• E-shop
  • Informații
  • Cont

Ochelari cu dioptrii | albaștri

Ochelarii albaștri cu dioptrii nu sunt doar un ajutor de corecție a vederii, ci și un accesoriu de modă. Datorită lor, puteți înveseli multe ținute. Atunci când alegeți, luați în considerare nu numai dioptriile, ci și dimensiunea și forma ramei. Noi ne gândim la fiecare tip de față, așa că în oferta noastră veți găsi modele pentru fețe pătrate, de inimă, ovale și rotunde. Gândiți-vă și la materialul ramei. La noi puteți alege între rame din oțel, titan, metal sau aluminiu. Pentru cei cu pielea mai sensibilă, recomandăm ramele din plastic, de exemplu.

Cum să alegeți ochelarii cu dioptrii potriviți?

Cumpărați întotdeauna ochelari cu dioptrii doar conform prescripției oftalmologului dumneavoastră. Nu vă recomandăm să îi cumpărați dintr-un magazin obișnuit. Adesea, ochii au dioptrii diferite. Cu toate acestea, ochelarii de la supermarket sau de la drogherie au aceleași lentile. În plus, este posibil să aveți o deficiență vizuală diferită care va necesita ajustări speciale ale lentilelor.

Încercați-i din confortul casei dvs. prin intermediul site-ului nostru. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji că nu vi se potrivesc la față. Este mai ușor să vă imaginați cum veți arăta cu ele. Alegeți din ochelari de calitate la prețuri accesibile. În plus, ramele de calitate durează mai mult timp, așa că veți obține un randament al investiției în timp.

Ce fel de tratamente pentru lentile puteți alege?

Veți găsi mai multe opțiuni de tratament al lentilelor în oferta noastră. Puteți alege protecția împotriva luminii albastre, care vă protejează de radiațiile emise de ecrane. De asemenea, puteți alege lentile anti-reflexie și fotocromatice. Marele lor avantaj este că vă protejează vederea de razele UV dăunătoare. Pe de altă parte, lentilele anti-reflexie vă protejează de razele reflectate de soare, îmbunătățind vizibilitatea și reducând oboseala ochilor.

De asemenea, avem dioptrii clasice monofocale, care sunt concepute fie pentru distanță, fie pentru aproape. Precum și ochelari multifocali, care vă ajută să vedeți la mai multe distanțe în același timp.

Ce formă de ochelari căutați?

Ascunde filtru Arată filtru
Filtru
Sortează: Conform favoritelor  
Filter by
Displaying: 323 Utilizați filtrul pentru a delimita cerințele
Displaying 1 - 48 / 323
< 1 3 ... 7

De ce eyerim?

Livrare gratuita de la 400,00 RON
Plata cash la livrare
Retur în 30 zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Aflați-vă mărimea

TIP #1: Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

  • Uitați-vă la interiorul ochelarilor dumneavoastră actuali. De obicei, veți găsi o serie de numere care reprezintă dimensiunea ramei și care arată cam așa: 52 [] 22 145
  • Informațiile privind dimensiunea ramei se găsesc cel mai adesea în interiorul peretelui lateral sau al puntei nazale
Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

SFATUL nr. 2: Folosiți un card de credit

S
M
L
Cardul se întinde dincolo de capătul ochiului
Cardul ajunge la capătul ochiului
Cardul nu ajunge la capătul ochiului

Dimensiunile ramei de ochelari

Mărimea

Obțineți o reducere de bun venit

Înscrieți-vă la newsletter și nu ratați ofertele eyerim!

Alegeți
Cumpărături pe eyerim.ro
Livrare gratuita de la 400,00 RON
Plata cash la livrare
Retur în 30 zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Distribuie