În acest an de Ziua Internațională a Femeii obiectivul nostru este să luptăm tot mai mult pentru egalitatea între sexe. #PressforProgress unește prieteni, familii și comunități din întreaga lume pentru a gândi și acționa mai mult în direcția integrării femeii în societate și în acele zone în care acest lucru este departe de realitate. La eyerim sărbătorim și noi Ziua Femeii! Astăzi introducem colecția FEMEI pentru FEMEI alese cu grijă de către doamenele din eyerim. Exploră cele mai bune modele și susține femeile din întreaga lume împreună cu noi.

Nu este niciun secret faptul că toți, de-aici de la eyerim, avem o listă secretă de ochelari de soare sau rame pe care ni le-am dori și pe care le-am comanda imediat. Ziua Femeii este doar pentru femei, așa că în acest an am rugat fetele din eyerim să aleagă modelele preferate și să formăm o colecție doar cu aceste modele pe care le putem sărbători în această zi.

Nouă femei, fiecare dintre ele au ales 10 perechi de ochelari de soare sau vedere de la branduri precum Ray-Ban, Versace, Celine, Jimmy Choo și multe altele. Iată cum arată în mare colecția FEMEI PENTRU FEMEI.

Versace ochilari de vedere Jimmy Choo ochilari de soare Fendi ochilari de soare
Ray-Ban Ja-Jo ochilari de soare Marc Jacobs ochilari de vedere Celine ochilari de soare

Ray-Ban Aviator ochilari de soare Tom Ford ochilari de soare Jimmy Choo ochilari de vedere

Se găsește pe aici un model pe care chiar ți l-ai dori? În această săptămână îl poți comanda cu 10% reducere și în același timp să ajuți femeile din întreaga lume să devină independente și ființe puternice. Dacă cumperi orice ramă din colecția de femei din această săptămână și dacă folosești voucherul WOMENFORWOMEN, vei dona 5% din comanda ta către Women for Women International și vei primi 10% reducere.

De ce WFWI? Ceea ce poate părea normalitatea în comunitatea noastră poate fi ceva necunoscut în alte părți ale lumii. WFWI oferă sprijin și stabilitate femeilor din țările afectate de criză și sărăcie, ajutându-le să învețe și să dobândească abilități și resurse pentru a-și schimba viața. Așa că de ce nu te-ai alătura?

Noi știm cât de puternice pot fi femeile - eyerim nu ar fi nimic fără ele - așa că sărbătorește această zi cu toate femeile din jurul tău, încurajează-le și ajută-le pe cele care au nevoie. Și nu uita să explorezi colecția noastră FEMEI PENTRU FEMEI! La mulți ani tuturor femeilor!

heart