Termeni și condiții 2+1 GRATIS („Termeni și condiții”)

I. Elemente introductive
1. Aceste condiții ale evenimentului denumit: „2+1 GRATIS”, stabilesc regulile, condițiile, sfera de aplicare și promovarea evenimentului, condițiile de utilizare și drepturile participanților în cadrul evenimentelor, precum și obligațiile organizatorului.

2. Clienții care îndeplinesc condițiile pentru participarea în cadrul evenimentului pot participa la eveniment. Astfel, aceștia devin participanți la acest eveniment („Participant la eveniment”).

II. Obiectul evenimentului și condițiile participării la eveniment
1. Obiectul evenimentului este posibilitatea participanților la eveniment de a utiliza reducerea conform condițiilor evenimentului pe toată durata acestuia, inclusiv furnizarea unei reduceri cu privire la prețul produselor enumerate pe site: https://www.eyerim.ro („Produse”) în suma specificată în secțiunea 2 de mai jos („Obiectul reducerii”).

2. Reducerea va fi acordată în modul următor:

Reducere de 100% pentru cel mai ieftin produs din coșul de cumpărături la achiziționarea a 3 sau mai multe produse din colecțiile eyerim (OiO și/sau Kohe) folosind codul: EYEFREE

În cazul returului produselor după aplicarea reducerii, trebuie să procedați în modul următor:

Dacă Participantul returnează un produs/produse care nu a fost cel mai ieftin produs (adică cel livrat „gratuit), Participantul trebuie să returneze acest produs/produse împreună cu cel mai ieftin produs care i-a fost oferit gratuit ca parte a promoției. Dacă acest lucru nu se întâmplă și Participantul returnează doar produsul/produsele care nu au fost gratuite, va fi rambursată diferența dintre suma totală plătită pentru comandă și suma pentru produsele pe care Participantul le-a păstrat, inclusiv suma totală pentru produsul care a fost livrat gratuit ca parte a promoției. Nu rambursăm banii pentru lentile cu dioptrii.

3. Codurile de reducere și prețurile reduse sunt valabile pentru perioada de timp a promoției și cu condiția ca cerințele specifice pentru fiecare promoție sau reducere să fie îndeplinite separat.

4. Participarea la promoție este voluntară și gratuită (achiziția produselor din cadrul promoției nu este asociată cu alte costuri decât cele pentru plata produselor achiziționate și prețul transportului ales de către client).

5. Anumite produse pot fi excluse din această promoție pe toată durata acesteia.

6. Pentru a participa la acest eveniment, ești obligat(ă):
a) să citești și să accepți acești Termeni și condiții;
b) să adaugi în coșul de cumpărături acele produse cu reducere;
c) înainte de a crea comanda - în secțiunea Coș de cumpărături - introdu codul/codurile de reducere și apasă butonul „Aplică”.
Nefurnizarea unui cod de reducere înseamnă că cumpărătorul a renunțat la dreptul de a folosi promoția în legătură cu tranzacția. În această situație, în momentul efectuării plății, acesta pierde dreptul de a folosi reducerea în legătură cu tranzacția executată.

7. Promoția nu este compatibilă cu alte reduceri, promoții, campanii promoționale, prețuri speciale sau reduceri ale produselor valabile în magazinul online, dacă condițiile promoției sau produsele sunt diferite.

8. Obiectul reducerii nu se supune plății în numerar sau în schimbul altor mijloace de plată și este non-transferabil.