Ray-Ban Erika Classic RB4171 622/8G

Ochelarii de soare Ray-Ban Erika Classic RB4171 622/8G fac parte din noua colecție Ray-Ban realizată cu atenție pentru bărbați și... Arată mai mult

Mărimea

Unică
Unică: 54/18/145 mm
În stoc
Retur în 30 de zile
Timp de livrare estimat: 2 - 4 zile lucrătoare
439,00 RON

Căutați ochelari de soare, care sunt plăcuți la vedere în mai multe sensuri? Cu acești ochelari de soare Erika Classic, eleganți și decenți, nu trebuie să căutați mai departe. Rama rotundă neagră completă - realizată cu grijă atât pentru bărbați, cât și pentru femei (unisex) - are lentilele gri, care protejează ochii de toate razele UV dăunătoare. Acest model din plastic ușor arată pur și simplu fabulos pe persoanele cu fața pătrată și în formă de inimă. Dacă nu ne credeți pe cuvânt, convingeți-vă personal.

tech

Ray-Ban

De-a lungul istoriei sale de aproape optzeci de ani, Ray-Ban a împins continuu limitele nu numai în ceea ce privește inovația optică, ci și în cultura pop. De la președinți la vedete de pe marele ecran, de la artiști la modele de top, ochelarii Ray-Ban sunt un simbol cultural integral pentru fiecare generație.

tech

Pentru cine sunt?

Ochelarii de soare Ray-Ban Erika Classic RB4171 622/8G fac parte din noua colecție Ray-Ban realizată cu atenție pentru bărbați și femei. Acest model elegant cu rame întregi reflectă cele mai noi trenduri moderne de ochelari și forma rotundă face ca modelul Ray-Ban RB4171 să fie cea mai bună alegere pentru fețele pătrate și în formă de inimă.

tech

Materiale

Materialul folosit pentru aceste rame este nailonul. Puține materiale dau dovadă de un nivel de durabilitate și de rezistență mai mare. De aceea, nailonul este folosit pentru producerea centurilor de siguranță și a parașutelor. Lentilele sunt construite pentru a respinge 100% din razele UV dăunătoare.

tech

Livrare gratuită

Cumpărați ochelarii Ray-Ban Erika Classic RB4171 622/8G de pe eyerim chiar acum și vă vor fi livrați fără taxe poștale direct la ușa dumneavoastră în ambalajul lor original.

Inspirație

Video

Detalii

Marca
Model
Erika Classic RB4171 622/8G
Culoare rame
Negri
Culoare lentile
Gri
Formă rame
Rotunzi
Tip de rame
Ramă completă
Polarizați
Nu
Sex
Femei, Bărbaţi
Culoarea ramelor utilizate de producător
Black Rubber
Culoarea lentilelor utilizate de producător
Light Grey Gradient / Dark Grey
Material rame
Nailon

De ce eyerim?

Livrare gratuita de la 72,00 RON
Plata cash la livrare
Retur în 30 zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Aflați-vă mărimea
Mărimi
S
M
L
Cardul se întinde dincolo de capătul ochiului
Cardul ajunge la capătul ochiului
Cardul nu ajunge la capătul ochiului
Distribuie
Ray-Ban Erika Classic RB4171 622/8G
439,00 RON

Obțineți o reducere de bun venit

Înscrieți-vă la newsletter și nu ratați ofertele eyerim!

Cumpărături pe eyerim.ro
Livrare gratuita de la 72,00 RON
Plata cash la livrare
Retur în 30 zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală