Smith SHOWCASE OTG 9PC/XP Photochromic

Ochelarii de ski pentru femei SHOWCASE OTG 9PC/XP reprezintă apogeul Smith pentru decenii de muncă și experiență în construirea, testarea și... Arată mai mult

Variante

Smith SHOWCASE OTG 9PC/XP Photochromic
Negri / Verzi
389,00 RON
Produsul nu mai există în oferta noastră

Chromapop Everyday Green Mirror
NUME
CULOARE
CONDIȚII
VLT
Chromapop Everyday Green Mirror
Verde
-
23%

Ambalajul nu include o lentilă de rezervă.

TEHNOLOGII INCLUSE
Chromapop
Tehnologia fotocromaticii pune la dispoziție lentile adaptabile la lumină, asfel că lentilele tale mereu vor avea nuanța potrivită în funcție de intensitate luminii.
Lentile sferice
Lentilele sferice sunt construite pe o curbură de vază atât pe axa X (orizontal) cât și Y (vertical). Forma acesteia permite un nivel înalt de claritate, se potrivește foarte ușor pe ochi și eu un sistem bun împotriva încețoșării.
Lentile X carbonice
Lentilele carbonice-x ale Smith sunt produse cu un materiale care oferă o siguranță ridicată împotriva zgărierii sau a impactului, îmbunătățind vizibilitatea și sensitivitatea la contrast. Materialul carbonic.x îndeplinește standarde înalte de optică.
Tapered Lens Technology
TLT al Smith blochează razele de lumină întreptându-le din mijlocul lentilei către periferia acestora. ce este important pentru tine este că ai acuratețe de 100% și confort maxim.
FOG X
Lentilele FOG-X de la Smith folosesc o suprafață hydrofilică, cu gravuri microscopice, pentru absorbția umezelii și dispesarea ei de-a lungul suprafeței, evitând astfel aburirea lentilei. Pentru că este practic micro-gravată în lentilă, nu poate fi ștearsă ca alte straturi anti-încețoșare.

DESPRE BRAND

Smith Optics a luat naștere în 1965, când doctorul Robert Smith, un dentist de meserie și un schior entuziast, a utilizat spumă dentară și lipici pentru a crea primii ochelari de zăpadă care aveau deschizături pentru aerisire. Această invenție a revoluționat sporturile de iarnă, iar Smith Optics și-a câștigat locul de brand care se distinge prin produse inovative, durabile și de înaltă calitate până în ziua de astăzi.

Ochelarii de ski pentru femei SHOWCASE OTG 9PC/XP reprezintă apogeul Smith pentru decenii de muncă și experiență în construirea, testarea și perfecționarea ochelarilor de ski în cooperare cu atleții profesioniști. Geometria specifică acestor rame oferă vizibilitate de neegalat și face ca Smith să se potrivească perfect cu produsele celor mai cunoscuți producători de căști: Bolle, Giro, Anon, K2 sau Smith. Ventilatoarele interioare oferă o mai bună ventilație anti-ceață chiar și în cele mai intense condiții.


Cumpărați ochelarii Smith SHOWCASE OTG 9PC/XP Photochromic de pe eyerim chiar acum și vă vor fi livrați fără taxe poștale direct la ușa dumneavoastră în ambalajul lor original.

Detalii

Marca
Model
SHOWCASE OTG 9PC/XP Photochromic
Culoare rame
Negri
Culoare lentile
Verzi
Formă rame
Lentilă unică | Shield
Tip de rame
Ramă completă
Polarizați
Nu
Material rame
Plastic
Sex
Femei
Culoarea ramelor utilizate de producător
Black
Culoarea lentilelor utilizate de producător
Chromapop Everyday Green Mirror

De ce eyerim?

Livrare gratuită
Plata cash la livrare
Retur în 30 zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Aflați-vă mărimea

TIP #1: Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

  • Uitați-vă la interiorul ochelarilor dumneavoastră actuali. De obicei, veți găsi o serie de numere care reprezintă dimensiunea ramei și care arată cam așa: 52 [] 22 145
  • Informațiile privind dimensiunea ramei se găsesc cel mai adesea în interiorul peretelui lateral sau al puntei nazale
Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

SFATUL nr. 2: Folosiți un card de credit

S
M
L
Cardul se întinde dincolo de capătul ochiului
Cardul ajunge la capătul ochiului
Cardul nu ajunge la capătul ochiului

Dimensiunile ramei de ochelari

Dimensiunile ramei de ochelari
Distribuie
Smith SHOWCASE OTG 9PC/XP Photochromic
389,00 RON

Obțineți o reducere de bun venit

Înscrieți-vă la newsletter și nu ratați ofertele eyerim!

Cumpărături pe eyerim.ro
Livrare gratuită
Plata cash la livrare
Retur în 30 zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală