• E-shop
  • Informații
  • Cont

Ochelari cu dioptrii pentru femei

Fiți întotdeauna elegantă și alegeți din gama noastră largă de ochelari cu dioptrii pentru femei. Ramele moderne în variantele cat-eye, ovale, pătrate și popularele rame pilot se potrivesc unei varietăți de tipuri de fețe. Faceți din ochelarii dvs. un accesoriu original pentru fiecare zi.

Cum să alegeți ochelarii dioptrici de damă


Atunci când alegeți ochelarii, luați în considerare în special tipul dvs. de față și stilul dvs. Ieșiți mai des îmbrăcată în ținută sportivă sau sunteți mai aproape de eleganță? Dacă sunteți mai degrabă un tip elegant, orientați-vă spre ochelari dioptrici mai discreți. Dacă sunteți adepta tendințelor trendy și nu vă este teamă să experimentați, căutați modele cu imprimeuri de animale sau forme neconvenționale.

De ce fel de ochelari aveți nevoie?


Principala condiție pentru alegerea corectă a ochelarilor dioptrici nu este doar forma și aspectul acestora, ci și prescripția medicului. Pe baza acesteia și a valorii dioptriilor, puteți comanda ochelari dioptrici online doar pentru dvs. Între timp, dioptriile cu minus se prescriu miopilor care nu văd bine în depărtare, iar dioptriile cu plus persoanelor cu hipermetropie care au probleme cu cititul, de exemplu.

Acordați întotdeauna atenție calității ochelarilor dvs.


Nu cumpărați ochelari ieftini, gata făcuți, de pe rafturile din magazine și benzinării. Este foarte probabil ca aceștia să nu se potrivească nevoilor dvs. individuale. Numai un medic, de exemplu, poate afla dacă aveți nevoie de dioptrii diferite pentru fiecare ochi, printr-o examinare detaliată. Astfel, acesta vă va prescrie ochelari cu dioptrii bifocale sau multifocale.

Din ce materiale sunt realizate ramele?


Pe lângă lentile, aspectul elegant al ochelarilor dioptrici pentru femei constă nu numai în lentile, ci și în ramă. Unele dintre cele mai obișnuite sunt din plastic, acetat și metal sau oțel. Cu toate acestea, aluminiul, propionatul sau titanul sunt, de asemenea, populare și sunt potrivite pentru persoanele care suferă de alergii.

Alegeți forma potrivită a lentilelor de ochelari


Forma capului joacă un rol important în alegerea ochelarilor dioptrici care vor fi și un accesoriu elegant. Formele rectangulare ale lentilelor sunt potrivite pentru o față rotundă, de exemplu. Ajustați dimensiunea lentilelor la mărimea feței dvs. astfel încât să nu o acoperiți pe toată. Dacă aveți o față în formă de "inimă", așa numiții cat-eye vor arăta cel mai bine pe fața dvs.

Ce formă de ochelari căutați?

Ascunde filtru Arată filtru
Filtru
Sortează: Conform favoritelor  
Filter by
Displaying: 2134 Utilizați filtrul pentru a delimita cerințele
Displaying 1 - 48 / 2134
< 1 3 ... 45

De ce eyerim?

Livrare gratuita de la 400,00 RON
Plata cash la livrare
Retur în 30 zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Aflați-vă mărimea

TIP #1: Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

  • Uitați-vă la interiorul ochelarilor dumneavoastră actuali. De obicei, veți găsi o serie de numere care reprezintă dimensiunea ramei și care arată cam așa: 52 [] 22 145
  • Informațiile privind dimensiunea ramei se găsesc cel mai adesea în interiorul peretelui lateral sau al puntei nazale
Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

SFATUL nr. 2: Folosiți un card de credit

S
M
L
Cardul se întinde dincolo de capătul ochiului
Cardul ajunge la capătul ochiului
Cardul nu ajunge la capătul ochiului

Dimensiunile ramei de ochelari

Mărimea

Obțineți o reducere de bun venit

Înscrieți-vă la newsletter și nu ratați ofertele eyerim!

Alegeți
Cumpărături pe eyerim.ro
Livrare gratuita de la 400,00 RON
Plata cash la livrare
Retur în 30 zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Distribuie