Ai impresia că moda pe timp de iarnă este plictisitoare? La urma urmei, totul se ascunde oricum sub o haină, nu? Ne bucurăm să te convingem că nu e așa! Aruncă o privire la frumoasele noastre influencerițe și lasă-te inspirată de ținutele lor minunate! Care dintre ele îți place cel mai mult?

 

Hai la munte!

Călătoriile la munte nu mai înseamnă doar salopete supradimensionate și incomode. Jachetele pufoase, gecile termice mulate sau cele de blană sunt la modă acum! Cu toate acestea, ar trebui să ai întotdeauna la îndemână o pereche bună de ochelari de soare sau ochelari de schi atunci când ești cu ochii în soarele de munte. Poți alege dintre ochelarii Vega din colecția OiO by eyerim, Prada sau Balenciaga, de exemplu.

 


@nicollch

 


@elisabeth.uhliarova

 

  @nicolblasko


Vanilla girl

Tendința "vanilla girl" nu este nouă, dar este încă foarte populară. E vorba de ținute minimaliste în diverse nuanțe de bej, alb și maro deschis. Un pulover tricotat, o eșarfă supradimensionată sau un trening confortabil pot fi completate cu ochelari care vor accentua perfect întreaga ținută. Ray-Ban? Gucci? Tom Ford? Tu alegi!

 


@antonelanovakovic

 


@gosiabednarczuk

 


@kdebolotambolo


Paltoane de blană pentru toate gusturile

Scurtă? Lungă? Falsă? Multicoloră? Oricare ar fi tipul de haină de blană la care te gândești, nu vei da greș cu niciuna dintre ele în acest sezon! Adăugă o pereche de ochelari de soare și bucură-te de o senzație instantanee de lux. De exemplu, Saint Laurent, Naos din colecția OiO by eyerim, Versace sau Prada vor fi perfecți!

 


@teri.pallova

 


@nicollch

 


@nikola_uhlirov

 


@esterporubcova

 

Black on black

Negrul mereu la modă cu siguranță e rege și pe timpul iernii. Cu toate acestea, pentru a evita monotonia, accesorizează-ți ținuta neagră cu accesorii care o vor completa frumos. Alege o curea contrastantă, bijuterii sau o pereche de ochelari de soare deosebită! Modelele VersaceDsquared2 sau Gucci te vor face de neuitat.


@anatoljmakeup

 


@denisakokorova

 


@dianalexe

 


@karolinamalisova

 

Mob wife

Cizme cu toc înalt, haină de blană artificială, unghii roșii și un machiaj îndrăzneț. Acestea sunt semnele unei femei care urmează tendința la modă a "soției de mafiot". Dacă adaugi o pereche neagră de ochelari de soare Prada, vei fi ca dintr-un film italian!

 


@gosiabednarczuk

 

Așadar, ți-ai ales look-ul? Sperăm că da! Orice ai purta în această iarnă, nu uita să îți păstrezi ochii confortabili și protejați cu stil cu ochelarii de soare eyerim!