• E-shop
  • Informații
  • Cont

PO3272S ochelari de soare persol

Ochelarii de soare Persol sunt o garanție a calității. Alegeți din gama noastră largă a acestei mărci italiene care se află pe piață de peste 100 de ani. Pe lângă designul elegant, aceștia vă protejează și vederea de razele UV dăunătoare. De fapt, marca deține mai multe brevete, datorită cărora ochelarii oferă o protecție perfectă și o vedere clară.

Cum a fost creat primul model?

Întreaga poveste a mărcii Persol a început în 1917, la Torino. Optica de familie în care lucra Guiseppe Ratti erau deseori vizitată de piloți. Aceștia se plângeau de soarele aspru care îi deranja în timpul zborului. Prin urmare, opticianul italian a decis să înceapă să experimenteze lentile fumurii care să reducă efectele soarelui orbitor. Și astfel s-au născut ochelarii numiți "The Protector".

La scurt timp după aceea, el i-a numit Persol, care în italiană înseamnă ""per il sole"" (pentru soare). Primul model avea lentile rotunde fumurii cu margini de cauciuc. Nu aveau o ramă clasică, ci o bandă elastică. Datorită calității lor, a potrivirii confortabile și a funcționalității, au devenit în curând populare nu numai printre piloții de avion, ci și printre așii de curse.

De ce ar trebui să cumpărați ochelari de protecție Persol?

Dacă sunteți în căutarea unor ochelari de soare de calitate, Persol este alegerea potrivită pentru dumneavoastră. În afară de calitatea manoperei, veți aprecia și durabilitatea. Acest lucru se datorează faptului că brandul nu urmează modă, ci preferă eleganța atemporală. Dacă alegeți unul dintre modelele lor, acesta va face parte din stilul dvs. pentru mulți ani de acum încolo.

În oferta noastră veți găsi modele pentru bărbați și femei de diferite forme. Încercați-le confortabil prin intermediul camerei web și aflați ce formă vi se potrivește cel mai bine. De asemenea, puteți alege între rame din metal, plastic și titan.

Ce formă de ochelari căutați?

Ascunde filtru Arată filtru
Filtru
Sortează: Conform favoritelor  
Filter by
Displaying: 8
Displaying 1 - 8 / 8

De ce eyerim?

Livrare gratuita de la 250,00 RON
Plata cash la livrare
Returnare în 30 de zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Aflați-vă mărimea

TIP #1: Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

  • Uitați-vă la interiorul ochelarilor dumneavoastră actuali. De obicei, veți găsi o serie de numere care reprezintă dimensiunea ramei și care arată cam așa: 52 [] 22 145
  • Informațiile privind dimensiunea ramei se găsesc cel mai adesea în interiorul peretelui lateral sau al puntei nazale
Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

SFATUL nr. 2: Folosiți un card de credit

S
M
L
Cardul se întinde dincolo de capătul ochiului
Cardul ajunge la capătul ochiului
Cardul nu ajunge la capătul ochiului

Dimensiunile ramei de ochelari

Dimensiunile ramei de ochelari

Obțineți o reducere de bun venit

Înscrieți-vă la newsletter și nu ratați ofertele eyerim!

Alegeți
Alegeți
Cumpărături pe eyerim.ro
Livrare gratuita de la 250,00 RON
Plata cash la livrare
Returnare în 30 de zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Distribuie