• E-shop
  • Info
  • Cont
 

Lentile cu dioptrii pe eyerim:
Care sunt cele mai potrivite pentru dvs?

Publicat pe 5.10.2022, 5 minute de citit

 
 

Peste 500.000 de clienți se bucură deja de o vedere mai bună datorită ochelarilor noștri, care conțin lentile de vedere de primă clasă, create în cooperare cu EssilorLuxottica - unul dintre cei mai importanți producători europeni de lentile.

Compania franceză Essilor are o tradiție de 160 de ani, timp în care a fost implicată în progrese tehnologice semnificative în domeniul opticii oftalmologice. Compania administrează trei centre de inovare și tehnologie și colaborează cu o rețea internațională de instituții de cercetare publice și private pentru a dezvolta soluții mai bune pentru nevoile de vedere ale tuturor, indiferent de locul de reședință sau de venitul acestora. Aflați mai multe despre EssilorLuxottica aici.

Essilor

Compania franceză Essilor are o tradiție de 160 de ani, timp în care a fost implicată în progrese tehnologice semnificative în domeniul opticii oftalmologice.

Comandând ochelarii cu lentile dioptrice de la EssilorLuxottica puteți fi sigur că primiți o combinație de mai multe tehnologii completate care vă corectează vederea, vă protejează ochii și vă îmbunătățesc acuitatea vizuală. Și pentru a vă asigura că noii dumneavoastră ochelari sunt cât mai bine adaptați la toate nevoile dumneavoastră, puteți alege între mai multe tipuri de ochelari, precum și o serie de îmbunătățiri.

Dar cum să alegeți ochelarii astfel încât să fie potriviți tuturor nevoilor dvs? Care tip este cel mai potrivit pentru dvs. și ce îmbunătățiri aveți nevoie?

 

Tipuri de lentile

Cum ar trebui să vă ajute noii ochelari?

Să vedeți mai bine la distanță

Să vedeți mai bine la distanță

Să vedeți mai bine la distanță - În acest caz, aveți nevoie de ochelari de distanță care să corecteze miopia, o afecțiune în care puteți vedea fără probleme obiectele apropiate, dar obiectele îndepărtate par neclare. Pe prescripția medicului, această condiție este indicată cu semnul minus (-), iar aceste lentile sunt denumite "lentile minus" sau, mai pe românește, "minusuri".

Să vedeți mai bine la distanță
Să vedeți mai bine de aproape

Să vedeți mai bine de aproape

Să vedeți mai bine de aproape - În acest caz, aveți nevoie de ochelari de aproape care corectează hipermetropia, o afecțiune în care nu puteți vedea clar majoritatea obiectelor, indiferent de distanța la care se află. Pe prescripția medicului dumneavoastră, această condiție este indicată cu un semn plus (+), iar aceste lentile sunt denumite "lentile plus" sau, mai pe românește, "plusuri".

Să vedeți mai bine de aproape
Să vedeți mai bine de aproape, dar și de departe

Să vedeți mai bine de aproape, dar și de departe

Să vedeți mai bine de aproape, dar și de departe - În acest caz, aveți nevoie de ochelari multifuncționali care corectează ambele probleme - miopia și hipermetropia. Avantajul lor incontestabil este că nu trebuie să alternați între mai multe perechi de ochelari.

Să vedeți mai bine de aproape, dar și de departe
Să vedeți mai bine de aproape, dar și de departe

Conforl digital

Conforl digital – Lentilele speciale Eyezen® beneficiază de un sistem avansat de filtrare a luminii albastre dăunătoare emise de ecranele digitale, reducând oboseala ochilor și alte probleme asociate (dureri de cap, vedere încețoșată etc).

Să vedeți mai bine de aproape, dar și de departe
Ochelari de imagine

Ochelari de imagine

Ochelari de imagine - Puteți utiliza acest tip de ochelari și ca accesoriu de modă. Ochelarii lor nu conțin dioptrii, dar le puteți îmbunătăți, de exemplu, cu un filtru de lumină albastră.

Ochelari de imagine


Vylepšenia dioptrických skiel

 

Îmbunătățiri ale lentilelor

Lentile clasice

Lentile clasice

Lentile clasice.  Nu vă lăsați păcăliți de nume - lentilele noastre clasice de vedere de la EssilorLuxottica sunt realizate din lentile transparente de calitate superioară, care sunt anti-reflexive, rezistente la zgârieturi, hidrofobe (rezistente la apă) și oferă, ca toți ochelarii noștri, protecție UV 100%.

Lentile clasice
Lentilele cu filtru albastru

Lentilele cu filtru albastru

Lentilele cu filtru albastru au o suprafață specială anti-reflexie care blochează până la 35% din lumina albastră dăunătoare de la toate dispozitivele digitale. Acest lucru reduce oboseala ochilor, roșeața, durerile de cap și problemele de somn. Aceste lentile oferă o protecție UV 100%, sunt rezistente la zgârieturi și pete și sunt potrivite pentru toate tipurile de activități, precum și pentru purtarea zilnică.

Lentilele cu filtru albastru
Ochelarii de soare

Ochelarii de soare

Ochelarii de soare - Dioptric combină ochelarii de soare și lentilele dioptrice, ceea ce îi face o soluție ideală 2 în 1. Puteți alege lentile clasice, polarizate sau oglindite elegante.

- Ochelari de soare clasici - Lentile de vedere colorate de categoria 3 de la EssilorLuxottica, care absorb 83% din lumină pentru o protecție optimă împotriva radiațiilor în zilele însorite. Puteți să vă alegeți într-una din cele trei culori - verde, maro sau gri.

- Lentile polarizante - Cea mai bună protecție UV de sub soare. Lentilele de ochelari de soare polarizante de la EssilorLuxottica oferă un confort maxim în zilele însorite, deoarece blochează reflexiile și strălucirea de pe suprafețe precum apa, șoseaua, zăpada sau panoul de bord. Acest lucru le face ideale pentru activități sportive, pentru relaxare pe malul apei sau pentru condus.

- Lentile cu efect de oglindă - Lentilele de vedere de la EssilorLuxottica de categoria 3, care absorb 83% din lumină pentru o protecție optimă împotriva radiațiilor în zilele însorite - dar, în comparație cu lentilele de soare clasice, obțineți un efect de oglindă! Oferim "lentilele noastre în oglindă" în trei culori: auriu, argintiu și albastru.

Ochelarii de soare
Lentilele fotocromatice

Lentilele fotocromatice

Lentilele fotocromatice elimină necesitatea de a alterna în mod constant între dioptrii și ochelarii de soare. Aceste lentile de vedere de la EssilorLuxottica sunt transparente în interior, dar se întunecă automat în lumina soarelui. Procesul de întunecare durează aproximativ 30 de secunde, iar cel de luminare aproximativ 5 minute. Aceste lentile sunt cu adevărat multifuncționale - ele oferă, de asemenea, protecție UV 100% și până la 35% protecție împotriva luminii albastre.

- Lentile fotocromice standard - Aceste lentile adaptive sunt concepute pentru a fi purtate toată ziua. În interior, acestea sunt doar ușor colorate (aproape transparente), dar se întunecă atunci când sunt expuse la lumina UV. Acestea oferă o protecție UV de 100%. Acestea sunt disponibile în 2 culori: maro (crește contrastul) și gri (neutru, favorizează vederea corectă a culorilor).

- Lentile fotocromatice Premium - Cele mai întunecate lentile fotocromatice. Acestea sunt optime pentru persoanele care își petrec cea mai mare parte a timpului în aer liber și, de asemenea, la volanul unei mașini. Aceste lentile rămân parțial întunecate chiar și atunci când sunt în interior.

Lentilele fotocromatice
 
Grosime lentile
 

Care este diferența de grosime între lentile?

Lentile standard

Lentile standard

 
Recomandată a dioptriilor este de: +/- 2,00

Pe lângă faptul că blochează 100% din razele UV, aceste lentile sunt rezistente la zgârieturi, au un strat anti-reflexie și hidrofob. Indicele lor de refracție este de 1,5, iar dimensiunea maximă recomandată a dioptriilor este de +/- 2,00.

Lentile subțiri (mai ușoare)

Lentile subțiri (mai ușoare)

 
Recomandată a dioptriilor este de: +/- 4,25

În comparație cu lentilele de bază, acestea sunt mai subțiri și mai ușoare cu 25%. Pe lângă faptul că blochează 100% din razele UV, aceste lentile sunt de 7 ori mai rezistente la zgârieturi, au un strat anti-reflexie și hidrofob. Indicele lor de refracție este de 1,60, iar dimensiunea maximă recomandată a dioptriilor este de +/- 4,25.

Lentile extra-subțiri

Lentile extra-subțiri

 
Recomandată a dioptriilor este de: între +/- 4,50 și +/- 6,00

În comparație cu lentilele de bază, acestea sunt mai subțiri și mai ușoare cu până la 40%. Pe lângă faptul că blochează 100% din razele UV, aceste lentile sunt foarte rezistente la zgârieturi, au un strat anti-reflexie și hidrofob. Indicele lor de refracție este de 1,67, iar dimensiunea maximă recomandată a dioptriilor variază între +/- 4,50 și +/- 6,00.

 

eyerim vision sau lentile premium?

Puteți alege între lentilele standard eyerim vision sau versiunea de lentile premium, denumite Essilor premium.

eyerim vision sunt lentilele noastre de calitate, standardizate și accesibile. Puteți conta pe filtrul antireflex, cel de rezistență la zgârieturi și murdărie și stratul de întărire a lentilelor.

Essilor premium sunt lentilele personalizate care conțin tratamentul de suprafață Crizal® de la gigantul optic EssilorLuxottica. Combinația de tehnologii exclusive protejează lentilele astfel încât acestea sunt foarte rezistente la zgârieturi și grăsime, sunt hidrofobe și au filtru antireflex. Orice ați face, lentilele nu vă vor dezamăgi niciodată.

 
 

De ce sunt lentilele noastre dioptrice grozave?

La noi, vă puteți baza pe aceeași calitate certificată a dioptriilor pe care o găsiți la opticienii din oraș. Atunci de ce este prețul obiectivelor atât de diferit? Într-un magazin de optică din oraș, prețul ochelarilor trebuie să includă, de exemplu, costurile de închiriere a spațiului de magazin, energia, distribuitorii, mai mulți angajați etc. Noi, luăm ochelarii direct de la branduri de clasă mondială , lucrăm cu EssilorLuxottica pentru lentilele noastre și astfel nu avem nevoie de intermediari, așa că nu trebuie să plătiți nimic în plus. Lentilele dioptrice certificate sunt chiar montate de către optometristul nostru calificat chiar în propriul nostru laborator.

 
 
Alegeți
Închideți
Alegeți