Cu toți ne iubim ochelarii foarte mult dar nu simțim nevoie de a-i curăța în fiecare zi - machiajul zilnic, transpirație și praful din aer vor lăsa mereu urme pe aceștia. Ești la fel ca noi? Avem pentru tine o soluție - EYESHAKER! EYESHAKER este cool, curăță rapid și este un gadget pe care îl vei iubi!

Da, așa este, sună bine dar de ce să mă obosesc? E bine, special pentru tine, iată 3 motive pentru care vei iubi acest EYESHAKER:

1. EYESHAKER oferă o curățire completă pentru aproape orice pereche de ochelari.

EYESHAKER curăță atât lentilele cât și ramele, pe când laveta de curățire este doar pentru lentile. Curățând întreaga ramă ajută la păstrarea unei culori radiante și nu se va observa uzura ochelarilor. Pe scurt, ochelarii tăi vor arăta excelent și noi pentru o perioadă mai lungă de timp! Metoda pe care acest gadget o folosește este sigură și nu își vor afecta ochelarii.

EYESHAKER July Giveaway EYESHAKER July Giveaway

2. EYESHAKER este o afacere de familie

Fondată de doi frați pasionați de industria optică - unul este optometrist și designer de ochelari iar celălalt este un atlet profesionist. Dragostea pentru design, modă și optică este ceea ce îi unește pe acești doi frați în această soluție inovativă pentru orice persoană care poartă ochelari. Iar ambii sunt eleganți așa că acesta este mereu un bonus, așa-i?

3. EYESHAKER este ușor de folosit și eficient

EYESHAKER este despre o utilizare cât mai ușoară și cu beneficii cât mai bune - ceea ce vei observa în timp ce vei folosi produsul. Conform site-ului EYESHAKER, sunt doar 4 pa;i pentru a curăța ochelarii preferați cu acest aparat:

EYESHAKER July Giveaway

- Umple EYESHAKER cu apă călduță și adaugă două picături de soluție de curățare
- Pune ochelarii în interior și scutură recipientul pentru 15 secunde
- Fă din nou asta cu apă curată
- Șterge umezeala cu laveta de micro-fibră a EYESHAKER
- Și uite așa ai ochelarii tăi preferați curați ca noi!

Poți câștiga un EYESHAKER acum! Avem un concurs EYESHAKER perfect pentru tine pe site-ul nostru în acest moment. Tot ce trebuie să faci este să comanzi ORICE pereche de ochelari, indiferent de prețul acestora și ești înscris! Concursul este valabil până la finalul lunii Iulie, grăbește-te - timpul zboară în perioada asta a anului.

Dacă aceste 3 motive ale noastre nu te-au convins de ce este EYESHAKER așa de util, poți afla mai multe detalii pe pagina lor de FAQ de pe site-ul EYESHAKER și suntem siguri că îi vei iubi. Crede-ne, nu vei regreta!