Vara este în plină desfășurare, iar noi i-am întrebat pe influencerii noștri eleganți și distinși despre alegerea celor mai buni ochelari de soare. Într-o postare anterioară pe blog, aceștia au încercat Oglinda Magică în viața reală și ne-au povestit despre experiența lor. Dar acum, să trecem la alegerea ochelarilor de soare pentru vară.

Florina Toma

Florina este avocat în domeniul imobiliar și un călător experimentat (cu 34 de țări vizitate deja!). Multitasking adevărat! La fel ca mulți dintre noi, ea înțelege importanța ochelarilor de soare de calitate (și nu doar pentru a-i arăta pe super pagina ei de Instagram).

Așa cum ne-a spus Florina, în această vară, ea s-a îndrăgostit de minunații și femininii ochelari de soare Michael Kors Lugano. Acești ochelari sunt foarte la modă și ușor de purtat în foarte multe combinații. Vezi în pozele următoare: Florina îi combină cu o rochie ușoară de vară pentru un look casual. Dar, ochelarii Michael Kors se pot purta și într-o combinație mai sportivă cu o jachetă de piele.

Florina Toma, influencer din România, poartă ochelari de soare Michael Kors Lugano

Fanni Weisz

Fanni Weisz este model, influencer și călător pasionat din Ungaria. Așa cum puteți vedea pe pagina ei de Instagram, are un gusturi rafinate în materie de modă.Însă, ea este și activistă iar pentru viitor dorește să deschidă un bar pentru persoane surdo-mute. Fanni arată importanța limbajului semnelor pentru deschiderea perspectivelor celor care aud și pentru acordarea unei șanse în plus celor care au deficiențe de auz. Proiectele ei au inclus deschiderea unui bar administrat de persoane fără auz, pentru a arăta că nu sunt cu nimic diferiți.

Ochelarii de soare preferați ai lui Fanii, în acest an, sunt Ray-Ban Hexagonal. Modelul Hexagonal aparține celei mai recente colecții Ray-Ban și se potrivesc perfect unei fețe în formă de inimă (așa cum are Fanni). Ea spune că poartă acest model aproape în fiecare zi, sunt atemporali și eleganți, pentru că se potrivesc oricărei ținute, chiar și în costum de baie.

Fanni Weisz, influencer și model din Ungaria, poartă ochelari de soare Ray Ban Hexagonal Flat

Naty Kerny

Dacă nu ai trăit izolat, trebuie să o fi văzut pe Naty în unul dintre multele noastre postări pe blog sau măcar prin intermediul superbei sale pagini de Instagram. Naty este incredibil de fotogenică, iar unii spun că are o față precum Kim Kardashian. În ciuda acestui lucru, Naty este pasionată de călătorii, iubește câinii, este model și activist, încearcă să promoveze importanța modei slow și urmărește trendurile legate de ecologie.

Ochelarii preferați de soare pentru vară ai lui Naty sunt Dior și Prada. Așa cum spune ea, este o decizie dificilă să alegi un singur model, dar câștigătorul este...cine credeți...Prada. Nu o să vă vină să credeți, dar Naty are două modele similare de la Prada, pentru că i se potrivesc perfect feței și stau pe nas. “Sunt atât de confortabili, că abia îi simți la ochi!”. Ramele neutre se potrivesc oricărei ținute și pot fi considerați ca bijuterii, nu-i așa?

Naty Kerny, influencer și model din Slovacia, poarte ochelari de soare Prada

Am ajuns la final, prieteni. Sperăm că v-ați bucurat de acest articol și că vă veți găsi o nouă pereche de ochelari unici și trendy. Dacă vă întrebați ce tip de ochelari de soare vi se potrivesc, citiți acest ghid pentru forma feței. Apoi, vizitați eyerim eshop și alegeți noii ochelari de soare.