• E-shop
  • Info
  • Cont

RA5150 ochelari de soare Ralph by Ralph Lauren

Ascunde filtru Arată filtru
Filtru
Conform favoritelor  
Filter by
Displaying: 1
-29%
Trend
Ralph by Ralph Lauren RA5150 109013

Ralph by Ralph Lauren RA5150 109013

În stoc
429,00 RON 600,00 RON
386,00 RON cu codul OFF10  Copiat!
Displaying 1 - 1 / 1

RA5150 ochelari de soare Ralph by Ralph Lauren

Alegeți din oferta noastră populară de ochelari de soare Ralph Lauren pentru femei. Acestea sunt piese de calitate și elegante la prețuri accesibile. Alegeți o formă clasică sau optați pentru rame neconvenționale cu motive de animale. Veți găsi, de asemenea, ochelari de soare cat eye la modă sau modele pilot nemuritoare. Încercați-i confortabil online prin intermediul camerei web. Modele elegante pentru toate tipurile de față.

Ochelari de soare Ralph by Ralph Lauren pentru femei moderne

Piesele designerului Ralph Lauren stabilesc și ele tendințe în moda actuală. Celebrul designer de renume mondial a început ca vânzător de cravate și a deschis primul său butic în anii 1960, vânzând îmbrăcăminte sportivă sub eticheta Polo. Abia mai târziu și-a îndreptat atenția către moda de lux și către accesorii atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Este un etalon în rândul designerilor și se caracterizează prin gustul său rafinat pentru combinații de culori și croieli.

Răsfățați-vă cu o piesă din atelierul său. Alegeți ochelarii de soare pe care i-a creat pentru femeile tinere și moderne. Formele neobișnuite ale ramei și combinațiile de culori sunt menite să reflecte pasiunea și energia acestora. Sunt disponibili atât în întregime din metal, cât și din plastic ușor și rezistent. Tehnologia lentilelor garantează că acestea vor absorbi 100% din razele UV dăunătoare.

De ce nu merită să economisiți la ochelarii de soare?

Ochelarii de soare nu sunt doar un accesoriu elegant, ci și un mijloc de protecție a vederii. Nu subestimați protecția ochilor și alegeți piese de calitate și de încredere cu protecție UV 100%. Acestea nu vor permite ca razele UV dăunătoare să vă afecteze corneea și retina.
Aflați-vă mărimea

TIP #1: Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

  • Uitați-vă la interiorul ochelarilor dumneavoastră actuali. De obicei, veți găsi o serie de numere care reprezintă dimensiunea ramei și care arată cam așa: 52 [] 22 145
  • Informațiile privind dimensiunea ramei se găsesc cel mai adesea în interiorul peretelui lateral sau al puntei nazale
Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

SFATUL nr. 2: Folosiți un card de credit

S
M
L
Cardul se întinde dincolo de capătul ochiului
Cardul ajunge la capătul ochiului
Cardul nu ajunge la capătul ochiului

Dimensiunile ramei de ochelari

Dimensiunile ramei de ochelari
Închideți
Alegeți
Închideți
Alegeți