• E-shop
  • Informații
  • Cont

Ochelari cu dioptrii guess

Alegeți dintr-o gamă de ochelari eleganți cu dioptrii GUESS. Designul lor atemporal vă va completa perfect look-ul final. În oferta noastră veți găsi piese unice la prețuri accesibile. Puteți alege din diferite tipuri de rame pentru toate tipurile de fețe. Ramele metalice oferă ochelarilor o rezistență și o durabilitate excepționale. Cele din plastic, pe de altă parte, sunt potrivite pentru persoanele cu pielea sensibilă. Încercați-i din confortul casei dvs. cu ajutorul camerei web.

De ce ar trebui să cumpărați ochelari cu dioptrii GUESS?

Dacă doriți ca ochelarii dvs. să reziste cât mai mult timp, investiți într-o pereche de ochelari de calitate. Guess își propune să producă piese de calitate superioară cu modele la modă. Aceștia sunt o cale de acces excelentă în lumea de lux a mărcilor de modă, dar cu un preț accesibil. Cele mai multe rame sunt concepute pentru a se potrivi atât femeilor, cât și bărbaților. Oferim, de asemenea, ochelari pentru cei mici.

Cumpărați ochelari numai pe bază de prescripție medicală

Chiar dacă cumpărarea de ochelari pre-fabricați poate părea o afacere avantajoasă la prima vedere, nu ar trebui să o faceți. Consultați mai întâi un medic oftalmolog, care vă va măsura vederea în mod profesionist. Adesea, mărimea dioptriilor variază de la un ochi la altul și, de asemenea, este posibil să fiți diagnosticat cu alte boli oculare care necesită lentile speciale pentru corecție. Cu toate acestea, în cazul ochelarilor din magazin, lentilele au aceleași dioptrii. Acest lucru ar putea să vă afecteze și mai mult vederea.

Ce fel de lentile puteți alege?

Avem o varietate de lentile din care puteți alege. Pe lângă cele standard, veți găsi și lentile fotocromatice sau cu filtru de lumină albastră. Acestea sunt folosite pentru a reduce lumina albastră produsă de ecranele telefoanelor mobile, calculatoarelor sau televizoarelor. Există, de asemenea, lentile multifocale care corectează presbiopia (afectarea vederii de aproape).

Ce formă de ochelari căutați?

Ascunde filtru Arată filtru
Filtru
Sortează: Conform favoritelor  
Filter by
Displaying: 161 Utilizați filtrul pentru a delimita cerințele
Displaying 1 - 48 / 161
< 1 3 4

De ce eyerim?

Livrare gratuita de la 400,00 RON
Plata cash la livrare
Retur în 30 zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Aflați-vă mărimea

TIP #1: Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

  • Uitați-vă la interiorul ochelarilor dumneavoastră actuali. De obicei, veți găsi o serie de numere care reprezintă dimensiunea ramei și care arată cam așa: 52 [] 22 145
  • Informațiile privind dimensiunea ramei se găsesc cel mai adesea în interiorul peretelui lateral sau al puntei nazale
Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

SFATUL nr. 2: Folosiți un card de credit

S
M
L
Cardul se întinde dincolo de capătul ochiului
Cardul ajunge la capătul ochiului
Cardul nu ajunge la capătul ochiului

Dimensiunile ramei de ochelari

Mărimea

Obțineți o reducere de bun venit

Înscrieți-vă la newsletter și nu ratați ofertele eyerim!

Alegeți
Cumpărături pe eyerim.ro
Livrare gratuita de la 400,00 RON
Plata cash la livrare
Retur în 30 zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Distribuie