• E-shop
  • Informații
  • Cont

Ochelari de soare cu dioptrii

Căutați ochelari de soare cu dioptrii cu protecție solară? Nu mai trebuie să faceți compromisuri și să vă decideți între dioptrii și ochelarii de soare. Mizați pe piesele din oferta noastră care au un tratament special pentru lentilele de protecție solară. Datorită acestuia, veți putea vedea perfect și, în același timp, vă veți proteja vederea de razele UV periculoase. Alegeți dintre modelele unor mărci de renume mondial sau optați pentru colecția eyerim. Dioptriile solare combină stilul cu funcționalitatea maximă, așa că nu ar trebui să vă lipsească acest accesoriu.

O investiție în dioptrii solare este o investiție în sănătatea dvs.


Razele UV la care vă expuneți zilnic vă pot afecta ochii. Prin urmare, protejarea vederii împotriva razelor solare ar trebui să fie o chestiune de la sine înțeleasă. Până acum, dioptriile care v-au fost prescrise ar fi putut fi o complicație, punându-vă în situația de a face o alegere dificilă.

Optați pentru dioptriile solare din gama noastră, care vă vor oferi o protecție fiabilă împotriva soarelui, fără a vă afecta vederea. Puteți alege dintr-o varietate de materiale ale ramei, stiluri, tipuri și culori. Puteți lăsa în urmă restricțiile chiar și atunci când faceți sport. Nu ezitați să încercați cât de confortabile și practice sunt dioptriile noastre solare.

Alegeți-vă ochelarii de soare cu ajutorul unei probe virtuale


La noi puteți găsi ochelari de soare pentru orice tip de față. Fie că sunteți în căutarea unei rame ideale pentru o față în formă de inimă, ovală, rotundă sau pătrată, opțiunea de probă virtuală vă va ușura decizia. Încercați un număr nelimitat de piese din confortul propriei case și decideți în funcție de preferințele și gusturile dumneavoastră. Acordați-vă suficient timp și alegeți ochelarii cu dioptrii solare eleganți și practici doar pentru dumneavoastră. Ochii dvs. vă vor mulțumi.

Ce formă de ochelari căutați?

Ascunde filtru Arată filtru
Filtru
Sortează: Conform favoritelor  
Filter by
Displaying: 9234
Rambursăm și banii pentru lentile!
La prima comandă de ochelari cu lentile cu dioptrii eyerim vision, aveți ramburs integral dacă-i returnați în 30 zile. Citiți mai mult despre politica noastră de retur.
Displaying 1 - 48 / 9234
< 1 3 ... 193

De ce eyerim?

Livrare gratuita de la 250,00 RON
Plata cash la livrare
Returnare în 30 de zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Aflați-vă mărimea

TIP #1: Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

  • Uitați-vă la interiorul ochelarilor dumneavoastră actuali. De obicei, veți găsi o serie de numere care reprezintă dimensiunea ramei și care arată cam așa: 52 [] 22 145
  • Informațiile privind dimensiunea ramei se găsesc cel mai adesea în interiorul peretelui lateral sau al puntei nazale
Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

SFATUL nr. 2: Folosiți un card de credit

S
M
L
Cardul se întinde dincolo de capătul ochiului
Cardul ajunge la capătul ochiului
Cardul nu ajunge la capătul ochiului

Dimensiunile ramei de ochelari

Dimensiunile ramei de ochelari

Obțineți o reducere de bun venit

Înscrieți-vă la newsletter și nu ratați ofertele eyerim!

Alegeți
Alegeți
Cumpărături pe eyerim.ro
Livrare gratuita de la 250,00 RON
Plata cash la livrare
Returnare în 30 de zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Distribuie