Smith SHOWCASE OTG 9PC/XP Photochromic

În stoc
Retur în 30 de zile
Timp estimat de livrare: 3 - 5 zile lucrătoare
429,00 RON

Variante

Negri / Verzi
429,00 RON

Mărimea

Unică
99/Standard/Standard
Baza fiscală
Ambalaj original și lavetă de curățire
Gratuit
Total
De la 429,00 RON
Timp estimat de livrare: 3 - 5 zile lucrătoare

Chromapop Everyday Green Mirror
NUME
CULOARE
CONDIȚII
VLT
Chromapop Everyday Green Mirror
Verde
-
23%

Ambalajul nu include o lentilă de rezervă.

TEHNOLOGII INCLUSE
Chromapop
Tehnologia fotocromaticii pune la dispoziție lentile adaptabile la lumină, asfel că lentilele tale mereu vor avea nuanța potrivită în funcție de intensitate luminii.
Lentile sferice
Lentilele sferice sunt construite pe o curbură de vază atât pe axa X (orizontal) cât și Y (vertical). Forma acesteia permite un nivel înalt de claritate, se potrivește foarte ușor pe ochi și eu un sistem bun împotriva încețoșării.
Lentile X carbonice
Lentilele carbonice-x ale Smith sunt produse cu un materiale care oferă o siguranță ridicată împotriva zgărierii sau a impactului, îmbunătățind vizibilitatea și sensitivitatea la contrast. Materialul carbonic.x îndeplinește standarde înalte de optică.
Tapered Lens Technology
TLT al Smith blochează razele de lumină întreptându-le din mijlocul lentilei către periferia acestora. ce este important pentru tine este că ai acuratețe de 100% și confort maxim.
FOG X
Lentilele FOG-X de la Smith folosesc o suprafață hydrofilică, cu gravuri microscopice, pentru absorbția umezelii și dispesarea ei de-a lungul suprafeței, evitând astfel aburirea lentilei. Pentru că este practic micro-gravată în lentilă, nu poate fi ștearsă ca alte straturi anti-încețoșare.

DESPRE BRAND

Smith Optics a luat naștere în 1965, când doctorul Robert Smith, un dentist de meserie și un schior entuziast, a utilizat spumă dentară și lipici pentru a crea primii ochelari de zăpadă care aveau deschizături pentru aerisire. Această invenție a revoluționat sporturile de iarnă, iar Smith Optics și-a câștigat locul de brand care se distinge prin produse inovative, durabile și de înaltă calitate până în ziua de astăzi.

Ochelarii de ski pentru femei SHOWCASE OTG 9PC/XP reprezintă apogeul Smith pentru decenii de muncă și experiență în construirea, testarea și perfecționarea ochelarilor de ski în cooperare cu atleții profesioniști. Geometria specifică acestor rame oferă vizibilitate de neegalat și face ca Smith să se potrivească perfect cu produsele celor mai cunoscuți producători de căști: Bolle, Giro, Anon, K2 sau Smith. Ventilatoarele interioare oferă o mai bună ventilație anti-ceață chiar și în cele mai intense condiții.


Cumpărați ochelarii Smith SHOWCASE OTG 9PC/XP Photochromic de pe eyerim chiar acum și vă vor fi livrați fără taxe poștale direct la ușa dumneavoastră în ambalajul lor original.

Detalii

Marca
Model
SHOWCASE OTG 9PC/XP
Culoare rame
Negri
Culoare lentile
Verzi
Formă rame
Lentilă unică
Tip de rame
Ramă completă
Polarizați
Nu
Material rame
Plastic
Colectie
Femei
Culoarea ramelor utilizate de producător
Black
Culoarea lentilelor utilizate de producător
Chromapop Everyday Green Mirror

De ce eyerim?

Livrare gratuită
Plata cash la livrare
Retur în 30 zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Mărimi
S
M
L
Cardul se întinde dincolo de capătul ochiului
Cardul ajunge la capătul ochiului
Cardul nu ajunge la capătul ochiului
Distribuie
Smith SHOWCASE OTG 9PC/XP Photochromic
429,00 RON
Cumpărături pe eyerim.ro
Livrare gratuită
Plata cash la livrare
Retur în 30 zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală