eyerim collection LUCKY

Și acum, să trecem la partea cea mai interesantă, de care sigur îți pasă. Îți vom explica puțin despre noua eyerim collection, pentru ochelarii de vedere sunt pur și simplu:

esențiali.

Ramele înglobează tot ce ți-ar fi de folos la ochelari de vedere. Realizate din acetat, metal, plastic, oțel inoxidabil, titaniu, Ultem sau materiale TR90, ramele variază în greutate, flexibilitate și rezistență. Alegerea depinde doar de nevoile tale.

eyerim collection: Ochelari de vedere pentru toată lumea. eyerim collection: Ochelari de vedere de la 49€ eyerim collection: Ochelari de vedere cu lentile de calitate eyerim collection: Lentilele incluse în prețul ochelarilor de vedere  eyerim collection: Ochelari de vedere pentru toată lumea. eyerim collection: Ochelari de vedere de la 49€ eyerim collection: Ochelari de vedere cu lentile de calitate eyerim collection: Lentilele incluse în prețul ochelarilor de vedere

Și apoi, trebuie să vorbim despre lentile! Acestea sunt, cu siguranță, cel mai bun lucru la acești ochelari de vedere (înafară de preț, personalitate, ramele elegante și filosofia din spatele lor, desigur). Fiecare lentilă este realizată cu tehnologia Hard Multi Xtra care include caracteristici de top, și suntem siguri că vei fi foarte mulțumit(ă) de noii ochelari de vedere eyerim collection.

convenabili.

Toți suntem pacifiști, dar am știut un lucru sigur de la început - să te bați cu prețurile pentru ochelari de vedere și să le reduci sunt singurele metode viabile. Și acestea sunt rezultatele:

• Prețurile scăzute sunt chiar atât de mici. Nu trebuie decât să alegi Ramele care îți plac și ai rezolvat cu plata. Prețurile încep de la 49€!
• Să plătești pentru lentile este moda anului 2018! Când comanzi ochelari de vedere din eyerim collection, lentilele sunt deja incluse în preț.|
• Dacă vrei să adaugi câteva filtre grozave ochelarilor tăi, cum ar fi cel pentru protecția pentru lumina albastră, poți plăti extra doar pentru aceasta. Dar chiar și asa, mai puțin decât pe o pereche normală de ochelari.

Acum înțelegi ce înseamnă convenabili? Știm, totul pare de necrezut.

eyerim collection LUCID

personali.❤️

Când ajungi efectiv la colecția eyerim collection de pe site-ul eyerim, vei remarca faptul că fiecare model de ochelari de vedere are un nume unic. Dar, ce înseamnă aceste nume?eyerim collection: Ochelari de vedere pentru toată lumea. eyerim collection: Ochelari de vedere de la 49€ eyerim collection: Ochelari de vedere cu lentile de calitate eyerim collection: Lentilele incluse în prețul ochelarilor de vedere

Numele reprezintă inima echipei eyerim, numele suntem noi. Există 31 de modele de ochelari de vedere, de la Johny, Ali, Yass și Rade până la Andrea, Martin și Jake la Bran, Patricia, Dan, Mon și Tom si continuă cu restul de 50 de angajați eyerim. Tu ce nume vei fi?

siguri.

Sigură și confortabilă, așa este experiența de cumpărare a ochelarilor de vedere din eyerim collection. Pentru că...

eyerim collection: Ochelari de vedere pentru toată lumea. eyerim collection: Ochelari de vedere de la 49€ eyerim collection: Ochelari de vedere cu lentile de calitate eyerim collection: Lentilele incluse în prețul ochelarilor de vedere  eyerim collection: Ochelari de vedere pentru toată lumea. eyerim collection: Ochelari de vedere de la 49€ eyerim collection: Ochelari de vedere cu lentile de calitate eyerim collection: Lentilele incluse în prețul ochelarilor de vedere

...poți comanda noii ochelari de vedere de absolut oriunde! Când ești în drum spre birou, când gătești, când te antrenezi (din motive de siguranță, te sfătuim să nu faci acest lucru), când stai într-o baie caldă și plăcută de toamnă sau te relaxezi cu Netflix. Tu alege activitate și noi pariem că poți comanda ochelari eyerim în timpul ei.
...aranjamentul pentru toți ochelarii de vedere este transparent și organizat. Da, chiar așa.
...noua procedură de cumpărare a ochelarilor este atât de simplă, încât îți vei dori să petreci mai mult timp, dar nu ai de ce. Dar, depinde doar de tine, tu îți alegi hobby-urile.
...dacă nu îți plac ochelarii când ajung la tine, îi poți returna în următoarele 30 de zile. Și ce este și mai bine? Îți vom returna prețul întreg. Chiar în totalitate. Chiar și cu lentile și cu tot.

Deci, iată - scopul eyerim a fost atins și tu te poți bucura de el. Totul a fost creat pentru tine. Dacă mai ai alte întrebări despre eyerim collection, mergi aici și vei găsi explicații simplificate despre ce înseamnă și cum de sunt ochelarii de vedere atât de ieftini. Și, dacă te simți inconfortabil în legătură cu achiziționarea ochelarilor de vedere online, citește acest articol și te vei simți mai bine. Bucură-te, da? Tu ești motivul pentru care eyerim collection există. Îți mulțumim pentru acest lucru.