uvex speedy pro Pink S2

Ochelarii de ski pentru copii speedy pro Pink S2 reprezintă apogeul uvex pentru decenii de muncă și experiență în construirea, testarea și... Arată mai mult

Mărimea

Unică
Unică: 99/Standard/Standard mm
În stoc
Retur în 30 de zile
Timp de livrare estimat: 2 - 4 zile lucrătoare
172,00 RON

No image
NUME
CULOARE
CONDIȚII
VLT
Laser Gold (S2)
Galben
Zăpadă și ceață / Sol & nuvens
19-43%

Lentilele premium Laser Gold (S2) ale uvex sunt perfecte pentru condiții de lumină foarte scăzută / lumină medie Lentilele Laser Gold (S2) și au 19-43% care permit pătrunderea a 19-43% din lumina soarelui .

Ambalajul nu include o lentilă de rezervă.

TEHNOLOGII INCLUSE
basic comfort kit
Acest kit conține o margine cu spumă care se adaptează la conturul feței, o membrană care permite ventilare completă și rame de bază, ajustabile și cu o prindere solidă.
supravision®
Pentru o protecția mult mai ridicată și pentru o vizibilitate mult mai clară, chiar și pe vreme rea. Vizibilitate excelentă datorată stratului unic uvex supravision®: nu afectează calitatea optică a lentilei și se alinează standardului EN 174 împotriva aburirii lentilelor.

DESPRE BRAND

Doar prin conștientizarea trecutului nostru ne putem crea viitorul. 60 de ani de îmbunătățire a capacităților de protecție, a confortului, a durabilității și designului produselor sale în combinație cu geniul ingineriei nemțești face unic uvex (uv-ex = ultraviolete excluse). Schiorii, cicliștii și montaniarzii au încredere în brand cu mult înainte de inventarea termenului "marketing sportiv".

Ochelarii de ski pentru copii speedy pro Pink S2 reprezintă apogeul uvex pentru decenii de muncă și experiență în construirea, testarea și perfecționarea ochelarilor de ski în cooperare cu atleții profesioniști. Geometria specifică acestor rame oferă vizibilitate de neegalat și face ca uvex să se potrivească perfect cu produsele celor mai cunoscuți producători de căști: Bolle, Giro, Anon, K2 sau Smith. Ventilatoarele interioare oferă o mai bună ventilație anti-ceață chiar și în cele mai intense condiții.


Cumpărați ochelarii uvex speedy pro Pink S2 de pe eyerim chiar acum și vă vor fi livrați fără taxe poștale direct la ușa dumneavoastră în ambalajul lor original.

Detalii

Marca
Model
speedy pro Pink S2
Culoare rame
Roz
Culoare lentile
Galbeni
Formă rame
Lentilă unică
Tip de rame
Ramă completă
Polarizați
Nu
Material rame
Plastic
Sex
Copii
Culoarea ramelor utilizate de producător
Roz
Culoarea lentilelor utilizate de producător
Laser Gold (S2)

De ce eyerim?

Livrare gratuită
Plata cash la livrare
Retur în 30 zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Aflați-vă mărimea
Mărimi
S
M
L
Cardul se întinde dincolo de capătul ochiului
Cardul ajunge la capătul ochiului
Cardul nu ajunge la capătul ochiului
Distribuie
uvex speedy pro Pink S2
172,00 RON

Obțineți o reducere de bun venit

Înscrieți-vă la newsletter și nu ratați ofertele eyerim!

Cumpărături pe eyerim.ro
Livrare gratuită
Plata cash la livrare
Retur în 30 zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală