• E-shop
  • Informa╚Ťii
  • Cont

Isabel Marant ochelari de soare

Ochelarii de soare de calitate nu servesc doar ca o completare elegant─â a ╚Ťinutei. A╚Öadar, atunci c├ónd ├«i alege╚Ťi, nu este suficient s─â v─â g├óndi╚Ťi doar dac─â vi se potrivesc. Proteja╚Ťi-v─â vederea ╚Öi evita╚Ťi eventualele probleme. V─â recomand─âm s─â cump─âra╚Ťi ochelari de soare numai din magazine specializate ╚Öi de la opticieni.

Fi╚Ťi aten╚Ťi la calitatea ochelarilor de soare


Ochelarii de soare ieftini de la tarabele de pe strad─â nu au o protec╚Ťie de 100% ├«mpotriva razelor UV d─âun─âtoare. Ochelarii de soare cu protec╚Ťie maxim─â se numesc ochelari de soare polaroizi. Pute╚Ťi testa cu u╚Öurin╚Ť─â dac─â au aceast─â caracteristic─â folosind cartona╚Öe speciale sau pe unele tipuri de telefoane. Atunci c├ónd v─â uita╚Ťi la telefonul mobil cu ochelari de soare polaroizi, ecranul ar trebui s─â se ├«ntunece complet la un anumit unghi.

Materialul joacă, de asemenea, un rol în alegerea ochelarilor de soare


Ochelarii de soare mai ieftini sunt de obicei confec╚Ťiona╚Ťi din materiale plastice care se sparg mai u╚Öor. ├Än cazul ochelarilor de soare, se ├«nt├ómpl─â adesea s─â v─â cad─â sau s─â v─â a╚Öeza╚Ťi pe ei. De aceea, merit─â s─â investi╚Ťi ├«n materiale de bun─â calitate, care s─â reziste ani de zile. Un optician v─â poate ajusta ochelarii pentru a vi se potrivi.


Ce tipuri de rame exist─â


Materialul din care sunt confec╚Ťiona╚Ťi ochelarii de soare joac─â un rol important ├«n alegere. Principalele tipuri de rame pentru ochelari de soare includ acetat, metal ╚Öi plastic. Pute╚Ťi alege ├«ns─â ╚Öi din cele de aluminiu, nailon, propionat ╚Öi o╚Ťel. Ramele metalice de proast─â calitate con╚Ťin cantit─â╚Ťi mai mari de nichel sau crom, care comport─â riscul de a provoca alergii.

Care este diferen╚Ťa dintre plastic ╚Öi sticl─â


Cel mai mare avantaj al lentilelor de sticl─â este c─â sunt mai rezistente la zg├órieturi. De asemenea, acestea ├«mpiedic─â p─âtrunderea radia╚Ťiilor infraro╚Öii. Cu toate acestea, sunt mai u╚Öor de spart. Lentilele din plastic sunt mai rezistente, dar se pot zg├ória ╚Öi, de asemenea, nu protejeaz─â ├«mpotriva radia╚Ťiilor infraro╚Öii.

De ce conteaz─â culoarea lentilelor ochelarilor de soare?


Diferitele variante de culoare ale ochelarilor de soare servesc drept un accesoriu excelent pentru diferite ocazii. ├Än acela╚Öi timp, ├«ns─â, ele sunt potrivite pentru alte situa╚Ťii. De exemplu, lentilele gri ╚Öi maro sunt recomandate pentru condus, deoarece nu distorsioneaz─â culorile primare. Acest lucru face ca ╚Öofatul s─â fie mai sigur. Efectul polarizant va preveni, la r├óndul s─âu, str─âlucirea. Ochelarii verzi sunt versatili ╚Öi pentru orice situa╚Ťie. De asemenea, ace╚Ötia previn distorsiunea. Lentilele galbene ╚Öi portocalii sunt alese ├«n special de sportivi, dar ╚Öi de persoanele care se deplaseaz─â adesea ├«n condi╚Ťii nefavorabile, de exemplu ├«n condi╚Ťii de cea╚Ť─â. Celelalte culori nu v─â vor afecta semnificativ activit─â╚Ťile.

Ce form─â de ochelari c─âuta╚Ťi?

Ascunde filtru Arat─â filtru
Filtru
Sorteaz─â: Conform favoritelor  
Filter by
Displaying: 120
Displaying 1 - 48 / 120
< 1 3

De ce eyerim?

Livrare gratuita de la 250,00 RON
Plata cash la livrare
Returnare în 30 de zile
Revânzător autorizat
Prob─â virtual─â
Afla╚Ťi-v─â m─ârimea

TIP #1: Verifica╚Ťi dimensiunea ochelarilor dumneavoastr─â actuali

  • Uita╚Ťi-v─â la interiorul ochelarilor dumneavoastr─â actuali. De obicei, ve╚Ťi g─âsi o serie de numere care reprezint─â dimensiunea ramei ╚Öi care arat─â cam a╚Öa: 52 [] 22 145
  • Informa╚Ťiile privind dimensiunea ramei se g─âsesc cel mai adesea ├«n interiorul peretelui lateral sau al puntei nazale
Verifica╚Ťi dimensiunea ochelarilor dumneavoastr─â actuali

SFATUL nr. 2: Folosi╚Ťi un card de credit

S
M
L
Cardul se întinde dincolo de capătul ochiului
Cardul ajunge la cap─âtul ochiului
Cardul nu ajunge la cap─âtul ochiului

Dimensiunile ramei de ochelari

Dimensiunile ramei de ochelari

Ob╚Ťine╚Ťi o reducere de bun venit

├Änscrie╚Ťi-v─â la newsletter ╚Öi nu rata╚Ťi ofertele eyerim!

Alege╚Ťi
Alege╚Ťi
Cump─âr─âturi pe eyerim.ro
Livrare gratuita de la 250,00 RON
Plata cash la livrare
Returnare în 30 de zile
Revânzător autorizat
Prob─â virtual─â
Distribuie