• E-shop
  • Informații
  • Cont

Ochelari cu dioptrii de sport

Alegeți din oferta noastră largă de ochelari de sport și răsfățați-vă cu confort chiar și în timpul unei activități sportive. Puteți găsi modele de la brandurile sportive de renume mondial Adidas, Nike, Oakley, Polaroid sau Under Armour. Oferim ochelari pentru toate tipurile de fețe. Tot ce trebuie să faceți este să le încercați folosind proba virtuală și veți găsi cele potrivite pentru dvs. Datorită designului lor special, ochelarii sport vă acoperă ochii din toate părțile. 

Investiția în ochelari de calitate merită


Înainte de a cumpăra ochelari, faceți-vă măsurarea vederii de către un oftalmolog. Se întâmplă adesea ca fiecare ochi să aibă nevoie de dioptrii diferite. De asemenea, puteți suferi de alte boli oculare pentru care aveți nevoie de lentile special ajustate. Conform prescripției medicului, alegeți lentile și rame potrivite pentru dvs. Evitați ochelarii ieftini din supermarketuri. Acestea au aceleași lentile, care nu numai că vă pot provoca o durere de cap, ci și vă pot afecta vederea.

O ramă de bună calitate este necesară mai ales în timpul activității fizice. Riscul de rănire sau cădere în timpul sportului este mai mare iar ochelarii din material ieftin pot fi mai ușor deteriorați. La noi, puteți alege rame din acetat, metal, titan, aluminiu și oțel sau rame din plastic de cea mai înaltă calitate. Acestea nu sunt doar rezistente, ci au și un design atemporal. Astfel, veți fi elegant chiar și atunci când faceți sport.

Ce fel de lentile puteți găsi la noi?


Puteți alege dintre mai multe tipuri de lentile. Pe lângă ochelarii clasici, puteți alege și cu un filtru special. Ideale pentru sport sunt dioptriile cu acoperire anti-reflexie. Acestea protejează împotriva reflexiei razelor solare, de exemplu, de pe suprafața apei sau de pe stratul de zăpadă. 

Ce formă de ochelari căutați?

Ascunde filtru Arată filtru
Filtru
Sortează: Conform favoritelor  
Filter by
Displaying: 197 Utilizați filtrul pentru a delimita cerințele
Displaying 1 - 48 / 197
< 1 3 ... 5

De ce eyerim?

Livrare gratuita de la 400,00 RON
Plata cash la livrare
Retur în 30 zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Aflați-vă mărimea

TIP #1: Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

  • Uitați-vă la interiorul ochelarilor dumneavoastră actuali. De obicei, veți găsi o serie de numere care reprezintă dimensiunea ramei și care arată cam așa: 52 [] 22 145
  • Informațiile privind dimensiunea ramei se găsesc cel mai adesea în interiorul peretelui lateral sau al puntei nazale
Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

SFATUL nr. 2: Folosiți un card de credit

S
M
L
Cardul se întinde dincolo de capătul ochiului
Cardul ajunge la capătul ochiului
Cardul nu ajunge la capătul ochiului

Dimensiunile ramei de ochelari

Mărimea

Obțineți o reducere de bun venit

Înscrieți-vă la newsletter și nu ratați ofertele eyerim!

Alegeți
Cumpărături pe eyerim.ro
Livrare gratuita de la 400,00 RON
Plata cash la livrare
Retur în 30 zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Distribuie