Găsește cele mai bune sfaturi legate de ochelari pentru tine și pentru cei dragi. Prețuri extraordinare, toate disponibile în stoc!

-15%
-15%

OCHELARI DE VEDERE

Percepem până la 80% din mediu cu ochii noștri. Prin urmare, să nu uităm să avem grijă de ei - ochelarii de calitate îți pot schimba viața. În cadrul magazinului nostru online de optică, îți oferim nu numai lentile de calitate certificată intens promovate, dar și rame superbe și elegante la prețuri imbatabile!

Cumpărați acum

-15%

OCHELARI CALCULATOR

Lucrezi multe ore la computer? Te relaxezi uitându-te la emisiuni TV și pe rețele de socializare? În cadrul eyerim, știm cât de important este să te protejezi de lumina albastră dăunătoare a ecranelor digitale, de aceea îți oferim ochelari pentru computer de cea mai bună calitate. Fără ochi uscați, dureri de cap sau insomnii!

Cumpărați acum
-15%

-15%
-15%

OCHELARI DE SOARE

Gama noastră largă de ochelari de soare oferă combinația ideală între stil și protecție 100% împotriva razelor UV. Peste 75 de mărci globale faimoase, cea mai bună calitate și cel mai elegant stil pentru toată lumea. Mărci premium? Ochelari de soare sport? Modele economice? Alegerea este a ta!

Cumpărați acum

-15%

Cumpărături rapide online cu aplicațiile noastre

Ai îndoieli legat de achiziționarea de ochelari online? Avem soluția! Cu Magic Mirror folosești camera web sau încarci fotografia și vezi ce model ți se potrivește cel mai bine. Sau poate vrei ochelarii pe rețetă dar ai uitat detaliile din rețeta ta? Încearcă aplicația noastră Lens Scan și măsoară valorile exacte.ale dioptriilor tale din confortul casei tale!

-15%

DE CE SĂ CUMPERI DE LA EYERIM?

Gamă largă de produse
Prețuri imbatabile
Livrare rapidă
Produse originale de la producători celebri în întreaga lume

Obțineți o reducere de bun venit

Înscrieți-vă la newsletter și nu ratați ofertele eyerim!

Cumpărături pe eyerim.ro
Livrare gratuită
Plata cash la livrare
Retur în 30 zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală