Vara este în plină desfășurare și încă nu ți-ai comandat o pereche nouă de ochelari de soare care ți se potrivește? Avem cea mai bună recomandare pentru tine: noul nostru brand Christopher Cloos. Compania scandinavă de ochelari cu design-uri elegante și cu un stil mereu la modă au devenit unii din favoriții noștri. Aruncă o privire, s-ar putea să fie chiar ceea ce cauți și tu.

Ochelarii de soare Christopher Cloos: Cum a început totul

Hottest Summer Brand: Christopher Cloos Round Sunglasses

Povestea începe cu doi prieteni într-o vacanță, stând la soare în sudul Franței. Savurând espresso, șampanie și burbon ocazional, dar numai cel de calitate, desigur.

Într-o zi, printr-o coincidență, aceștia au dat de un bărbat fascinant într-un club din Paloma Beach. Acest bărbat, originar din Monaco, le-a captat interesul prin stilul său elegant și obiceiul său de a purta ochelari de soare vintage. Atât look-ul său cât și personalitatea se potriveau perfect cu plajele frumoase și atmosfera de pe Coasta de Azur.

Acest bărbat le-a spus totul despre stilul său de viață - cum îi place să se bucure de fiecare zi cu ochelarii de soare și zâmbetul pe față. Motto-ul său este „Bon vivant” - un trai bun, bucurându-te de lucrurile mici din viață, explorând lumea. Era plin de încredere în sine și desigur un om al naturii, un aventurier. Practic, i-a dat pe spate.

Numele acestui om, care bănuiesc că l-ați ghicit deja, este Christopher Cloos.

Ochelarii de soare Christopher Cloos: Originea brandului

Hottest Summer Brand: Christopher Cloos Round Sunglasses

După întoarcerea din vacanță, inspirați de conversațiile lor cu Christopher, acești doi prieteni au realizat că voiai să împărtășească acest stil cu lumea. Și ce mod mai bun ar putea găsi decât să creeze un brand care să poarte mai departe stilul elegand și accesibili al ochelarilor care îi poartă numele?

Christopher Cloos este fără îndoială unul din brandurile noastre preferate de ochelari de soare. Combinația lor unică de elemente moderne și vintage crează un design detașat de timp. Ba chiar mai important - ne plac brandurile care au o poveste frumoasă în spate. Pentru că povestea din spatele acestui brand, Chirtopher Cloos, nu simbolizează doar moda, ci și un stil de viață.

Ochelarii de soare Christopher Cloos: Stilul

Hottest Summer Brand: Christopher Cloos Round Sunglasses

Christopher Cloos s-a născut într-un final ca brand. Designul minimalistic cu o mică atingere de retro, fabricați din materiale de calitate și vânduți la prețuri accesibile.

Branduiți ca „Ochelarii scandinavi ce se potrivesc oricărei ocazii”, acești ochelari de soare au dat șansa oricărei persoane din lume de a deveni mai mult ca Christopher.

Primul model de ochelari de soare a fost numit „Paloma” - după plaja pe care l-au întâlnit. Aceștia sunt în patru nuanțe, au fost descriși ca „minimaliști, clasici și detașați de timp”, e clar că și Christopher i-ar fi purtat. Iar acum poți și tu.

Fie că ai sau nu ocazia de a merge în vacanță în sudul Franței în acestă vară, cu acești ochelari de soare Christopher Cloos, vei simți că ești acolo oricând (la doar o parte din preț). Vizitează site-ul eyerim plin de rame de vis, și alege-ți perechea care ți se potrivește în această vară și bucură-te de viață tot anul! Cu plăcere.