Ochelari cu dioptrii | mov

Varietatea culorilor în ținutele de zi cu zi domină moda an de an, iar această tendință nu a lăsat în urmă nici lumea ochelarilor cu dioptrii. Culoarea mov se potrivește tuturor, trebuie doar să alegeți nuanța potrivită pentru dumneavoastră. În oferta noastră diversă veți găsi cu siguranță o piesă care vi se potrivește. Alegeți dintre ochelarii cu dioptrii pentru femei, bărbați sau copii, deveniți de neuitat și priviți lumea cu o vedere perfect ascuțită.

Străluciți în culoarea mov

Culoarea mov ascunde răceala albastrului și căldura roșului. Reprezintă moliciune, armonie și lux. De asemenea, inspiră creativitatea, așa că nu ezitați să vă alegeți astăzi noua pereche de ochelari cu dioptrii cu rame mov din oferta noastră. Abordați cu entuziasm orice proiect nou sau provocări dificile.

Puteți alege dintr-o varietate de rame mov complet, în diferite nuanțe, dar dacă sunteți în căutarea unui accesoriu mai subtil, alegeți o culoare universală în care ies în evidență mici detalii mov. În trecut, această culoare era considerată și culoarea regilor, așa că astăzi ai o ocazie unică de a vă simți și dvs. ca o regină.

Oglinda noastră virtuală vă facilitează luarea unei decizii, astfel încât să vă puteți proba modelul visat din confortul propriei case.
Pentru ce să alegeți ochelarii cu dioptrii?
Deși ochelarii cu dioptrii sunt accesoriul ideal pentru a vă pune în valoare stilul personal, ar trebui să vă uitați și la alți câțiva parametri în afară de designul lor. În primul rând, dimensiunea lor, materialul, dar și forma feței dumneavoastră sau nuanța pielii sunt esențiale. La fel de important este și stilul dvs. de viață, la care noii ochelari cu dioptrii ar trebui să fie adaptați și ei.

Fie că sunteți în căutarea unor ochelari cu dioptrii pentru uzul zilnic sau pentru activități sportive ocazionale, veți găsi cu siguranță piesa ideală în oferta noastră largă. Protejați-vă vederea cu opțiunile speciale de ajustare a lentilelor și străluciți cu orice ocazie.

Ce formă de ochelari căutați?

Ascunde filtru Arată filtru
Filtru
Sortează: Conform favoritelor  
Filter by

Filtru selectat

Sex
Preț
Afișați numai
Marca
Forma feței
Formă rame
Culoare rame
Mărime
În funcție de dimensiunile ochelarilor mei

Vom afișa ochelari cu o abatere maximă de 2 mm de la dimensiunile specificate. Există un risc mult mai mic ca ochelarii dumneavoastră să nu se potrivească.

Lentilei

Lentilei

Puntea nazală

Puntea nazală

Brațelor

Brațelor
Aflați-vă mărimea
Polarizați
Culoare lentile
Optiuni Lentile
Material rame
Tip de rame
Caracteristici
Sport
Etichetă
Confirmați și vizualizați
Displaying: 150 Utilizați filtrul pentru a delimita cerințele
Displaying 1 - 48 / 150
< 1 3 4

De ce eyerim?

Livrare gratuita de la 400,00 RON
Plata cash la livrare
Retur în 30 zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Aflați-vă mărimea

TIP #1: Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

  • Uitați-vă la interiorul ochelarilor dumneavoastră actuali. De obicei, veți găsi o serie de numere care reprezintă dimensiunea ramei și care arată cam așa: 52 [] 22 145
  • Informațiile privind dimensiunea ramei se găsesc cel mai adesea în interiorul peretelui lateral sau al puntei nazale
Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

SFATUL nr. 2: Folosiți un card de credit

S
M
L
Cardul se întinde dincolo de capătul ochiului
Cardul ajunge la capătul ochiului
Cardul nu ajunge la capătul ochiului

Dimensiunile ramei de ochelari

Mărimea
Se încarcă...
Cumpărături pe eyerim.ro
Livrare gratuita de la 400,00 RON
Plata cash la livrare
Retur în 30 zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Distribuie