Ochelari cu dioptrii multifocale

Nici lumea ochelarilor nu se ferește de inovație. De aceea, gama noastră include ochelari cu dioptrii multifocale mai sofisticate din punct de vedere tehnologic și din ce în ce mai căutate, care conectează progresele științei cu viața noastră de zi cu zi. Experimentați singuri cum arată acest progres și credeți-ne, nu veți regreta. Numeroasele modele elegante de la branduri de renume mondial și gama largă de materiale și tipuri de rame vă vor asigura că veți găsi ceva pentru fiecare. Indiferent de vârstă, sex sau orice alte cerințe specifice.

Cum funcționează ochelarii cu dioptrii multifocale?

În trecut, lumea ochelarilor cu dioptrii era asociată mai mult cu ochelarii bifocali sau trifocali. Ochelarii de astăzi, mai avansați din punct de vedere tehnologic, combină trei zone optice fără tranziții vizibile. Ochelarii cu dioptrii multifocale, numiți și ochelari progresivi, au grijă de o vedere fără cusur și de o vedere de calitate la distanțe apropiate, îndepărtate și medii în mod simultan. Prin urmare, lăsați în trecut linia de tranziție caracteristică ochelarilor bifocali și trifocali și evoluați odată cu vremea datorită ochelarilor cu dioptrii multifocale inovatori din gama noastră.

Avantajele ochelarilor de vedere multifocali

Lentilele multifocale ale ochelarilor cu dioptrii vă asigură că puteți vedea fără probleme la orice distanță. Astfel, puteți citi o carte, vă puteți uita la ecranul calculatorului în același timp și puteți avea în continuare o imagine de ansamblu asupra a ceea ce se întâmplă în jurul dumneavoastră. Toate acestea fără tranziții care să vă distragă atenția, ceea ce nu este doar convenabil, ci și, în cele din urmă, plăcut din punct de vedere estetic.

Adăugați și protecția împotriva luminii albastre la ochelarii dvs. cu dioptrii multifocali și evitați multe dintre complicațiile de sănătate care sunt asociate cu supraexpunerea la această lumină nocivă. Dar puteți alege și din alte opțiuni de lentile speciale pentru a vă ajuta să pătrundeți în apele unei viziuni fără cusur.

Ce formă de ochelari căutați?

Ascunde filtru Arată filtru
Filtru
Sortează: Conform favoritelor  
Filter by

Filtru selectat

Sex
Preț
Afișați numai
Marca
Forma feței
Formă rame
Culoare rame
Mărime
În funcție de dimensiunile ochelarilor mei

Vom afișa ochelari cu o abatere maximă de 2 mm de la dimensiunile specificate. Există un risc mult mai mic ca ochelarii dumneavoastră să nu se potrivească.

Sticlă

Sticlă

Puntea nazală

Puntea nazală

Peretele lateral

Peretele lateral
Aflați-vă mărimea
Polarizați
Culoare lentile
Optiuni Lentile
Material rame
Tip de rame
Caracteristici
Sport
Etichetă
Confirmați și vizualizați
Displaying: 8374 Utilizați filtrul pentru a delimita cerințele
Displaying 1 - 48 / 8374
< 1 3 ... 175

De ce eyerim?

Livrare gratuita de la 400,00 RON
Plata cash la livrare
Retur în 30 zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Aflați-vă mărimea

TIP #1: Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

  • Uitați-vă la interiorul ochelarilor dumneavoastră actuali. De obicei, veți găsi o serie de numere care reprezintă dimensiunea ramei și care arată cam așa: 52 [] 22 145
  • Informațiile privind dimensiunea ramei se găsesc cel mai adesea în interiorul peretelui lateral sau al puntei nazale
Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

SFATUL nr. 2: Folosiți un card de credit

S
M
L
Cardul se întinde dincolo de capătul ochiului
Cardul ajunge la capătul ochiului
Cardul nu ajunge la capătul ochiului

Dimensiunile ramei de ochelari

Mărimea
Se încarcă...
Cumpărături pe eyerim.ro
Livrare gratuita de la 400,00 RON
Plata cash la livrare
Retur în 30 zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Distribuie