• E-shop
  • Informații
  • Cont

Ochelari cu dioptrii | gri

Găsiți-vă modelul unic de ochelari cu dioptrii cu rame gri pentru a vă completa look-ul final. Puteți alege nu doar din modele clasice, ci și piese îndrăznețe. Oferim ochelari de la designeri de modă și mărci de renume mondial. În plus, îi puteți proba din confortul propriei locuințe cu ajutorul oglinzii magice.

Ochelarii cu dioptrii sunt ajutorul dvs. zilnic, așa că nu subestimați alegerea lor. Îndreptați-vă spre piese de calitate mai bună, realizate din materiale durabile, cum ar fi titanul sau oțelul. Ochelarii cu rame din titan sunt, de asemenea, potriviți pentru persoanele care sunt alergice la alte materiale metalice.

Nu vă zgârciți când vă cumpărați ochelari cu dioptrii

Deși investiția inițială poate părea mare, aceasta vă va fi răsplătită sub forma unei utilizări pe termen lung. Evitați ochelarii cu dioptrii ieftini din magazine. Aceștia sunt adesea prost făcuți și se vor deteriora rapid. De asemenea, au aceeași putere a lentilelor pe ambii ochi, ceea ce nu se potrivește majorității oamenilor. De fapt, de multe ori fiecare ochi are nevoie de o dioptrie diferită. Prin urmare, alegeți întotdeauna ochelarii doar în funcție de prescripția medicului oftalmolog.

Alegeți forma corectă a ramei

Datorită oglinzii noastre magice avansate, puteți proba aproape toți ochelarii în mod convenabil de acasă. Aflați mai întâi forma feței dumneavoastră, deoarece nu orice formă de ramă se potrivește tuturor formelor. Există tipuri de fețe pătrate, rotunde, ovale sau în formă de inimă.

Ce tratament de sticlă puteți alege?

Pe lângă tratamentele clasice ale lentilelor, vă oferim și filtre antireflex, fotocromice sau de protecție împotriva luminii albastre. Lentilele anti-reflexie reduc strălucirea și îmbunătățesc vizibilitatea în timpul condusului pe timp de noapte. La rândul lor, lentilele cu filtru de lumină albastră vă protejează vederea de razele albastre dăunătoare produse de dispozitivele electronice.

Ce formă de ochelari căutați?

Ascunde filtru Arată filtru
Filtru
Sortează: Conform favoritelor  
Filter by
Displaying: 233 Utilizați filtrul pentru a delimita cerințele
Displaying 1 - 48 / 233
< 1 3 ... 5

De ce eyerim?

Livrare gratuita de la 400,00 RON
Plata cash la livrare
Retur în 30 zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Aflați-vă mărimea

TIP #1: Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

  • Uitați-vă la interiorul ochelarilor dumneavoastră actuali. De obicei, veți găsi o serie de numere care reprezintă dimensiunea ramei și care arată cam așa: 52 [] 22 145
  • Informațiile privind dimensiunea ramei se găsesc cel mai adesea în interiorul peretelui lateral sau al puntei nazale
Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

SFATUL nr. 2: Folosiți un card de credit

S
M
L
Cardul se întinde dincolo de capătul ochiului
Cardul ajunge la capătul ochiului
Cardul nu ajunge la capătul ochiului

Dimensiunile ramei de ochelari

Mărimea

Obțineți o reducere de bun venit

Înscrieți-vă la newsletter și nu ratați ofertele eyerim!

Alegeți
Cumpărături pe eyerim.ro
Livrare gratuita de la 400,00 RON
Plata cash la livrare
Retur în 30 zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Distribuie