• E-shop
  • Informații
  • Cont

Polaroid ochelari de soare

Marca de ochelari de soare Polaroid Eyewear este un pionier în producția de lentile polarizate. Încă de la inventarea lentilelor polarizate, producătorul de ochelari de soare Polaroid a avut ca obiectiv menținerea unei calități ridicate. Alegeți dintr-o varietate de ochelari de soare polarizați eleganți, care sunt la un preț excelent.

Ochelari de soare de calitate testată în timp


Ochelarii de soare Polaroid nu sunt doar eleganți, ci și un accesoriu funcțional cu utilizări practice. Începutul drumului spre succesul ochelarilor de soare Polaroid în lume a început odată cu înființarea Polaroid Corporation în Statele Unite. Au fost puse primele baze pentru toți ochelarii și lentilele polarizate de astăzi. Chiar și armata americană a fost convinsă de calitatea și proprietățile acestora. Aceasta a început să le furnizeze aviatorilor și tanchiștilor săi încă în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. În 1950, a fost realizată prima reclamă la televizor, care a câștigat mai mulți fani în rândul șoferilor. Mai târziu, au început mai multe colaborări și o nouă tehnologie de fabricație. Treptat, acestea au ajuns în întreaga lume.

Faceți cunoștință cu caracteristicile excepționale ale Polaroid


Ochelarii de soare Polaroid, în ciuda caracteristicilor lor unice și a istoriei bogate, sunt încă la prețuri accesibile. Compania își fabrică lentilele polarizate folosind propria tehnologie înregistrată Thermofusion™. Compania susține calitatea ochelarilor săi de soare și lucrează în mod constant la dezvoltarea lor ulterioară.

Alegeți din mai multe forme de rame, materiale și culori. De exemplu, sunt disponibile și diferite culori de lentile. Optați pentru modelele pilot dovedite sau pentru ochelarii de soare potriviți pentru dvs. și forma capului dvs. Protejați-vă vederea de razele puternice ale soarelui de vară.

Ce formă de ochelari căutați?

Ascunde filtru Arată filtru
Filtru
Sortează: Conform favoritelor  
Filter by
Displaying: 335 Utilizați filtrul pentru a delimita cerințele
Displaying 1 - 48 / 335
< 1 3 ... 7

De ce eyerim?

Livrare gratuita de la 400,00 RON
Plata cash la livrare
Retur în 30 zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Aflați-vă mărimea

TIP #1: Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

  • Uitați-vă la interiorul ochelarilor dumneavoastră actuali. De obicei, veți găsi o serie de numere care reprezintă dimensiunea ramei și care arată cam așa: 52 [] 22 145
  • Informațiile privind dimensiunea ramei se găsesc cel mai adesea în interiorul peretelui lateral sau al puntei nazale
Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

SFATUL nr. 2: Folosiți un card de credit

S
M
L
Cardul se întinde dincolo de capătul ochiului
Cardul ajunge la capătul ochiului
Cardul nu ajunge la capătul ochiului

Dimensiunile ramei de ochelari

Mărimea

Obțineți o reducere de bun venit

Înscrieți-vă la newsletter și nu ratați ofertele eyerim!

Alegeți
Cumpărături pe eyerim.ro
Livrare gratuita de la 400,00 RON
Plata cash la livrare
Retur în 30 zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Distribuie