Ziua de Valentine’s Day de apropie tot mai mult și cea mai importantă sarcină din aceste zile este evident: să găsești un cadou potrivit pentru jumătatea ta de Valentine’s Day. Ceea ce poate părea ușor de făcut la început se poate transforma într-o decizie extrem de dificilă datorită impulsului din ultima sută de metri. Din fericire, noi suntem aici să te ajutăm! Surprinde-ți jumătatea cu o nouă pereche de ochelari de soare pentru primăvară sau o pereche de ochelari de vedere în stilul adorat de aceasta. Dacă ai nevoie de mai multă inspirație, nu ezita să arunci o privire pe selecția noastră pentru Valentine’s Day și peste ghidul nostru atât pentru el cât și pentru ea.

Oferă ceva neașteptat

Stilul clasic nu este plictisitor și un gustul bun înseamnă iubire. Dacă mergi pe tradițional, nu poți da greș. Dacă ești în căutare de o pereche de ochelari de soare pentru femei, poți încerca Ray-Ban Erika, un model clasic ce poate fi comandat în 10 culori. Orice femeie modernă îi are!  Dacă ești în căutare de o pereche de ochelari de vedere, alegerea noastră care reprezintă un gust bun și eleganță este Vogue VO5151 2533. O formă simplă și o culoare neutră este o combinație perfectă pentru fața iubitei tale!

Tipy na Valentínsky darček

Ce cadou poate fi mai bun pentru un bărbat care iubește clasicul decât o pereche de ochelari de soare fabricați din materiale organice? Ochelarii de soare Kerbholz Albert Rosewood sunt făcuți din lemn de cea mai înaltă calitate și au un design curat de wayfarer clasic. Alternativa pentru ochelarii de vedere ai partenerului tău este  Persol Classics PO3012. Îmbogățind industria ochelarilor de peste 100 de ani, Persol oferă înalta calitate a tradiției italiene și satisface  și pe cei mai pretențioși. Persol Classics le are pe toate - formă clasică, culori clasice, alură clasică.

Tipy na Valentínsky darček

Oferă ceva îndrăzneț

Pentru seara întâlnirii este nevoie de puțin curaj, iar noi avem ceva special pentru cei încrezători. Femeile sunt îndrăgostite de fashion, iar ochelarii de soare nu sunt o excepție. Ochelarii funky  Marc by Marc Jacobs MMJ476/S cu lentile reflectorizante vor face lumea mai bună iubitului tău. Dacă cauți ochelarii perfecți pentru a impresiona pasionatul tău de fashion, uite-te la acești ochelari de soare  Prada PR15TV. Cine a zis ca doar diavolul poate purta Prada, nu?

Tipy na Valentínsky darček

Pentru bărbații mai pasionați de fashion care au ceva informații despre ce e nou pe piață va trebui să ai mai multă atenție. Ai auzit de noua colecție Ray-Ban Blaze? Poate ar trebui să arunci o privire! Colecția Ray-Ban Blaze Clubmaster este de o inovație pură ce oferă o variantă contemporană a formei clubmaster, disponibilă în 6 culori pe care cu siguranță iubitul tău și le-ar dori. Dacă pune fashion-ul înaintea funcționalității, oferă-i un compromis.  Persol PO3143V din Calligraphy Edition le oferă pe ambele. Această colecție specială folosește o combinație extraordinară de culori ce nu poate fi purtată de cei fără puțin curaj.

Tipy na Valentínsky darček

Oferă ceva vintage

Vintage, atemporal, clasic - spune-i cum vrei, când vine vorba de fashion unora pur și simplu le place să călătorească în timp! Dacă partenera ta iubește moda vintage, bineânțeles că nu îi cumperi niște ochelari de soare tip aviator foarte colorați și strălucitori. Uite-te la ochelarii aceștia superbi Dolce&Gabbana DG4270 cu printuri florale. Nu-i așa că sunt superbi? Sunt un cadou fantastic pentru Valentine’s day. Dacă cauți mai degrabă ochelari de vedere, nu e motiv de îngrijorare. Modelul Ray-Ban RX7026 arată ca scoși dintr-un vechi film american, prietena ta cu siguranță îi va iubi. Acești îi pot fi găsiți în 8 culori, dar prefeații noștri sunt cei roz cu detalii aurii la tâmple și la pod from an old American movie and your girl must love them for sure! They come in 8 colors but our favourite is definitely pink with golden details on the bridge and temples.

Tipy na Valentínsky darček

Dacă iubitul tău iubește moda retro și știe ce înseamnă vintage, nu e nevoie să îi oferi altceva decât ochelarii de soare  Persol PO9649S . Acești fac parte din Persol’s Vintage Celebration Special Edition și au un vino-ncoa vintage oferind calitatea și perfecțiunea stilistică pentru care brandul Persol este faimos. Alegerea noastră pentru ochelari vintage de Ziua Îndrăgostiților sunt ochelarii Dolce&Gabbana DG3270. Cu look-ul lor clasic și ramă clubmaster, cu combinația interesantă de gri și maro din materiale de înaltă calitate, perechea ta va arăta ca un om de afaceri din 1960.

Tipy na Valentínsky darček

Acum că dragostea plutește în aer, ochelarii de firmă sunt un cadou perfect pentru persoana iubită. Aruncă o privire asupra versiunii întregi a Ghidului nostru de Ziua Îndrăgostiților pentru mai multă inspirație aici și alege modelul preferat din colecția noastră aleasă cu grijă pentru această sărbătoare. Cu drag, eyerim.