Jocurile Olimpice de Iarnă se desfășoară o dată la 4 ani și punem pariu că nici nu ai observat cât de repede au trecut ultimii 4 ani! Te-ai întrebat vreodată ce fel de echipament și ochelari poartă acești atleți fascinanți? Ei bine, noi știm! Aruncă o privire mai jos și află cum poți să arăți la fel de cool ca aceștia.

Dacă nu ești atât de pasionat de sporturi, hai să începem cu o mică clasificare cu această ocazie. Jocurile Olimpice de Iarnă sunt un eveniment remarcabil și important în lumea sporturilor. Prima iarnă olimpică a avut loc în 1924 la Chamonix, Franța. În acea perioadă, evenimentul era cunoscut ca “Săptămâna Internațională a Sporturilor de Iarnă Chamonix 1924”. În periada aceasta de „Săptămână a Sporturilor de Iarnă” au participat 16 țări cu un total de 258 de atleți. În comparație, ultima ediție a acestei Olimpiade desfășurată la Sochi a avut 88 de țări cu 2780 de atleți, asta doar pentru a observa cât de mult a crescut evenimentul în 100 de ani. Longevitatea acestor evenimente se datorează faptului că se organizează la o distanță destul de mare de timp și din acest motiv este un eveniment mai special și prestigios, nu doar pentru sportivi cât și pentru cei din țările de proveniență a sportivilor.
Jocurile Olimpice din acest an sunt organizate la PyeongChang în perioada 9-25 Februarie. Atleții vor concura unii cu ceilalți în 7 sporturi diferite de iarnă. Oare ce ai nevoie mai mult pentru a te concentra la astfel de sporturi? Ochelari speciali, exact!Am ales câteva sporturi de iarnă alături de ochelari care se potrivesc.

Sporturi cu zăpadă

Sunt câteva sporturi care implică zăpada și în acest an, în special cele care includ ski și snowboard-uri. Cei mai populari ochelari pentru aceste sporturi sunt desigur, ochelarii de ski. Desigur, acești sportivi au nevoie și de căști speciale care includ printre altele căști audio, o cameră și protecția pentru ochi, mai ales că acești sportivi ajung și la viteze de 140 km/h iar în felul acesta nu au alte griji.
Nevoia de a avea vizibilitate perfectă nu ia nimic din curajul sportivilor profesioniști, ci îi ajută să facă performanță! Dacă îți place să cucerești pârtiile pe ski sau snowboard, să nu uiți niciodată că vizibilitatea este foarte importantă.

Sport Eyewear of the Winter Olympic Games 2018

Sporturi pe gheață

Sporturile pe gheață pot fi uneori foarte ciudate. Faptul că unii pot face piruete și mișcări incredibile pe gheață este ceva de necrezut pentru unii dintre noi care abia se chinuie să nu cadă pe trotuar în anotimpul rece. Desigur, acești atleți miraculoși au nevoie de protecție specială pentru ochi! Mai ales cei care concurează în curse de patine sau alte sporturi care implică viteză, ochii acestora pot fi foarte ușor puși în pericol de bucăți de gheață care se pot desprinde datorită patinelor. Așadar, toți aceștia poartă ochelari de sport defensivi. Îți plac sporturile pe gheață chiar dacă nu ești la Olimpiadă? Aruncă o privire pe selecția noastră de ochelari de sport!

Sport Eyewear of the Winter Olympic Games 2018

În acest an, atleții speră să vină acasă cu una din cele 102 medalii puse la dispoziție și create de designerul Lee Suk-woo folosind alfabetul corean ca motiv care arată atât de bine încât merită un moment de apreciere. Am concura și noi cu plăcere pentru acestea! Nu contează dacă ești un sportiv profesionist sau doar un pasionat al sporturilor de iarnă, pune în coșul tău și o pereche de ochelari de sport cu protecție alături de ochelarii de ski în perioada 18-20 Februarie, folosește codul OLYMP și vei primi 10% reducere la comandă. Suntem mereu alături de voi, campionilor!