• E-shop
  • Informații
  • Cont

Ochelari cu dioptrii | negri

Vă place eleganța? Ochelarii cu rame negre sunt potriviți pentru dumneavoastră. Sunt una dintre cele mai populare variante de culoare a ramei, datorită ușurinței cu care pot fi combinați cu ținutele de zi cu zi. Pe lângă o varietate de culori, în oferta noastră veți găsi și ochelari cu forme interesante. Astfel, îi puteți lua ca pe un accesoriu de modă în toată regula. De asemenea, puteți alege piese de la branduri de modă renumite la nivel mondial sau din colecția noastră proprie.

Investiți în calitate

Puteți păstra ochelarii de calitate ani de zile. Așadar, atunci când alegeți, gândiți-vă că îi veți purta în fiecare zi. Este important ca aceștia să ți se potrivească bine și să nu te ciupească nicăieri. Plasticul de proastă calitate se poate zgâria sau sparge cu ușurință. În plus, în oferta noastră puteți alege dintre variantele speciale de finisare a lentilelor. De exemplu, lentile cu protecție împotriva luminii albastre. Suntem adesea expuși la aceasta și nici măcar nu ne dăm seama. Cea mai mare parte a acesteia este produsă de ecranele dispozitivelor electronice, cum ar fi telefoanele mobile, televizoarele și computerele. Această lumină ne perturbă în special somnul.

Pe lângă filtru, însă, gândiți-vă și la forma potrivită. Datorită oglinzii noastre virtuale, puteți încerca aproape toate modelele din confortul propriei case. Aflați forma feței dvs. și alegeți dintr-o ofertă de ochelari de calitate.

Nu neglijați alegerea ochelarilor dvs.

Ochelarii cu dioptrii greșite vă pot cauza probleme semnificative. De exemplu, vă pot da dureri de cap. De asemenea, este posibil să aveți nevoie de o dioptrie de mărime diferită pentru fiecare ochi. Așadar, nu cumpărați ochelari "gata făcuți" din supermarketuri sau alte magazine, chiar dacă prețul este tentant. Întotdeauna faceți-vă mai întâi măsurarea vederii de către un profesionist, care va adapta alegerea lentilelor la nevoile dumneavoastră exacte. Așadar, alegeți lentilele numai în funcție de prescripția acestuia.

Ce formă de ochelari căutați?

Ascunde filtru Arată filtru
Filtru
Sortează: Conform favoritelor  
Filter by
Displaying: 1251 Utilizați filtrul pentru a delimita cerințele
Displaying 1 - 48 / 1251
< 1 3 ... 27

De ce eyerim?

Livrare gratuita de la 400,00 RON
Plata cash la livrare
Retur în 30 zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Aflați-vă mărimea

TIP #1: Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

  • Uitați-vă la interiorul ochelarilor dumneavoastră actuali. De obicei, veți găsi o serie de numere care reprezintă dimensiunea ramei și care arată cam așa: 52 [] 22 145
  • Informațiile privind dimensiunea ramei se găsesc cel mai adesea în interiorul peretelui lateral sau al puntei nazale
Verificați dimensiunea ochelarilor dumneavoastră actuali

SFATUL nr. 2: Folosiți un card de credit

S
M
L
Cardul se întinde dincolo de capătul ochiului
Cardul ajunge la capătul ochiului
Cardul nu ajunge la capătul ochiului

Dimensiunile ramei de ochelari

Mărimea

Obțineți o reducere de bun venit

Înscrieți-vă la newsletter și nu ratați ofertele eyerim!

Alegeți
Cumpărături pe eyerim.ro
Livrare gratuita de la 400,00 RON
Plata cash la livrare
Retur în 30 zile
Revânzător autorizat
Probă virtuală
Distribuie