Vara este atât de aproape și noi am revenit cu al doilea articol din eyerim insider. Fii fără griji, dacă ai ratat primul articol, aici îl poți citi înainte să îl continui pe acesta!

De această dată vom trece doar printr-un singur birou, cel de creație. Pe lângă alte persoane vizionare și profesioniste de la eyerim, acest birou este plin de persoane cu idei creative tot timpul. Oricine vine aici se poate distra la orice oră din zi!

Nu mi-aș fi putut imagina acest articol dacă nu le-aș fi pregătit colegilor mei o provocare, sperând să fie cât mai potrivită pentru blog! Așa că m-am gândit să amestec întrebările precedente. Credeți-mă, nu e nimic mai amuzant decât să îți vezi colegii murmurând fără speranță. Acum hai să vedem de ce sunt în stare mințile noastre creative!

Chester „șeful biroului”

Turul de birou al eyerim, biroul creativ, Chester șeful cel mare

Am vrut să începem acest episod cu cea mai importantă persoană a biroului. Faceți cunoștință cu Chester, prieteni, cel mai adorabil, jucăuș lider de birou. Descrierea jobului său este una din cele mai complicate, așa că nu mă voi chinui să o fac - uneori obosește atât de mult încât are nevoie de un somn pe podea de câteva ori pe zi. Biroul eyerim este favoritul său pentru că aici primește tot timpul, dacă cere frumos, ceea ce colegii și-au adus pentru prânz sau diverse gustări. Chiar dacă uneori colegii vor să îl păcălească cu o salată iceberg, rucola sau morcovi. Să știți că nu e un iepure! Știe întotdeauna ce vrea. Deși, pe de altă partea, un lucru pe care nimeni nu îl știe este că el are două prietene în această clădire și este nesigur de care îi place mai mult. Ouch.

Andrea „colecționarul de aventuri”

Turul de birou al eyerim, biroul creativ, Andrea, directorul creativ purtând ochelari de soare Max&Co pe negru

Sau „cofondatorul eyerim”, „directorul creativ”, „influencerul”, „mama dragonilor Chester”. Andrea noastră nu a reușit să găsească nici măcar două cuvinte pentru a se descrie dar le-a ales pe cele cu care a avut mai multă conexiune iar noi, cei care o cunoaștem mai bine, știm de ce a făcut asta. Andrea este, așa cum am menționat mai sus, unul din cei patru sfinți creatori - alături de fratele (nu soțul) ei Martin și prietenii Brano și Yass. Ea lucrează ca director la tot ce ține de creativ la eyerim, de la campanii și management social media până la colaborări cu influenceri și ședințe foto. Iubește să lucreze la eyerim pentru că îi aparține într-o anumită măsură și pentru că ea și cei trei prieteni au muncit din greu pentru ca eyerim să ajungă ceva mare. Pur și simplu iubește procesul prin care eyerim se dezvoltă. Andrea nu este doar o profesionistă în jobul ei, ci și un influencer - are mii de followeri pe instagram și este una din cele mai de succes femei din Slovacia, conform Forbes Slovacia! O poți urmări pe instagram și să admiri pozele din jurul lumii. Să sperăm că nu se va rătăci prin călătoriile sale, având în vedere că nu deosebește stânga de dreapta.

Patrik „iubitorul de munți”

Turul de birou al eyerim, biroul creativ, Patrik, fotograful și videograful

Patrik este unic! Este foarte talentat, un fotograf aventurier și călătorește mereu prin lume. Are grijă de tot ceea ce înseamnă vizual la eyerim - ședințe foto și video-uri superbe. Patrik iubește tânăra echipă plină de idei și aspirații de la eyerim; o echipă care, spre deosebire de altele cu care a lucrat, nu se teme de a face lucrurile diferit. Un lucru mai puțin cunoscut despre el este că mănâncă bacon înainte de somn. De ce? A explicat foarte simplu: „Nu mă vede așa de rău în vis”. Ei bine, hai să încercăm și noi înainte de somn, ok? După cum poți vedea, Patrik nu este un simplu fotograf profesionist cu abilități de invidiat, ci este un tip foarte relaxat care se bucură de viață în cele mai mici detalii. Dacă îți place de Patrik la fel cum ne place și nouă, ar fi bine să îl urmărești prin lume cu ajutorul profilului său de instagram.

Branislav „iubitorul de estetică”

Turul de birou al eyerim, biroul creativ, Branislav, brand managerul purtând 35/139 Tokyo Bekko 2 pe Indigo

Acest tânăr de 27 de ani, iubitor de tatuaje și simplitate este unul din fondatorii pe care nu i-am prezentat pe blog. Este șeful departamentului de conținut, mai specific se ocupă de UX și este un guru brand - el crează direcția brandului eyerim și se asigură că aceasta se aplică în toate formele sale, atât pe website, cât și pe email. Mai apoi se ocupă de partea de UX (Experiența Utilizatorului) - acel sentiment pe care clientul îl simte când intră pe site și în general experiența cu care acesta rămână după vizită. Branislav este foarte atent la detalii, așa că orice lucru trebuie să fie în sincron! El face ca toate ședințele foto să aibă loc și sortează imaginile care se potrivește pentru eyerim. Motivul pentru care iubește să lucreze la eyerim este similar cu al celorlalte persoane de aici - oamenii muncitori care ridică eyerim pe zi ce trece tot mai sus; spiritul tânăr; expansiunea rapidă și puternică. Atracția sa față de estetică este legată de anii adolescenței când era obsedat de tipurile de fețe și crea propriile sale formaturi. Un lucru pe care lumea nu prea îl știe despre el? A mâncat un pui întreg, un burger și o bucată mare de tort la o singură masă. Cine e mai tare acum, huh? Aruncă o privire pe contul său de instagram, dacă vrei să afli mai multe secrete.

Patricia „gânditoarea sarcastică”

Turul de birou al eyerim, biroul creativ, Patricia, copywriter-ul

Aceasta sunt eu, scriitoarea acestor articole. Din nefericire, nu am reușit să fac un interviu cu mine însumi și să scriu un rezumat despre cât de minunată sunt. Așa că l-am rugat pe Branislav să facă acest lucru, cel care a mâncat un pui întreg și s-a lăudat cu asta mai devreme, și printre altele, șeful meu, a scris următoarele după ce m-a intervievat: „Patricia este copywriter-ul nostru. Asta înseamnă că se ocupă de toate textele de pe website, email-uri sau campanii. Ea se ocupă și de acest text pe care îl citești acum. În alte cuvinte - ea dă un limbaj și caracter lucrurilor care ar fi de altfel plictisitoare sau care ne-ar complica viața. Îi place cât de neînfricat este eyerim, sufletul lui nebunatic și dă șanse persoanelor care nu au la fel de multă experiență ca ea, dar care sunt ambițioși. Pe lângă altele, Patricia nu își mai aduce aminte tabla înmulțirii, este cel mai mare fan al Anna Wintour și o feministă dedicată. Dacă nu o găsești în spatele biroului scriind, atunci o vei găsi jucându-se cu Chester.” Mersi șefu’. Cred că asta sunt eu într-un mic paragraf. Așa că uite aici și profilul meu inactiv de instagram.

Jan „veșnic tânăr”

Turul de birou al eyerim, biroul creativ, Ján, designerul

Acest drăguț și veșnic-tânăr băiat este designerul nostru și se ocupă (evident) de toate bannerele, newsletter-urile, voucherele și practic orice altceva pe website și blog. Este un tip de treabă, responsabil și foarte prietenos ce iubește „super” echipa, atmosfera prietenoasă și spațiul imens pentru dezvoltarea personală în eyerim. Pe lângă faptul că este un dansator talentat, iubește câinii, un tip intact, are de asemenea obiceiul de a mirosi orice înainte să mănânce, mai ales lactatele (probabil legat de obsesia sa față de câini). Dacă vrei să îl cunoști mai bine, iată aici profilul său de instagram. Nu vei regreta!

Daniel „entuziastul expresiv”

Turul de birou al eyerim, biroul creativ, Daniel, Guru în marketing și colaborări purtând ochelari de soare Ray-Ban rotunzi

Acest tânăr de 24 de ani este un nucleu de bucurie în eyerim, raza de soare din fiecare dimineață și de asemenea foarte gânditor. El crează, glumește, iubește și cel mai important, muncește. Este un erou în marketing extraordinar. Daniel crează campaniile eyerim cu Andrea; lucrează cu Exponea marketing cloud; el crează newsletter-urile și reclamele. Daniel se ocupă de asemenea de comunicarea cu partenerii noștri și caută mereu colaborări în zona de creative, și o face foarte bine! Când l-am întrebat ce iubește cel mai mult la eyerim a răspuns instant: „ECHIPA!” și „Împărtășirea energiei pozitive și viziunii fantastice”. Da, cam acesta este Daniel al nostru și de asta toată echipa îl adoră. O poți face și tu, urmărește-l aici! Și ca să nu uit cel mai important lucru despre el: în cei 24 de ani de viață, încă mai are 2 dinți de lapte. Ce șocant!

Căutăm noi persoane pentru echipa noastră! Dacă ești interesat să lucrezi cu noi și dacă ți-ar place să te vezi într-una din aceste serii mai târziu în acest an, citește acest articol și dă-ne de veste! Ne distrăm de minune aici și ne ajutăm reciproc pentru a ajunge la destinația noastră - cât mai sus!

Asta a fost, prieteni. Tocmai ați mai cunoscut o parte importantă a echipei! Fiecare membru al eyerim, căruia nu îi este frică să își asume riscul de a-și pune la bătaie pasiunea, ideile și să se distreze puțin, este o persoană apreciată și iubită în echipa noastră - familia eyerim.

Fiți fără griji, creștem în fiecare lună, așa că stați aproape pentru următorul episod!