• E-shop
  • Informații
  • Cont

5 dintre cele mai tari tendințe în materie de ochelari de la Săptămânile Modei 2022

Milano, Paris, Londra... Am vizitat cele mai mari Săptămâni ale Modei din Europa și am descoperit tendințele de top în materie de ochelari de anul acesta. Ești pregătit/ă?

„Moda este ceea ce cumperi, stilul înseamnă ce faci cu articolul respectiv.”

Ochelari aviator supradimensionați

Ochelari aviator supradimensionați

Da, ochelarii noștri aviator preferați revin în forță. Și prin forță ne referim la modele mari - modele de Max Mara și Tom Ford ce acoperă jumătate din față, în timp ce Gucci a optat pentru rame groase. Modelele lor supradimensionate reprezintă must have-ul acestui sezon pentru orice formă a feței.

CUMPĂRĂ ACUM
Ochelari aviator supradimensionați
Rame dreptunghiulare

Rame dreptunghiulare

Descoperă una dintre cele mai dominante tendințe în materie de ochelari. Această formă futuristă oferită, de exemplu, de Balenciaga sau Vogue este alegerea perfectă pentru cei/cele care își doresc să fie în tendințe. Ideală pentru fețe cu forme ovale, rotunde și în formă de inimă. Pentru un impact și mai mare asortează-i cu părul strâns.

CUMPĂRĂ ACUM

„Cu ochelarii pe față sunt Jack Nicholson. Fără ei, sunt gras și am 60 de ani.”

Jack Nicholson
Culori îndrăznețe și lanțuri

Culori îndrăznețe și lanțuri

Adaugă mai multe culori stilului tău de zi cu zi și arată lumii cine ești cu adevărat! D&G, Persol, Chanel și Valentino, cu toții au îmbrățișat această tendință cool și practică. Păstrează-ți ochelarii în siguranță și la îndemână cu lanțurile superbe și fii diferit/ă.

CUMPĂRĂ ACUM
Culori îndrăznețe și lanțuri
Rame super pătrate

Rame super pătrate

Atrage atenția tuturor cu ochelarii cu rame pătrate mari! Acest stil atemporal pleacă de la forma de fluture până la un aspect vintage, dar în același timp jucăuș. Așa cum am putut observa la Dior sau Prada - aceste rame pur și simplu îți duc apariția la un alt nivel. Alege-le pentru fețe cu formă ovală sau rotundă.

CUMPĂRĂ ACUM
Rame vintage maxi

Rame vintage maxi

Mai mare înseamnă mai frumos! Prezentate de Versace, Fashion East și Courrège, aceste rame oferă un aspect retro-vintage cu proporții supradimensionate și rame groase. Formele lor pătrate sau rotunde te vor face întotdeauna să arăți la modă.

CUMPĂRĂ ACUM
Rame vintage maxi

„Ochelarii de soare sunt ca fardul de pleoape: Fac totul să arate mai tineresc și mai drăguț.”

Karl Lagerfeld

Obțineți o reducere de bun venit

Înscrieți-vă la newsletter și nu ratați ofertele eyerim!

Alegeți
Alegeți
Cumpărături pe eyerim.ro
Livrare gratuita de la 250,00 RON
Plata cash la livrare
Returnare în 30 de zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Distribuie