Smith KNOWLED.REG OTG 9AL/4U

Ochelarii de ski KNOWLED.REG OTG 9AL/4U reprezintă apogeul Smith pentru decenii de muncă și experiență în construirea, testarea și... Arată mai mult

Variante

Smith KNOWLED.REG OTG 9AL/4U
Negri / Violeți
325,00 RON
Produsul nu mai există în oferta noastră
Produsul nu mai există în oferta noastră

Ignitor Mirror
NUME
CULOARE
CONDIȚII
VLT
Ignitor Mirror
Purpuriu
Sol & nuvens
35%

Lentilele premium Ignitor Mirror ale Smith sunt perfecte pentru condiții de lumină medie Lentilele Ignitor Mirror și au 35% care permit pătrunderea a 35% din lumina soarelui . Pentru mai multe informații despre lentilele VLT, dă click aici.

Ambalajul nu include o lentilă de rezervă.

TEHNOLOGII INCLUSE
Lentile cilindrice
Lentilele cilindrice sunt construite pe o curbură de bază doar pe axa X (orizontală). Aceștie oferă standarde optice de înaltă calitate și așexare optimizată.
Lentile X carbonice
Lentilele carbonice-x ale Smith sunt produse cu un materiale care oferă o siguranță ridicată împotriva zgărierii sau a impactului, îmbunătățind vizibilitatea și sensitivitatea la contrast. Materialul carbonic.x îndeplinește standarde înalte de optică.
Tapered Lens Technology
TLT al Smith blochează razele de lumină întreptându-le din mijlocul lentilei către periferia acestora. ce este important pentru tine este că ai acuratețe de 100% și confort maxim.
FOG X
Lentilele FOG-X de la Smith folosesc o suprafață hydrofilică, cu gravuri microscopice, pentru absorbția umezelii și dispesarea ei de-a lungul suprafeței, evitând astfel aburirea lentilei. Pentru că este practic micro-gravată în lentilă, nu poate fi ștearsă ca alte straturi anti-încețoșare.

DESPRE BRAND

Smith Optics a luat naștere în 1965, când doctorul Robert Smith, un dentist de meserie și un schior entuziast, a utilizat spumă dentară și lipici pentru a crea primii ochelari de zăpadă care aveau deschizături pentru aerisire. Această invenție a revoluționat sporturile de iarnă, iar Smith Optics și-a câștigat locul de brand care se distinge prin produse inovative, durabile și de înaltă calitate până în ziua de astăzi.

Ochelarii de ski KNOWLED.REG OTG 9AL/4U reprezintă apogeul Smith pentru decenii de muncă și experiență în construirea, testarea și perfecționarea ochelarilor de ski în cooperare cu atleții profesioniști. Geometria specifică acestor rame oferă vizibilitate de neegalat și face ca Smith să se potrivească perfect cu produsele celor mai cunoscuți producători de căști: Bolle, Giro, Anon, K2 sau Smith. Ventilatoarele interioare oferă o mai bună ventilație anti-ceață chiar și în cele mai intense condiții.


Cumpărați ochelarii Smith KNOWLED.REG OTG 9AL/4U de pe eyerim chiar acum și vă vor fi livrați fără taxe poștale direct la ușa dumneavoastră în ambalajul lor original.

Detalii

Marca
Model
KNOWLED.REG OTG 9AL/4U
Culoare rame
Negri
Culoare lentile
Violeți
Formă rame
Lentilă unică
Tip de rame
Ramă completă
Polarizați
Nu
Material rame
Plastic
Sex
Femei, Bărbaţi
Culoarea ramelor utilizate de producător
Black
Culoarea lentilelor utilizate de producător
Ignitor Mirror

De ce eyerim?

Livrare gratuită
Plata cash la livrare
Retur în 30 zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Aflați-vă mărimea
Mărimi
S
M
L
Cardul se întinde dincolo de capătul ochiului
Cardul ajunge la capătul ochiului
Cardul nu ajunge la capătul ochiului
Distribuie
Smith KNOWLED.REG OTG 9AL/4U
325,00 RON

Obțineți o reducere de bun venit

Înscrieți-vă la newsletter și nu ratați ofertele eyerim!

Cumpărături pe eyerim.ro
Livrare gratuită
Plata cash la livrare
Retur în 30 zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală