• E-shop
  • Info
  • Cont
5 dintre cele mai tari tendințe în materie de ochelari de la Săptămânile Modei 2023

5 dintre cele mai tari tendințe în materie de ochelari

de la Săptămânile Modei 2023

Milano, Paris, Londra... Descoperiți tendințele de top ale acestui an direct din capitalele săptămânilor modei din lume.

Sunteți pregătiți?

5 dintre cele mai tari tendințe în materie de ochelari de la Săptămânile Modei 2023

„Ochelarii de soare sunt ca fardul de pleoape: Fac totul să arate mai tineresc și mai drăguț.”

Karl Lagerfeld
Clasici distinctivi
Clasici distinctivi

XL shields

Această formă futuristă este una dintre cele mai izbitoare tendințe ale sezonului. Aceștia sunt de obicei ochelari oversized, cu lentile plate, în formă de vizieră, care acoperă o mare parte a feței. Oferită de branduri precum Oakley și Versace, această tendință este o alegere excelentă pentru cei care doresc să se bucure de un look îndrăzneț, alături de o protecție 100% pentru ochi.

XL shields

Clasici distinctivi

O alegere excelentă pentru cei care doresc să iasă în evidență cu ochelarii lor, dar să păstreze un aspect clasic și atemporal. Această tendință, văzută, de exemplu, la Ray-Ban sau Saint Laurent, este caracterizată de linii curate, cu rame îndrăznețe, în culori populare, negru sau maro, care adaugă personalitate și dinamism oricărei ținute. Descoperiți echilibrul perfect între ultima modă și confortul funcțional cu acești ochelari.

XL shields
Rame înguste
Rame înguste

Rame înguste

Balenciaga și Burberry ne-au arătat în acest an că mai puțin înseamnă mai mult. Acest design, caracterizat de rame mai mici și mai strâmte, este o odă adusă minimalismului anilor '90. Zaljubite se u njegovu odvažnu jednostavnost, koja će zasigurno privući pažnju.

Cat eye fără vârstă

Ochelari colorați cu imaginație

Uitați de plictiseală! Adaugă mai multă culoare stilului tău de zi cu zi și arată lumii cine ești cu adevărat. Alege ochelari de soare de neuitat sau îmbunătățește-ți ochelarii dioptrii cu lentile colorate! Fie că ai chef de tonuri subtile de maro sau vrei să te remarci cu roșu, galben sau verde îndrăzneț, nu vei da greș cu culoarea anul acesta.

Cat eye fără vârstă
Ochelari colorați cu imaginație
Ochelari colorați cu imaginație

Cat eye fără vârstă

Acest tip atemporal de ochelari aduce o combinație îndrăgită de stil retro și la modă.
Ochelarii cat eye (sau "ochi de pisică") sunt conici pe marginea exterioară, dând impresia unui ochi de pisică. Așa cum am văzut la Prada sau Bottega Veneta, ramele cat eye pur și simplu îți duc look-ul la un alt nivel.

„Cu ochelarii pe față sunt Jack Nicholson. Fără ei, sunt gras și am 60 de ani.”

Jack Nicholson

Nu știți ce ochelari să alegeți? Uitați-vă la noile produse!

Ochelari de soare Ochelari de vedere

Modele direct din spectacole

Alegeți
Închideți
Alegeți