• E-shop
  • Info
  • Cont

PO3218V ochelari cu dioptrii Persol

Ascunde filtru Arată filtru
Filtru
Conform favoritelor  
Filter by
Displaying: 1
Rambursăm și banii pentru lentile!
La prima comandă de ochelari cu lentile cu dioptrii eyerim vision, aveți ramburs integral dacă-i returnați în 30 zile. Citiți mai mult despre politica noastră de retur.
-37%
Persol PO3218V 24

Persol PO3218V 24

În stoc
689,00 RON 1.100,00 RON
551,00 RON cu codul SEE20  Copiat!
Displaying 1 - 1 / 1

PO3218V ochelari cu dioptrii Persol

Căutați ochelari cu dioptrii care să fie confortabili, eleganți și care să nu se distrugă ușor? Alegeți dintre modelele brandului iconic Persol. Oferim rame în forme clasice și rafinate, care cu siguranță vor atrage atenția trecătorilor. Ochelarii cu dioptrii Persol sunt făcuți atât pentru bărbați, cât și pentru femei de toate vârstele. Încercați-i confortabil prin intermediul camerei web pentru a vedea ce formă vi se potrivește cel mai bine.

De ce să alegeți ochelarii cu dioptrii Persol?

Ochelarii cu dioptrii Persol sunt o garanție de calitate și design original. Persol a fost fondat în Italia în 1917, fiind unul dintre cei mai vechi producători de ochelari din lume. Mai mult, marca se mândrește cu faptul că toate ramele sale sunt încă fabricate manual și în Italia. Atât procesul de fabricație, cât și materialele folosite asigură că acești ochelari pot rezista la multe căderi.

Așadar, cu ochelarii cu dioptrii Persol, veți obține o piesă iconică, care nu se rezumă doar la design, ci este și funcțională.

De ce merită să investiți în ochelarii cu dioptrii?

Deși investiția inițială în ochelari cu dioptrii de calitate poate fi mai mare, aceasta se va amortiza în timp. Mai ales sub forma unor ani de purtare confortabilă. Ramele realizate din materiale durabile nu se vor distruge așa ușor și nu va trebui să le înlocuiți după câteva luni.

În plus, este vorba despre vederea dvs. și nu merită să vă zgârciți la acest aspect. Nu încercați să o îmbunătățiți cu ochelari cu dioptrii de la supermarket sau de la farmacie. Comandați întotdeauna lentilele prescrise de medicul dumneavoastră și măsurați-vă dioptriile în mod regulat.
Aflați-vă mărimea

TIP #1: Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

  • Uitați-vă la interiorul ochelarilor dumneavoastră actuali. De obicei, veți găsi o serie de numere care reprezintă dimensiunea ramei și care arată cam așa: 52 [] 22 145
  • Informațiile privind dimensiunea ramei se găsesc cel mai adesea în interiorul peretelui lateral sau al puntei nazale
Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

SFATUL nr. 2: Folosiți un card de credit

S
M
L
Cardul se întinde dincolo de capătul ochiului
Cardul ajunge la capătul ochiului
Cardul nu ajunge la capătul ochiului

Dimensiunile ramei de ochelari

Dimensiunile ramei de ochelari
Închideți
Alegeți
Închideți
Alegeți